haziran da hamile olmak isteyenler

ah canim.....benim...kiyamam....iste ben burda bunu seviyorum....ben daha yolun basindayim...anlican....hakkimizda hayirlisi...Allah razi olsun

olsuun hemencecik yolun yemyeşil sonu gelicek inşallahh kavuşcaksın bebişine.. moralin hep yüksek olsun tamam m? gönlüne göre versin rabbim :)

saol Allah razi olsun idilgen....hepimizin yolu acik olsun...

bluesuu....simdilik hic bisey anlamiyorum...ha bire..igne olup duruyorum...hayirlisi...persembe günü bakalim neler olmus..bi sürü yumoslar olmustur insallah.......

haziran ve temmuz ayi listemiz : Bismillahirrahmanirrahim
hamile adaylari________________tedavi merkezi_____________transfer______sonuc___________ _________________

1. bulut83....................................evinde-----------------------------temmuz----------- temmuz (Allah yardimciniz olsun...küsme tamammi)
2. momi_____________________bursa acibademde________6temmuz_____18temmuz
3. nurcan82 (1.deneme)_________irenbe .....(aral özbal)____4 haziran_______6 temmuz (RABBİM SEN YARDIM ET)
4.cingis.pembesi (1. Deneme)___umut tüp bebek_________17 mayıs_______15 haziran
5.mmmeltem__________________anadolu hastanesi______16.mayis_______28.mayis
6.senayk(2.deneme)__________ıstanbul cerrahi hast______10.haziran______temmuz
7.amerikali_____________________yurtdisinda______ ___ _____haziran_______haziran
8.badenur,(2. Deneme)___________ıstanbul c. Hastane._______haziran_______temmuz
9.sevgidolu______________._______.genart..________ _ ______mayis_________haziran
10.bluesuu(3.deneme)____________acibadem__________ ___ ___haziran________.........
11.sabriya(2.deneme)____________avrupa safak has._________ haziran________..........
12.cemre____________________...................... . .. ........_______haziran_______..........
13.zümmin(2.cocuk)_____________ferti_jin__ _____________temmuz_______temmuz
14.ozean(3.deneme)_______________29 mayis_______________mayis________haziran
15.ozlem16(2.cocugu)_____________bahceci klinigi___________haziran_______..........
16.ada67(3.deneme)_________________anatolia_______ _______2.haziran______30.haziran
17.emiro76(3.deneme)______________memorial________ ______haziran_______..........
18.muradim______________________.................. ........._______haziran_______...........
19.hicret(2.deneme______________................. ..........________haziran_______............
20. Simge_wxyz (1.deneme)______...................___ _________mayis__________haziran
21. Sissem_______________alman hastanesi_______________mayis__________haziran
22. Edaamm_____________........................... ____________mayis____________haziran
23. Idilengin___________________maya_________________ haziran__________haziran
24.zuzu79________________....................... ....._______15.mayis________................
25. Baharson,
26. özlem
27. Tonya
28. Psikopatimmmm
29. Welike
30. Susamuru78
31. Elif26
32. Naz1982_____________.............................. ...._______haziran_________haziran
33. Nargile
34.günesim007
35. Miss_capraz
36.zero55(1.deneme)________ozel karadeniz has._______haziran__________...............
37.asi74(2.deneme)_____________ yurtdışında____________mayıs__________haziran
38.sarimeleka&b____________....................... ....._________haziran________temmuz
39.nursati_____________________asılama____________ __mayis_________haziran
40. sabriya____________________ ________________temmuz________temmuz
41.hiram06(1.deneme)_____________anatolia_________ ____haziran________haziran
42.denizmavisi
43.aslgkh______________________evde_________________haziran_________4 temmuz
44. Ebraar
45. Sissem,
46. Nurdannurdan,
47. eklektik,
48. pinkrose
49. angel eda
50.zaman
51. Figenn
52.asi74_____________........................... ..........__________Haziran__________Haziran
53.kayra(2.cocuk)________......................... ........__________Haziran__________Haziran[/COLOR
]

hamislerimizzzzzzzz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1. Olmuyo
2. Babytwin
3. greys85
4.el-muallim
5.feraye55
6. gülencim

Yola devam edecek arkadaslar...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
1.mapavrili
2.esracag
3.mavis
4. bebek istiyoruz (Rabbim size kendiliginden verir insallah)

Arkadaslar...hepinizin yolu acik olsun.....Rabbim hayirli hayirli kapilar acsin....

kizlar dr yanina gittik ve tedaviye basladik yanliz moralim bozuldu bana dondurulmuslarin cozulmeye bilirdedi moral olarak coktummm yanii dondurulmuslarin tutma orani cok dusuk dedii deliiler yaaaa furcam onlarii

moralini bozma canim...herseyde bi hayr vardir...insallah dedikleri gibi olmaz.....

pardon doğru olan 43 teki canım....tedavi yok korunmadık ayın 4 ünü bekliyorum....

degistirdim canim...hadi hayirli olsun....

Rabbim bize hayirli hayirli bebisler versin......AMIN

sey sorcam...lucrini aldiginizda kacinci adet günü doktora gittiniz...? beni uyku tutmadi...herkese Allah rahatlik versin

zummincim hadi bakalım hayırlısı rabbimden insallah bu uzun bir sure icin son adetin olur. sure olarak soyle 9 ay falan guzel gorunuyor gozume... sırnaşık şey

doktorlar genelde adetin 2. veya 3. gunu cagiriyorlar. 3. gunu yapılan kan testinde bircok hormon degerine ve endometriumun kalınlıgına vb. bakabiliyorlar.

dilerim hepimizin 9 ay boyunca adeti olmazz insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh minik minik kelebekler olur göbislerde zemuszemus

cok saol canim...Allah razi olsun...benim persembe günü randevüm...sence yeterlimi..4. gün oliyor o zaman

yeter tabi merak etme benim mesela once 2. gunu cagirdi bakti endometrium yeterince incelmemis sonra 5. gunu yine cagirdi. o zaman tekrar ultrason ve kan tahlili yaptı.

4. gun yeterli. ha 3 olmus ha 4 o kadar fark etmiyor zaten hic merak etme sen.

canım yumurtaları uyarıcı gonal f yada puregon vb ignelere basladin mi sen? yumurtalar olusmustur deyince şaşırdım. ilk kontrolde yumurta olmaz cunku

ben sadece yeni adet oldun diye yaziyorum bunlari. adetten sonraki ilk kontrol benim bahsettigim. bu kontrolden sonra hangi dozda hangi ilaci ne zaman baslayacagini soylemiyor mu genelde doktorlar

sana yanlis birsey soylemis olmayayim da...

benim ilk denemem oldugu icin ben pek bilgim yok daha baslamaadim gonal f ve puregona simdilik tek lucrin ignesini vurdum hep....saol canim...ben bilmiyordum, ama yinede insallah saglikli yumurtalar olusur...zemuszemus

senin kacinci denemen bu? senin bilgin var baya....

benimde ilk denemem ama meraklı oldugum icin sanki 10 kez denemis gibiyim sadece yazanların dışında birşey başıma gelince allah allah bu niye oldu ki diyorum. kaydirigubbakcemile3

doktorun gittiginde sana bundan sonra lucrinle beraber hangi ilaci kullanacagini soyleyecek ondan sonra yumoslar buyuyecek.. benim. 6. gunum yumurta uyarıcı ilaclarda bugun yine kontrolum var bakalım ne olmus benim yumoslara umarım yeterli sayıda ve en iyi kalitede olurlar da tutar ilk denememiz.

insallah seninde saglıklı kaliteli yumurtaların olur onlardan da dunya guzeli saglıklı hayırlı evlatların canım benim.

masallah....ben okadar soramiyorum....bazen diyorum tip okusam ne güzel olur....tüp bebek doktoru olsam....herkes bana gelsin .....derim....:roflol: neyse ya Rabbim hayirlisini vrsin....ben pek aramiyorum doktorumu...cekiniyourm biraz....türkiyedekiler demesinler bu da amma sinir ediyor diye.....
ben haftaya carsamba günü türkiyeye geliyorum...insallah ozamana kadar güzel sonuclar alirim...

sen baya ilerlemisin.. ozaman...hakkimizda hayirlisi...dilegin icin tsk ederim...Rabbim hepimizi sevindirsin....ben yatmaya gidiyorum canim...benim tosbammm uyudu....dün gece yoruldum...

bende doktora sormuyorum ki internetten surekli okuyorum daha cok yurtdısındaki sitelerden oyle ogrendim yoksa doktorların bası cok kalabalık onlara pek birsey sorulmuyor.

hadi sen git dinlen guzelim... vucudun yorgun olmaması onemliymis bu tedavide...

Back
X