Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebek istiyoruz iyim hamd olsun...haftaya türkiyeye geliyorum....Allah izin verirse....insallah herseyin hayirlisi olur...sen ne yapiyorsun....? nasilsin?
hayirlisi cnm seninde az kalmis...evet bol yumurtadan cok icinin dolu kaliteli olmasi onemli...inslh dolu dolu bol yumurtalarin olusur...sakin birseyi stres yapmayin...bebek istiyoruz selam canım.... benim normal gidiyor ne cok iyi ne cok kotu. 4 gunluk igneden sonra cumartesi kontrolde 7-8 tane yumos saydı doktorum. bakalım yarın yine gideceğim. hayırlısı... cok sayıda olmayacak muhtemelen ama aralarında kalitelileri olsunda gerisi sorun degil. bakalım kısmetimizde ne varsa onu gorecegiz insallah olumlu olacak... opuyorumnanaktan
sende is arıyormussun gordum yazdıgını insallah rabbim hayırlı kapılar acar sana da...
saol canim Allah razi olsun....herseyi hazirladik artik...tek saglikli olmasi önemli simdi...bakalim...herseyin hayirlisi....destegin icin tesekkür ederim....insallah iyi bi is yerden teklif alirsin.....sanki daha cokkk varmis gibi geliyor....karnim süzgec gibi oldu... zemuszemus minik bebegim iyi...havalar güzel oldugu icin havuzu dolduruyorum....biraz bicibici yapiyor....cikartigim zamanda sanki yeni dogmus bebek gibi agliyor...neyse senin icin dua ediyorum...Allah yolunu acik etsin
puregon da verdiler canim...doktora gitcem persembe günü, muayene olduktan sonra dozuna karar vercekler.....merkezden beni ariyacaklarini söylediler...ama tel gelmedi...bende rahatsiz etmek istemedim...belki cok isleri vardir diye....evet fevzi beyde öyle demisti...o zamana dogru yumurtalarim toplarnir diye....16. temmuzda transfer olur diye....hakkimizda hayirlisi.....stress yok ta heyecan var...esim bosver diyor...olursa olur olmassa seneye bidaha deneeriz diyor...onun öyle söylemesi rahatlatiyor beni ama onu mutlu görmek ne cok isterim biliyormusun...3 haftalik izin aldi...2 hafta türkiyedeyiz 1 hafta da burda tatil yapcagiz...geri döndügümüzde...Allah izin verirse tabikiii...döndügümüzün ertesi hafta da test günüm.......1 aydan az varyakinda dogum günüm de var...evlilik yil dönümümde.......insallah güzel bi hediye olur
hayirlisi cnm seninde az kalmis...evet bol yumurtadan cok icinin dolu kaliteli olmasi onemli...inslh dolu dolu bol yumurtalarin olusur...sakin birseyi stres yapmayin...
saol cnm artik benim icin de hayirlisi neyse o olsun...Allahim kolaylik versinopuyorumnanaktan
puregon da verdiler canim...doktora gitcem persembe günü, muayene olduktan sonra dozuna karar vercekler.....merkezden beni ariyacaklarini söylediler...ama tel gelmedi...bende rahatsiz etmek istemedim...belki cok isleri vardir diye....evet fevzi beyde öyle demisti...o zamana dogru yumurtalarim toplarnir diye....16. temmuzda transfer olur diye....hakkimizda hayirlisi.....stress yok ta heyecan var...esim bosver diyor...olursa olur olmassa seneye bidaha deneeriz diyor...onun öyle söylemesi rahatlatiyor beni ama onu mutlu görmek ne cok isterim biliyormusun...3 haftalik izin aldi...2 hafta türkiyedeyiz 1 hafta da burda tatil yapcagiz...geri döndügümüzde...Allah izin verirse tabikiii...döndügümüzün ertesi hafta da test günüm.......1 aydan az varyakinda dogum günüm de var...evlilik yil dönümümde.......insallah güzel bi hediye olur
arkadaşlar benimde test tarihim 07 07 2009 işallah hep beraber güzel haberler alırız bu gün transferimin 6. günü bekliyorum bakalım hayırlısıyla test tarihimi
arkadaşlar benimde test tarihim 07 07 2009 işallah hep beraber güzel haberler alırız bu gün transferimin 6. günü bekliyorum bakalım hayırlısıyla test tarihimi
canim benim daha dur adet olmadiysan....insallah bebeginin tutunma agrisidir....saol Allah razi olsun...Rabbim insallah hayirlisini nasip eder.....gün yaklastikca heyecan artiyor...özlem artiyor...ne bilim...Allahim hayirlisiyla yavrularima kavustursun...
bebegin olsa ne ismi vermek isterdin?