Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol momi insallah rabbim nasip etcek....bugün cok sevincliyim....bi aile dostumuz...18 yildan beri cocuklari olmiyor...abi tüp bebege karsiydi...telefon actim...yalvardim...ben türkiyeye geldigim zaman götürcem yengemi dedim...tamam sen nasil istiyorsan öyle olsun dedi...Allahim belki vesile olcam dedim kendi kendime......cok mutluyum...insallah 18 sene sonra bebisleri olur....cok mutluyum arkadaslar....
kizlar nasilsiniz?el-muallim,zummin,momi..nasil gidiyor...olmuyor tatilde sanirim..
zummincim insallah canım yaaa ne guzel boyle guzel seylere sebep olmak. rabbim insallah hayırlısıyla hem sana hem yengene saglıklı guzel evlatlar verir de sende hayırlı bir ise vesile olmus olursun ... :Saruboceq: :Saruboceq:
haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________
1. Bebek_istiyoruz(2.deneme)_______ferti_jin_______ _____6 haziran________16.haziran
2. Gulencim(2.deneme)_________bahceci klinigi___________22 mayis_________haziran
3. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______6 temmuz (RABBİM SEN YARDIM ET)
4.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
5.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
6.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
7.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
8.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
9.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
10.bluesuu(3.deneme)____________acibadem_____________ ___haziran________.........
11.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
12.cemre____________________....................... .. ........_______haziran_______..........
13.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
14.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
15.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
16.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
17.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
18.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
19.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
20. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
21. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
22. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
23. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
24.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
25. Baharson,
26. özlem
27. Tonya
28. Psikopatimmmm
29. Welike
30. Susamuru78
31. Elif26
32. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
33. Nargile
34.günesim007
35. Miss_capraz
36.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
37.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
38.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
39.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
40.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
41.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
42.denizmavisi
43.aslgkh
44. Ebraar
45. Sissem,
46. Nurdannurdan,
47. eklektik,
48. pinkrose
49. angel eda
50.zaman
51. Figenn
52.asi74_____________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
53.kayra(2.cocuk)________.................................__________Haziran__________Haziran
hamislerimizzzzzzzz:CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
Yola devam edecek arkadaslar...
1.mapavrili
2.esracag
3.mavis
kıslar inşallah hayırlı sonuçlar alırınızz.bende 4 temmuzda alıcam sonucumu..