haziran da hamile olmak isteyenler

bı kere bazı testler adetten enaz bı hafta sonra net sonuç verıyo...bzen hemen verenlerde var bezen ıdrara gebelık hormonu herkeste hemen karışmıyabılıyo...sen tup bebek tedavısı olmadın mı....
n

el-muallim şuan senin yerinde olmak isterdim yani sabırla devam ettiğin yolun sonuna geldin yarın o güzel haberi alıcaksın .ay nasıl dayandın ben başındayım henüz ama zaman hemen geçsin istiyorum.senin ilk denemen miydi canım?yarın okulda olucam inşallah döndüğümde burda güzel haberlerini görücem ve bizlere umut olucaksın delikafadulden

el muallim bende heycanla seni bekliyorum hadi hayırlısı bakalım.benim doktor büyük olasılıkla geç tutunmuştur dedi biraz moral buldum yarın birdaha test yapacam yine katlarsa rahatlarım heralde

senden böyle güzel haberler almak çok güzel neşemi istiyorum.kızlar desenize yarın ikiniz içinde büyük gün yüce rabbim emeklerinizi geri çevirmesin.dualarım sizler kızlar.. delikafadulden hihoyyyt :CüvCüv:

nurcan cım neşemı ıstıyorum ınşşşş............guzel olur herşey canlarım ınşş...moralını bozma neşemı ıstıyorum inş neşe bulacakkk senı benı bekleyenlerı ınşş bakalım rabbım ne demış bız elımızden gelenı yaptık rabbım yardımcımız ols ol desın.........inşşşşşşşşşşşşşşş

el muallim hiç idrar testi yapmayı düşünmüyomusun
bide benim de bu hafta içi sonuç alma zamanım yalnız gitmekmi iyidir eşle birlikte mi sen nasıl gideceksin teste
senin beşinci gün transferi sanırım büyük ihtimal pozitif olur inşallah

canım ınşş zaten az kaldı.................yarın ınşşşş...........ben yalnız gıtmeyı tercıh edrım amaeşimyalnız bırakmaz...................yalnız gıtsem sonuç olumsuz olunca rahat rahat ağlarım ..ama eşim olunca hadı oda uzulmesın dıye ağlayamam uzulemem ......ama onunla gıderım heralde.........bakalım rabbım hayırlı sonuç ıyı ols ınşşşşşşşşşşşş

canım ası be alışkınım galıba.....4. deneme...bıde uzulsemde sevınsemde o gun olsun ..once olmasın dıyenlerdenım.....hayoırlısı zor ama beklemek yınede en ıyısı...........sızınde az kaldı beklemeye dını ne zaman toplancak senın..kaç yum var ınş herşey guzel gıder ıyı haber verır de sızlerı motıve edrım ınş ama ıyı olmazsada hayırlısı sız yola devammmmmmmmmmmm canımm

canım ası be alışkınım galıba.....4. deneme...bıde uzulsemde sevınsemde o gun olsun ..once olmasın dıyenlerdenım.....hayoırlısı zor ama beklemek yınede en ıyısı...........sızınde az kaldı beklemeye dını ne zaman toplancak senın..kaç yum var ınş herşey guzel gıder ıyı haber verır de sızlerı motıve edrım ınş ama ıyı olmazsada hayırlısı sız yola devammmmmmmmmmmm canımm

yarin burda haberini bekliyor olucam canim benim
ne olursa olsun yanindayiz biz senin negatifte olabilir gercekci olmak gerekir
o yuzden sana onceden soylemek istedim yilmak yok yikilmak yok vazgecmek yok
yumurtalarimiz oldugu surece bebek yolunda devam tamammi canim benim
unutmayalim
VERENDE ALANDA ALLAH:Saruboceq:
ins halayini cekicem yarin canim arkadasim
:lepi:

bende transferden sonra 8. günümdeyim. Donmuş bebeklerimden 3 ü transfer edildi. bekliorum bakalım bu kez tutacakmı? 4. DENEMEM...:bbo:

merhabalar bende 6 hazıran da lucrın ıgnesıne basladım....benım esımde azospermı var.....sureklı burda yazılanları okudum azospermı ne demek burdan ogrendım..herkese tesekkur ederım....ayrıca umarım burda yazan herkesın ama herkesın cocukları olur...

alaina , benimde eşim azospermli..

buarada kızlarr selam ben geldim

merhaba arkadaşlar..
benimde bu ay ilk denemem olacak,kısa protokol,haftaya yumurtalarımın toplanacaını söyledi doktor. inşallah bende başlığa yazmış yazacak herkesle birlikte haziranda hamile kalanlardan olurum

selam kızlar 1 hafta aradan sonra geldim...transferimin 6.günü belim ağrıyo bide karnım çok sert niye acaba...inşallah hamileyimdir....:ecrin_bebek:ANNE OLMAK ıSTıYORUMMMMMMMMMMM.....

selam kızlar 1 hafta aradan sonra geldim...transferimin 6.günü belim ağrıyo bide karnım çok sert niye acaba...inşallah hamileyimdir....:ecrin_bebek:ANNE OLMAK İSTİYORUMMMMMMMMMMM.....

Back
X