haziran da hamile olmak isteyenler

selam kizlar benim tedavi cok yavas ilerliyor bugun gittim son sandim yarin yine cagirdilar kimisi 12 de kalmis onlar icin bakalim bir gun daha igne yapilcak hadi yumoslar ya buyuyunnnn

hayirlisi...gec olsun...yeterki kaliteli dolu dolu yumoslarin olsun...yumurta olusumunda moral onemli...stres yok...pozitif ol...tedavideymis gibi dusunme kendini...ben ilk denememde cok ustune dusmustum...kac yumurtam oluscak..ne zaman olgunlascak...sonuc...15 gunde 8 yumurta 5 tanesi toplandi....2.tedavimde...arkadaslarda bilir tedavide oldugumu bile unutuyordum...surekli kendimi baska seylerle mesgul ettim...sonuc:13 gunde 20 yumurta...17 tanesi toplandi...hersey nasip kismet olacagina variyor...cok ustune dusmemek gerek...

kızlar birşeyi çok istersin ya oda sana okadar çok zorluklarla gelir biz şimdi çok istiyoruz onun için okadar uğraşıyoruz çevremdekileri duyuyorum adam üstüne ceketi atsa hamile istemeyenlerin hamile kalması buda çok zoruna gidiyor insanın sen uğraş okadar yok artık üzmek istemiyorum kendimi 26 yaşındayım sanki üzerimden 40 yıllık bir ömür geçirmişim ...

zorlukla gelen daha degerli daha tatli olur...haklisin..bende senin gibi dusunuyordum cok zoruma gidiyor uzuluyordum..sonra dedim neden hep iyileri ornek aliyorum ki kendime...sende oyle yap bence...onlarin yerine ne bilim kanser hastalarini ornek al..bak o zaman gunune nasil sukrediyorsun...bin sukur saligimiz yerinde omrumuz olduktan sonra nasil nasil yazilmissa birgun gelecek keciler...

inşallah canım inşallah . biliyorum bizim bu keçiler çok inatçı çıktı.bizlerde onlardan inatçı olup rabbimin izniyle kavuşacağız onlar . doğru söylüyorsun arkadaşım allaha şükür sağlığımız yerinde. Rabbim en kısa zamanda bizler içinde 'ol 'der yavrularımıza kavuşturur bizleri bebelerimize...

canim benim saol..inslh...
sali gunu icin cagirmislardi hatirlarsan...bende donus yapip...sali gunu hastane isim var gelemem demistim...onlarda sali gunu mulakat baska gun olmaz dediler...o zaman gelemem dedim kapattim...sonra sali gunu sonucumu aldim...negatif...esim izin alip gelmis....disari cikardi beni...bende arayan olur...moralim iyice bozulur diye telefonu evde birakip gittim...dondugumde is icin tekrar ayni numaranin aradigini gordum...ben cagriya geri donme geregi duymadim....eger isterlerse geri ararlar diye dusundum...bekliyorum....baska is basvurulari yapiyorum...hayirlisi bakalim...
sen nasilsin?bebisleri ne zaman gormeye gidiyorsun...inslh saglikla 9 ay gecirir kucagina alirsin...dualarim hepinizle...

canım gunaydın.................hayırlısı ols canım ne dıyelım........ınş kapılar bırbır acılır rabbımk yureğine gore versın ınşşşşşşşşşşşş canım..........ben haftaya gıdıcem canım......kendıne çok ıyı bak

el muallimciğim günaydınlarrrrrrrr galiba ikimizide uyku tutmadı.nasıl gidiyor bebişlerin nasıl anlaşa biliyormusunuz yaramazlık yapıyorlarmı.. arkadaşım teyzesi onlara söyledi annesini üzmeyecekler. annesi ile birlikte tedavi gören ve başlayan teyzelerine çok çok dua edecekler onların da bebişleri olsun diye... inşallah rabbimde bizede o günleri nasip der hayırlı bir şekilde

