haziran da hamile olmak isteyenler

hadi bakalım hayırlısı bulutcum senin normalde 22 gun mu adetin donemi eger 21. gun basladiysan lucrine hemen adet gormussun cunku benim donemim 25 gun bir gun gec geldi herhalde lucrinden diyorum 26da oldu bu sefer.

kızlar kusura bakmayın gönderdiğim mesajı 2 defa göndermişim moralim bozuk tüm sevdiklerim yakınlarım tek tek istanbulu terk ettiler kimse kalmadı herkes tatile gitti . inşallah bizlerde bidahaki yaza bebişlerimiz kucağımızda çıkarız tatile onlarla beraber gideriz inşallahhhhhhhhhhhh benim gibi tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar rabbim bizlerin duasınıda kabul eder bizde bugünlerimizi ileride hatırlar hiç o zor günleri yaşamamış gibi oluruz.

hayır canım normalde 29 gün adet görüyorum bu sefer böyle oldu stresten galiba normalde aedtim normaldir

bebek istiyoruz.....şimdi pc yi senin sonucunu öğrenmek için açtım.....ama çok üzgünüm.......bu duyguyu yaşamış biri olarak senin duygularını çok iyi anlıyorum........allah hakkında hayırlısını versin...

kizlar guzel haber vermek isterdim...uzgunum olmadi...nasibim degilmis....destekleriniz dualariniz icin cok tesk ederim...benim emeklerim umudum bosa cikti...Allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin....bu aciyi yasatmasin...

saolun...uzulmemek elde degil....birdaha denemiycem....esimdede bendede sorun yok ...4 tane sayilamayan hucreli emriyo transfer edildi...tutunmasi icin 3 ay asi oldum....elimizden geleni biz yaptik....gerisi Allahima kalmisti....nasip etmedi....herseyde vardir bi hayir demekten baska elimden birsey gelmiyor..benden bu kadar tekrar tekrar ayni yikimi yasiycak gucum kalmadi....

canim cok uzuldum lutfen boyle konusma evet suanda dunya yikilmis gibi hissediyordursun ama inanaki toparlanman cok cabuk oluyor
allah yardimcin olsun
:Saruboceq:

seni üzmek istemem ama arkadaşım kaçıncı denemendiki böyle hemen pes ediyorsun canım rabbim biliyorum ki sabrımızı sınıyor inşallah sabrımızın sonunda mükafatını alacağız bizde de bir sorun yok 2. yi deniyoruz sen böyle üzülünce olumsuz konuşunca bizlerinde umutları yıkılıyor birbirimize güç verelim yıkılmayalım umutlu ve mutlu bir şekilde yolumuza devam edelim SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞ inşallah en kısa zamanda muradlarımıza erceğiz aminnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
2.denememdi cnm...ama 6 senedir tedavideyim...72 ay.. yani..72 tahlil sonucu...ve hepsi..0..pes etmis degilim...sadece maddi manevi gucumuz kalmadi....
cnm ben umutsuzluktan tedaviyi birakmiyorum...neden sizlerde etkilenip umutsuz olasinizki...bahsettigim gibi...gucumuz kalmadi simdilik...inslh buarada kendiliginden gelir...gelmezsede bebek hayatin sonu degil....esimle benim cnm saolsun...huzurumuz bozulmasin sevgimiz daimi olsun bu bana yeter...gerisi Allahima kalmis...neyi ne zaman nasip ederse...
Allahim yardimciniz olsun.......
bebk istiyoruz ınanki ne yzacagımı bilemiyorum ama canın saolsun arkadasım...........üzülme demiyecem cünkü bos solemiş olurum............kimbilir belkide melegin kendiliginden gelecek tir.............
canim benim sagol....oyle canimiz saolsun...bugun daha iyiyim cnm...inslh bakalim belki de..sen nasilsin?bebislere iyi bak...sigarayi biraktin dimi...
bebek istiyoruz canım cok geçmiş olsun.allah hayırlısı olan zamanda veriri inşallah.
saol cnm aminnn inslh..hepimiz icin hayirli olan neyse o....
bebek istiyoruz canım yaaa uzulme nolur.... :1no2: rabbim hayırlısını versin demekten başka birşey gelmiyor elimizden. sabahtan beri bende senin haberini bekliyordum vardır bir hayır demek lazım... belki bebegin kendiliginden gelecek onu bekliyor bilemezsin ki... o kadar cok okuyorum ki başarısız 4-5 deneme sonrasında bile kendiliğinden hamile kalanlar çok oluyor. bence umudunu kaybetme arkadaşım..... :teselli: :teselli:
momicim saol...ozel msj da aldim..evet...hep Allahimdan hayirlisini diledim...vardir bundada bi hayir...dediginiz gibi belki kendiliginden gelir...nasip.....gelmezsede canimiz saolsun...sagligimiz huzurumuz yerinde olsun....
bebek istiyoruz.....şimdi pc yi senin sonucunu öğrenmek için açtım.....ama çok üzgünüm.......bu duyguyu yaşamış biri olarak senin duygularını çok iyi anlıyorum........allah hakkında hayırlısını versin...
cnm benim...ilk sonucu alinca insan ister istemez uzuluyor ama....sonra yeni bi umutla hayata basliyorsun...inslh senin icin gecen uzuntun son uzuntun olur...buay guzel haberle gelirsin...cosariz birlikte.....
canim cok uzuldum lutfen boyle konusma evet suanda dunya yikilmis gibi hissediyordursun ama inanaki toparlanman cok cabuk oluyor
allah yardimcin olsun
:Saruboceq:

