haziran da hamile olmak isteyenler

COLOR="Red"]haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1. bulut83....................................evinde-----------------------------temmuz----------- temmuz (Allah yardimciniz olsun...küsme tamammi)
3. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______6 temmuz (RABBİM SEN YARDIM ET)
4.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
5.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
6.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
7.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
8.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
9.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
10.bluesuu(3.deneme)____________acibadem__________ ___ ___haziran________.........
11.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
12.cemre____________________...................... . .. ........_______haziran_______..........
13.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
14.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
15.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
16.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
17.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
18.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
19.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
20. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
21. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
22. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
23. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
24.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
25. Baharson,
26. özlem
27. Tonya
28. Psikopatimmmm
29. Welike
30. Susamuru78
31. Elif26
32. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
33. Nargile
34.günesim007
35. Miss_capraz
36.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
37.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
38.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
39.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
40.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
41.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
42.denizmavisi
43.aslgkh
44. Ebraar
45. Sissem,
46. Nurdannurdan,
47. eklektik,
48. pinkrose
49. angel eda
50.zaman
51. Figenn
52.asi74_____________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
53.kayra(2.cocuk)________......................... ........__________Haziran__________Haziran

hamislerimizzzzzzzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
6. gülencim

Yola devam edecek arkadaslar...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1.mapavrili
2.esracag
3.mavis
4. bebek istiyoruz (Rabbim size kendiliginden verir insallah)

Arkadaslar...hepinizin sansi acik olsun.....Rabbim hayirli hayirli kapilar acsin....

:nazar::nazar::nazar:

a.s. unuttugumuz yada tedavi sonucu belli olan arkadaslar....ne asama olduklarini yazarlarsa memnun olurum....Allah yardimciniz olsun

teşekür ederim canım hani belki liste uğur getirir diye. listeye bakanlar diyecek evde tedavi ne diye. yaaaa bu ay benim herşey farklı oldu.allahım sonunu güzel eyle beni ve isteyen herkesi hamişlerlistesine nasip et tamamına erdir

amin canim insallah insallah hepimiz muradimiza ereriz....Allah ol dedimi oliyor....Rabbim ne dilerse..insallah bizlere güzel seyler nasip eder....benimde bugün 11. lucrin ignem...ne var ne yok icimde bilmiyorum hic...3 gün sonra doktorda randevum var...bakalim neler olmus....benim yumurtam cok olmasi gerekiyormus dedi doktor....ne kadar cok olursa o kadar cok deneme sansi olurmus...bakalim aralarindan saglikli cikacakmi...en cok korktugumda o olur...bi sürü yumurtalar olcak ve iclerinden hic biri saglam degilse o zaman sil bastan hersey yeniden yapilmasi gerekcek...Rabbim biliri hayirlisini...napalim o zaman seneye bidaha denerim sansimi...4 tane saglikli olsa...2 tanesi ni transfer etseler...iki tanesini dondursam... bu ikisi tutsa....öbür ikisinide 2-3 sene sonra bidaha yapsam........ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhh....
Rabbim insallah hayirlisiyla yavrularima kavusturur beni...minik kizima da....onu cok özlicem...simdiden gözümün bebegini...bi umutla...abla olmasi icin yolla ciktik

merhaba arkadaşlar
bende 2 aydır tüp bebk tedavisni beklerken hamile olduğumu öğrendimzemuszemus

ay ay ayyyyyyyy çok sevindim arkadaşım allah tamamına erdirsin.nasıl yani biraz anlatırmısın bizlere sende prblem neydi nasıl gerçekleşti merak ettim....kucağına almayıda nasip etsin...hihoyyythihoyyyt:lepi::lepi:

zümmin ablacığım allahım inşallah işlerini yolunda götürür bebişlerinle dönersin.herşeyi iyi düşün iyi olsun ki verelim beraber hamiş haberlerimizi.
of of of bazen öyle oluyorki canım darlıyor patlayacak gibi oluyorum.neden olmuyor neden bizlerin bebişleri yok. ondan sonra pişman oluyorum.rabbimin bir bildiği vardır deyip rahatlamaya çalışıyorum çok zor ya.
akşam eğlence var gitmek istemiyorum insanların yüzünden beni boğacaklar sorularılyla....niye niye diye sorcaklar...demiyorlarki allahım en kısa zamanda verir. neden olmuyor tedavi görmüyormusunuz. ...
inşallah enkısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize onlara o fırsatları verdirmeyiz.....inşallah

bosver bulutcum...git eglen...bi güzel kurtlarini dök....daha gencim...kocamla gezecem de..zemuszemus
tabikkii.rabbimin bi bildigi var......sen hic umutsuzluga kapilma...olmasa bidaha olmasa bidaha...sonuna kadar...aglamakla bisey düzelmiyorki....öyle degilmi...esim hep der...agladin agladin...noldu bisey düzeltebildinmi...bende o zaman gülmeye basliyorum kaydirigubbakcemile3 ......

Allaha sükürler olsun....ac degiliz acikta degiliz., ...bizi bu yolda destekleyen eslerimiz var....gerisi de gelir insallah

zümmin ablacığım allahım inşallah işlerini yolunda götürür bebişlerinle dönersin.herşeyi iyi düşün iyi olsun ki verelim beraber hamiş haberlerimizi.
of of of bazen öyle oluyorki canım darlıyor patlayacak gibi oluyorum.neden olmuyor neden bizlerin bebişleri yok. ondan sonra pişman oluyorum.rabbimin bir bildiği vardır deyip rahatlamaya çalışıyorum çok zor ya.
akşam eğlence var gitmek istemiyorum insanların yüzünden beni boğacaklar sorularılyla....niye niye diye sorcaklar...demiyorlarki allahım en kısa zamanda verir. neden olmuyor tedavi görmüyormusunuz. ...
inşallah enkısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize onlara o fırsatları verdirmeyiz.....inşallah

hep bu başkalarının düşünmeden söyledikleri yüzünden bu kadar yıpratmadıkmı kendimizi zaten.
rabbim haklıyı haksızı görüyo merak etme kimseyi dert etme kendine ..
yakın arkadaşım 5 yıl çekti bu dedikoduları şimdi kızı oldu ve unuttu herşeyi inşalla allahın izniyle bizlerde unutucaz bu günleri...
tatillerde aileme bile gitmeye çekinir olmuştum yine sorup beni üzecekler diye ,bunu bizden başka kimse anlayamaz..

zummincim beni de listeye ekle hadi. daha once de yazdım birkaç kez ama dikkatten kaçtı herhalde olsun onemi yok...

tedavim bursa acibademde transfer sanırım 6 temmuz da olur yarın kesinlesecek sonucda 18 temmuz herhalde.

hayırlısı artık.

zummincim beni de listeye ekle hadi. daha once de yazdım birkaç kez ama dikkatten kaçtı herhalde olsun onemi yok...

tedavim bursa acibademde transfer sanırım 6 temmuz da olur yarın kesinlesecek sonucda 18 temmuz herhalde.

hayırlısı artık.

Zümmin kullanıcısından alıntı
COLOR="Red"]haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1. bulut83....................................evinde-----------------------------temmuz----------- temmuz (Allah yardimciniz olsun...küsme tamammi)
2. momi_____________________bursa acibademde________6temmuz_____18temmuz
3. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______6 temmuz (RABBİM SEN YARDIM ET)
4.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
5.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
6.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
7.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
8.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
9.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
10.bluesuu(3.deneme)____________acibadem__________ ___ ___haziran________.........
11.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
12.cemre____________________...................... . .. ........_______haziran_______..........
13.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
14.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
15.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
16.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
17.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
18.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
19.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
20. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
21. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
22. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
23. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
24.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
25. Baharson,
26. özlem
27. Tonya
28. Psikopatimmmm
29. Welike
30. Susamuru78
31. Elif26
32. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
33. Nargile
34.günesim007
35. Miss_capraz
36.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
37.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
38.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
39.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
40.aslgkh_____________________.................... .___________mayis_________haziran
41.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
42.denizmavisi
43.aslgkh
44. Ebraar
45. Sissem,
46. Nurdannurdan,
47. eklektik,
48. pinkrose
49. angel eda
50.zaman
51. Figenn
52.asi74_____________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
53.kayra(2.cocuk)________......................... ........__________Haziran__________Haziran

hamislerimizzzzzzzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
6. gülencim

Yola devam edecek arkadaslar...
1.mapavrili
2.esracag
3.mavis
4. bebek istiyoruz (Rabbim size kendiliginden verir insallah)

Arkadaslar...hepinizin sansi acik olsun.....Rabbim hayirli hayirli kapilar acsin....

yazdim momi....

kizlar dr yanina gittik ve tedaviye basladik yanliz moralim bozuldu bana dondurulmuslarin cozulmeye bilirdedi moral olarak coktummm yanii dondurulmuslarin tutma orani cok dusuk dedii deliiler yaaaa furcam onlarii

Back
X