Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde 7 haziran. Letu kullanıyorum şuanKızlar benim son adet tarihi 4 Haziran benimle aynı olup gebelik düşünenler var mı
Ben mayısta klomen kullandım olmadıBenmde 7 haziran. Letu kullanıyorum şuan![]()
Ben mayısta klomen kullandım olmadıBenim de 9 haziran ben de femara kullanmaya başladım bugün
Klomenin başarı oranı biraz düşükmüş :/Ben mayısta klomen kullandım olmadı
Şimdi tekrar deneyeceğiz eğer yine adet olursam doktor komple hormon tahlili yapacak duruma göre aşılama çatlatma iğnesi olabilir yada onlara gerek kalmaz inşallahKlomenin başarı oranı biraz düşükmüş :/
Hadi hayırlısıBenimde 9 haziran
Bekleyelim bakalımBenim de 27 haziran. Geçen ay nasip olmadı Allah nasip ederse bu ay olur amin amin
Ovulasyon testi kullanıyor musunuz takvim mi kullanıyorsunuz doktorum stres olursun diye ovulasyon önermedi ama bu şekilde de insan stres oluyor olacak mi olmayacak mi diyeBekleyelim bakalım
Valla ne ovilasyon ne takvim ben iki çocuktada adetin ilk haftalarında kaldım hep adete 1 hafta kala öğrendimOvulasyon testi kullanıyor musunuz takvim mi kullanıyorsunuz doktorum stres olursun diye ovulasyon önermedi ama bu şekilde de insan stres oluyor olacak mi olmayacak mi diye
Yia maşallah maşallah Allah isteyen herkese kolaylikla.nasip etsin aminValla ne ovilasyon ne takvim ben iki çocuktada adetin ilk haftalarında kaldım hep adete 1 hafta kala öğrendim
Şimdi 3 aydır olmuyor ama eğer tekrar adet olursam tüm hormonlara bakılacak duruma göre çatlatma iğnesi veya aşılama olacakYia maşallah maşallah Allah isteyen herkese kolaylikla.nasip etsin amin
Allahim geciktirmeden kolaylikla nasip eder. Doktor da bana yaşımdan dolayı 3 ay dene olmazsa aşılama deneyelim dedi hiç çocuğum da yok biraz endişeliyim açıkçası.Şimdi 3 aydır olmuyor ama eğer tekrar adet olursam tüm hormonlara bakılacak duruma göre çatlatma iğnesi veya aşılama olacak
Hakkımızda hayırlısı rabbim bilir zamanınıAllahim geciktirmeden kolaylikla nasip eder. Doktor da bana yaşımdan dolayı 3 ay dene olmazsa aşılama deneyelim dedi hiç çocuğum da yok biraz endişeliyim açıkçası.
hepimize isteyenlere nasip eder allahımBenim de sat 6 Haziran bu ay inositol ve ovülasyon testi kullanıyorum umarım hepimiz pozitifleri görürüz bu ay sağlıkla
Bende 25 haziran regl olunca femara kullanicam bakalim hayırlısıKızlar benim son adet tarihi 4 Haziran benimle aynı olup gebelik düşünenler var mı