saol asicim toparlandim bile....benim icin hayirli olan buymus....

bebek istiyoruz canım bugün daha iyisindir inşallah insan o an her şey biiti diyor ama ertesi gün tekrar yeni umutlarla güzel duygularla başlıyor hayata .bütün güzellikler senin olsun arkadaşım...

bebek istiyoruz...senin sonucu aldiktan sonra öyle üzüldümki...esim aksamleyin geldiginde noldu neyin var deyip durdu..bebek istiyoruz senin durumunu anlatinca...esim yasakladi...cok üzgün oldugumu görünce...bide aile sorunlari da eklenince üzerine...ben bu aralar gelemicem arkadaslar....esim hakli, herseyi o kadar kafama takar oldumki...bebegime sarilip sorunsuz yere agliyorum..annem pskiloga gitmemi bile istiyor...nolcak sonum bilmiyorum...

zummıncım topla kendını canım .................rabbım daha beterınden korusun ınş..............guzel düşün guzel ols canım....................

bebek istiyoruz canım bugün daha iyisindir inşallah insan o an her şey biiti diyor ama ertesi gün tekrar yeni umutlarla güzel duygularla başlıyor hayata .bütün güzellikler senin olsun arkadaşım...

iyiyim sukur saol canm...evet esim saolsun hemen toparladi beni...dun izin alip geldi...benim icin ..dunyada hicbirsey senin 1 damla gozyasindan daha degerli olamaz...cocuksuz olur ama sensiz olmaz...canimiz saolsun yeter dedi..opuyorumnanaktan

bebek istiyoruz...senin sonucu aldiktan sonra öyle üzüldümki...esim aksamleyin geldiginde noldu neyin var deyip durdu..bebek istiyoruz senin durumunu anlatinca...esim yasakladi...cok üzgün oldugumu görünce...bide aile sorunlari da eklenince üzerine...ben bu aralar gelemicem arkadaslar....esim hakli, herseyi o kadar kafama takar oldumki...bebegime sarilip sorunsuz yere agliyorum..annem pskiloga gitmemi bile istiyor...nolcak sonum bilmiyorum...

canim benim...ben sana basinda demedim mi?benim olmazsa etkilenme diye...beni merkeze yonlendiren arkadslarin oldu..benim olmadi...simdi gidip onlarimi suclayim...benim durumum belli senin ki belli...benim olmama sebebi bulunamiyor...ama sen gebe kalabiliyorsun...Allah izin verirse tup bebektede kalirsin..senin icin onemli olan saglikli embriyo...inslh oda olacak...lutfen kafani rahat tut..gecen konusmustuk aile meselelerini onu bunu bosver...tedavi suresince...sadece kizinla kendinle ilgilen...moral cok onemli...hadi beni aileni birak bi kenara keyfine bak...neden hep olumsuz seylerden etkileniyorsun ki...olumlulara bak..onlardan etkilen...tedavi suresince olumsuz birsey izleme okuma dinleme....

canım benım bebek ıstıyoruz buı tanem rabbım senı kısa zamanda sevındırsın ınş canım..........sen çok ıyıısın bu moralle zummıne destek olmaya calıyosun.....................
canım bu arada işi ne yaptın......................gıttınmı ...ınş hayırlı olur hakkında

momiciğim sen nasılsın tedavin nasıl gidiyor benim bugün kontrolüm vardı cmrtesi tekrar istedi herşey yolunda gider hepimizin bütün tedavi gören arkadaşlarımında momiciğim benimkide sebepsiz infertilite hiç olmasa bir sebebi olsada onun çaresine baksak çok zor canım herşey normal olupta olmaması...

momiciğim sen nasılsın tedavin nasıl gidiyor benim bugün kontrolüm vardı cmrtesi tekrar istedi herşey yolunda gider hepimizin bütün tedavi gören arkadaşlarımında momiciğim benimkide sebepsiz infertilite hiç olmasa bir sebebi olsada onun çaresine baksak çok zor canım herşey normal olupta olmaması...

bulutcum benimde ilk kontrolum bugun. bakalım gidecegim birazdan aksama yazarım insallah yazamazsam yarın ist. da olacagım toplantılarım icin cuma gorusuruz.

sebepsiz infertilite kotu tabi en azından bir sebebe baglamak ona gore tedavi uygulamak istiyorsun ama benimkinin sebebi belli de ne oluyor. endometriosis de neden oldugu belli degil, nasıl oluştuğu belli degil, teşhisi zor, ilac tedavisi yok. tek care gibi gorunen sey ameliyat onda da 6 ay ile 1 yıl icinde hastalık geri geliyor. ameliyat oldugunla kalıyorsun. o yuzden takma kafana... ha sebepli ha sebepsiz rabbim hepimizi deniyor guclu olup hayırlısını istemekten baska yol göremiyorum. kısmetimizde varsa anne olmak yaşarız inşallah...

iyiyim sukur saol canm...evet esim saolsun hemen toparladi beni...dun izin alip geldi...benim icin ..dunyada hicbirsey senin 1 damla gozyasindan daha degerli olamaz...cocuksuz olur ama sensiz olmaz...canimiz saolsun yeter dedi..opuyorumnanaktan

canım benim esin dogru soylemis... aferim ikinize de boyle guclu olup devam etmek lazım. gerçekten gonulden tebrik ediyorum seni saglam durdugun icin...
kafanı gonlunu ferah tut sen... rabbim hakkında hayırlısı neyse onu çıkartsın karşına :Saruboceq:

kızlar birşeyi çok istersin ya oda sana okadar çok zorluklarla gelir biz şimdi çok istiyoruz onun için okadar uğraşıyoruz çevremdekileri duyuyorum adam üstüne ceketi atsa hamile istemeyenlerin hamile kalması buda çok zoruna gidiyor insanın sen uğraş okadar yok artık üzmek istemiyorum kendimi 26 yaşındayım sanki üzerimden 40 yıllık bir ömür geçirmişim ...

selam kizlar benim tedavi cok yavas ilerliyor bugun gittim son sandim yarin yine cagirdilar kimisi 12 de kalmis onlar icin bakalim bir gun daha igne yapilcak hadi yumoslar ya buyuyunnnn

canım benım bebek ıstıyoruz buı tanem rabbım senı kısa zamanda sevındırsın ınş canım..........sen çok ıyıısın bu moralle zummıne destek olmaya calıyosun.....................
canım bu arada işi ne yaptın......................gıttınmı ...ınş hayırlı olur hakkında

canim benim saol..inslh...
sali gunu icin cagirmislardi hatirlarsan...bende donus yapip...sali gunu hastane isim var gelemem demistim...onlarda sali gunu mulakat baska gun olmaz dediler...o zaman gelemem dedim kapattim...sonra sali gunu sonucumu aldim...negatif...esim izin alip gelmis....disari cikardi beni...bende arayan olur...moralim iyice bozulur diye telefonu evde birakip gittim...dondugumde is icin tekrar ayni numaranin aradigini gordum...ben cagriya geri donme geregi duymadim....eger isterlerse geri ararlar diye dusundum...bekliyorum....baska is basvurulari yapiyorum...hayirlisi bakalim...
sen nasilsin?bebisleri ne zaman gormeye gidiyorsun...inslh saglikla 9 ay gecirir kucagina alirsin...dualarim hepinizle...

canım benim esin dogru soylemis... aferim ikinize de boyle guclu olup devam etmek lazım. gerçekten gonulden tebrik ediyorum seni saglam durdugun icin...
kafanı gonlunu ferah tut sen... rabbim hakkında hayırlısı neyse onu çıkartsın karşına :Saruboceq:

saol canim amin hepimiz icin aminn...

Back
X