• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Gebelik düşünenler

Merhaba,
Ben 2 Haziran’da başlayıp sabah akşam 5 gün Femara kullandım
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
16 Haziran’da doktor randevum var
İnşallah yumurtam sağlıklı bir şekilde çatlamıştır
Allah bu ay hepimize bebiş nasip etsin inşallah 🤲🏼
Umarım bebeğiniz sizinle olur bizede nasip eder allahım

Neredeyse 1 aydır ara ara geliyor hoc boyle denk gelmemistim merak edip internetten baktım gebelik belirtisi yazıyor da ondan sordum
Evet bende öyle olmuştu bende dedim kesin hamileyim testlerde çift çıkıyordu ama regl oldum belkide kimyasal dı

Merhaba,
Ben 2 Haziran’da başlayıp sabah akşam 5 gün Femara kullandım
11 Haziran’da Ovitrelle vuruldum
16 Haziran’da doktor randevum var
İnşallah yumurtam sağlıklı bir şekilde çatlamıştır
Allah bu ay hepimize bebiş nasip etsin inşallah 🤲🏼
Amin canım inşallah 🤲 güzel haberler alırsın 🌸 Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli 🤲🌸

Evet bende öyle olmuştu bende dedim kesin hamileyim testlerde çift çıkıyordu ama regl oldum belkide kimyasal dı
Hııım olabilir bende Eylül ayında düşük yaptım 😞 onda çok fazla belirtim olmuştu şimdiler de de olmayınca boşuna umitlenmek istemiyorum

Hııım olabilir bende Eylül ayında düşük yaptım 😞 onda çok fazla belirtim olmuştu şimdiler de de olmayınca boşuna umitlenmek istemiyorum
Benim adetim düzenli değil 3 ay düzenli oldu her ayın 3 de sonra 6 sında oldu en son haziranda 4 de oldum

Bende de öyle pkos var ilaçlarla vs olabiliyorum ancak Kasım ayında dr gittim tarlusal verdi ondan sonra 14,15,17 gibi oldum
Birde işin en zor kısmı ne zaman regli olacağımı kestiremedigim için yumurtlama takibi yapamıyorum 😒 ya tutarsa hesabı 😀

Birde işin en zor kısmı ne zaman regli olacağımı kestiremedigim için yumurtlama takibi yapamıyorum 😒 ya tutarsa hesabı 😀
Bende öyle ya hesap yapamıyorum ama benim sanırım genelde regl bitince ilk haftada kalıyorum çünkü oğlumdada kızımdada adete 7 gün kala öğrendim

Eklentiler

• IMG_20210210_135526_Original.webp
    IMG_20210210_135526_Original.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 7
Bende öyle ya hesap yapamıyorum ama benim sanırım genelde regl bitince ilk haftada kalıyorum çünkü oğlumdada kızımdada adete 7 gün kala öğrendim
Ne güzel ya darısı bana inşallah 🤲 peki yumurtlama belirtileri neler oluyor herkes farklı birsey söylüyor kafam cok karıştı,bu arada benim test sizin en üstteki testiniz gibi 😊

Bende akıllandım adete az kala test yapacağım güvenilir olanlarla
Dr.lar genelde kan testi ve idrar testi için acele edilmemesini söylüyor canım zaten regli tarihi geçince yapılan daha sağlıklıymış diye okumuştum birçok yerde

Ne güzel ya darısı bana inşallah 🤲 peki yumurtlama belirtileri neler oluyor herkes farklı birsey söylüyor kafam cok karıştı,bu arada benim test sizin en üstteki testiniz gibi 😊
Valla yumurtlama benim akıntı olur kaşık ağrıdı ile birlikte

Valla sanırım benim yumurtlama oldu 3 gündür beyaz kokusuz akıntı geliyor yumurta akı gibi bende 13 ve 14 değerlendirdim değerlendirmeye planlı devam edeceğim mesela 15 17 18 20 22 24 26 28 30 Haziran gibi kızımda böyle olmuştu mayıstada böyle ilerlerdik ama olmadı inşallah bu ay tutarh

Valla sanırım benim yumurtlama oldu 3 gündür beyaz kokusuz akıntı geliyor yumurta akı gibi bende 13 ve 14 değerlendirdim değerlendirmeye planlı devam edeceğim mesela 15 17 18 20 22 24 26 28 30 Haziran gibi kızımda böyle olmuştu mayıstada böyle ilerlerdik ama olmadı inşallah bu ay tutar
İnşallah güzel sonuçlar alırız ❤️

Back
X