• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Gebelik düşünenler

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
578
115
103
26
Kızlar benim son adet tarihi 4 Haziran benimle aynı olup gebelik düşünenler var mı

Klomenin başarı oranı biraz düşükmüş :/
Şimdi tekrar deneyeceğiz eğer yine adet olursam doktor komple hormon tahlili yapacak duruma göre aşılama çatlatma iğnesi olabilir yada onlara gerek kalmaz inşallah

Benim de 27 haziran. Geçen ay nasip olmadı Allah nasip ederse bu ay olur amin amin

Ovulasyon testi kullanıyor musunuz takvim mi kullanıyorsunuz doktorum stres olursun diye ovulasyon önermedi ama bu şekilde de insan stres oluyor olacak mi olmayacak mi diye
Valla ne ovilasyon ne takvim ben iki çocuktada adetin ilk haftalarında kaldım hep adete 1 hafta kala öğrendim

Şimdi 3 aydır olmuyor ama eğer tekrar adet olursam tüm hormonlara bakılacak duruma göre çatlatma iğnesi veya aşılama olacak
Allahim geciktirmeden kolaylikla nasip eder. Doktor da bana yaşımdan dolayı 3 ay dene olmazsa aşılama deneyelim dedi hiç çocuğum da yok biraz endişeliyim açıkçası.

Benim de sat 6 Haziran bu ay inositol ve ovülasyon testi kullanıyorum umarım hepimiz pozitifleri görürüz bu ay sağlıkla

Back
X