merhabalar el-muallim tebrik ederim canım.. uzun zamandır girememiştim siteye.. listede ismini görünce çok sevindir. Allah kucağına almayı da nasip eder inşaallah. Listemiz gerçekten bereketli![]()
canım çok sağol...........ınş bereket artacakkkkkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar el-muallim tebrik ederim canım.. uzun zamandır girememiştim siteye.. listede ismini görünce çok sevindir. Allah kucağına almayı da nasip eder inşaallah. Listemiz gerçekten bereketli![]()
bende iyiyim cok sukur..transferin 3.gunu bugun bekliyorum bakalim hayirlisi versin Allahim ..heyecan umut umutsuzluk hicbirsey yok icimde kocaman bi boslukta gibiyim Allahima sigindim bekliyorum...duani eksit etme olurmu?he sen bana sormustun sonucum ne olacak diye?bende sana soruyorum icine dogan ne benim icina.s.
gunaydin kizlar yeni gelenler hosgelmisler ins hamis olursunuz
bende bugun ikinci kontroldan geldim
hersey yolunda allahin izniyle
tahminim pazartesi sali toplanir benim yumoslar yani bir haftamiz kaldi rahat rahat
desteğiniz için çok sağolun kızlar.kendimi bıraktım annem bana bakmak için yanıma geldi 15 gündür umutla bekliyordu o çok üzüldü canım annem onun üzülmesine dayanamıyorum ona daha zor geldi sanki...................... bu arada muallim tekrar tebrikler canim
canım herseyden once allah bılir ama test gununde hıssederım ben genelde el muallimdede aynıoldu kendımdede icimden hep aglamk gelıordu hatta el muallim test gununde bakarken forma görumceme soledim icimden aglamk gelıor muallim de hamile dıey rabbım sanad kısmet etsın hatırlıomusun demıstım ya el muallim sana ıkı tane bebek ıstıyoruz sana 3 tane versın ALLAHIM dıey rabım isteyen herkese verın ol derse olacak ınssssssssssss
canım ınş sonuçlarınız çok guzel olur
el muallimcim naptın sonuçların güzel gördügüm kadarıyla sonucunu göremedim ama sayfada listede ismini gördüm sadece kaç tanesi tuttu canım çooookkkk sevindim gerçekten inş kucagına aldığın günü de görürüz hayırlısıyla...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis![]()
kızlarrrr ben yarın lucrine başlıyoruuuummm...
nazcımm....bebek ıstıyoruzzzzzzzzz...........canım ınş gelecek bebışler inş.................bırazcuık sabır çok zor ama gececkk ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş