haziran da hamile olmak isteyenler

herkese merhaba
bilgisayarım arızalanınca uzunca bir süredir sayfayı ziyaret edemedim. çoğu kimseden haber alamadım, sevinenler üzülenler, kader ortakları, allah gönlünüze göre versin... burada haziranda hamile kalmak isteyenlerin başında yer alıyordum ama... tedavim temmuz ayına sarktı. bugün tedavimin 6. günü. kısa protokol uygulanıyor. allah hepimizin yüzünü güldürsün diyorum... sanıyorum 1-2 haftaya kadar iyi ya da kötü haberler vericem sizlere... eş dost tarafından çok tavsiye edilen bir doktorla devam ediyorum bu sefer yoluma... ilk sefer gibi üzücü olmamasını ümit ediyorum. SEVGİLERİMLE... a.s.

herkese merhaba
bilgisayarım arızalanınca uzunca bir süredir sayfayı ziyaret edemedim. çoğu kimseden haber alamadım, sevinenler üzülenler, kader ortakları, allah gönlünüze göre versin... burada haziranda hamile kalmak isteyenlerin başında yer alıyordum ama... tedavim temmuz ayına sarktı. bugün tedavimin 6. günü. kısa protokol uygulanıyor. allah hepimizin yüzünü güldürsün diyorum... sanıyorum 1-2 haftaya kadar iyi ya da kötü haberler vericem sizlere... eş dost tarafından çok tavsiye edilen bir doktorla devam ediyorum bu sefer yoluma... ilk sefer gibi üzücü olmamasını ümit ediyorum. SEVGİLERİMLE... a.s.

badenurcum Allah hepimizin yüzüne baksın ve güldürsün canım...burada kimlerle görüşüyordun bilmiyorum ama el muallim zümminden hbrin var mı...kaç senelik evlisin...başarılar..

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun

Talihiniz gözleriniz kadar berrak,
kaderiniz bakışınız kadar güzel,
umudunuz yarın kadar yakın,
yarınınız aşkınız kadar mutlu,
aşkınız Miraç kadar mukaddes,
dualarınız istediğiniz gibi makbul olsun

amin canim....nasilsiniz gorusmeyeli.....zumminden haber yok hala dimi....inslh iyidir hayirlisiyla bebislerini alip evine doner..

Back
X