canım bulut ınşş canım................uyku tutmuyo ya benıde.............ınş dularım sızlerle canım rabbım yureklerınıze gore versın....................ınşşşş ben haftaya gorcem ınş canım bebeklerı ..ne var ne yok bılmıyıorum su an rabbım cumlemıze hayırlısını versın canım.............
herkese gunaydın
umudumsun canım bu farklılık olur bı kaç haftaya kadar netleşır kalp matışları ıyıyse ınşş telaş etme sakın..................
caneylom sen nasılsın kaç haftalık oldun canım..................asıcım hadı canım az kaldı transfere............gulencım toprakcım beklıyooo sonucu başka bekleyen varmı yazın ya sırayla...........

kızlarrrrrrrr inşallah ıLAÇLAR+ULTRASON+TOPLAMA+TRANSFER+O UMUTLU BEKLEYıŞ12 GÜN+TEST SONUCU+ıNŞALLAH ıNŞALLAH BEBıŞLERıMıZıN GÜZEL HABERı+BEBıŞLERıMıZLE 9 AY SORUNSUZ BERABER+işte kızlar tarifi imkansız bir mutluluk BEBıŞLERıMıZıN VEYA BEBıŞıMıZıN ıLK AĞLAMA SESı ....
ALLAHIM inşallah bizlerede nasip edecek bu güzellikleri ve ondan sonra bir ömür boyu rabbimin izniyle birlikte devam ederiz yolumuza....
yuvalarımızda eşimizle,çoçuklarımızla ,dostumuzla tüm sevdiklerimizle beraber sağlıklı ,mutlu, huzur dolu günler yaşarız hep beraber.....

canım bebışmı bebişlermı bılmıyoom haftaya ınş gorucemm canım...........ıyıım cıok sağol canım benım sen nasılsın ne yapıyodun epeydır yoktun galıba yaaaaaaaaaaaa

ooooooooooo çok guzel canım ya..sende beklemedesın .................ınşşşş rabbım sonununuzu çok guzel eylesın sevınelım ınşşşş..................kendıne ıyı bak ananas ye............çok sevındım ınş canım dua ile

CUMARTESı KAN TESTıNDE BELLı OLACAK.YANı 9. GÜNDE BELLı OLUYOR.BUGÜN 7. GÜN ıDRAR TESTıNDE BELLı OLURMU ACABA?opuyorumnanaktan

canım sakın yapma...............moralın bozulutr bıoşuna sakın..............çıkmıyo moral bozuyo.......ınş sabret ya az kalımış canım ..................tam sevınırız ınşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin yasese bende tedavideyim henuz listeye eklemedi arkadaslar beni de ama onemli degil.... insallah guzel sonuclarini tedavin kucagin dolar arkadasim.

ama herseyden once saglikli hayirli evlatlar istemek lazim. vermezse guzel rabbim vardır bir bildigi diyerek yola devam etmek gerekli. o yuzden iyi yapiyorsun kendini iyi veya kotu sartlandirmamakla. hayirlisiysa olur insallah seninki de hepimizinki de..:CüvCüv:

24une kadar buralarda ol da kafan dagilsin. beraber geciririz zor zamanlari transferin 12sinde mi yapidi? nerede tedavi goruyorsun???

slmm momii evet 12 transfer günümdü.benim kendi doktorum irenbede yaptı oranın devamlı personeli değil.inşallah ya bu zamanlarımı kolaycacık atlatırım.Allahtan bugün işe başladım da accık sıkıntımı unutuyorum.evde yat yat iyice kafama takmaya başlamıştım burda bazen unutuyorum.İnşallah hayırlı evlatlar nasip eder bize Allahım.:CüvCüv: oluruz bizde :Saruboceq::Saruboceq:

canım nolur böle deme yaaaaaaaaa..............hayır kımse sılmesın adını ...........ınş bı gelışme olacak ınşşşşşşşşşşşşşşş.......................

canim arkadasim benim
evet kabullenmek gerek
malesefki oyle oldu
ne cabu terfi ettim demiiii

Back
X