Amin canım inşallah senin için de hayırlısı olsun bebişin daha küçükmüş ama ben bu süreçte kardeşin önemini çok iyi anladım keşke erken olsaydı dedim kızım sürekli kardeşi olsun istiyor yaş geçiyor bence varsa hiç korkmaO zaman hiç düşünmeyin bence. Olur Allah'ın izniyle. Her ay takip ediyorsanız da yapabilir. İnşallah bu ay hamilesinizdir. Bende aslında korkuyorum ama beraber buyusunler de istiyorum Allah nasip ederse. O yüzden korunmuyorum. Çünkü ilk bebeğim 4 yıl sonra oldu. Ya olmazsa diye de. Ama kafama takmadım henüz..nasip ye varsa olur diye.
Merhaba canım bendede hiç belirti yoktu bat 25 nisan ama ben adet olmadım hala gögüs hassasiyeti ve her an adet olacakmışım gibi belimde bir agrı vardı 5 gün önce beta hCG baktırdım kanda bu gün kan sonucumu ögrendim 18.8 hcg bakalım yükselecek mi yarın kan vericem yine beta hCG ye bakılacak artış olmuşsa güzel ama olmamışsa neyse kötü düşünmek istemiyorum Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inş sende gebesindir canım ama şimdiden kafana takma serbest bırak kafanıAdeti geciken veya gününü bekleyen var mı benim uygulamaya göre 2 gün kaldı 18 haziran ne gebelik ne adet belirtim bu ay yok sizlerde durum nasıl
İnşallah nasipte varsa olsun ikimizde deAmin canım inşallah senin için de hayırlısı olsun bebişin daha küçükmüş ama ben bu süreçte kardeşin önemini çok iyi anladım keşke erken olsaydı dedim kızım sürekli kardeşi olsun istiyor yaş geçiyor bence varsa hiç korkma
Bazen piskolojik te olabiliyor bebeğinde daha çok küçükmüş ama daha yeni anne sayılırsın o yüDen bazen düzensizlikler olabilir ilk bir yılCanım benim adetim 5 gün geçti.. ha oldum ha olucam diyorum hala olmadım.. 8 aylık bebeğim var.. doğumdan sonra troit değerlerim bozulmuştu.. belki ondan olmadi diyorum ama adet sancısı gibi sancılar da gelip gidiyor. Bilemedim yani beklemedeyim
Ben aslında illa çocuk olsun diye düşünmüyorum.. olursa olur diye korunmuyorum sadece. Tabii düzensizlikte olabilir.. test yapıp gorcez hayırlısı olsun..Bazen piskolojik te olabiliyor bebeğinde daha çok küçükmüş ama daha yeni anne sayılırsın o yüDen bazen düzensizlikler olabilir ilk bir yıl
Kuzum inşallah yükselir değerin çok sevindim inanki kötü düşünme tabiki korkunu anlıyorum ama bebiş gelmiş büyüyecek inşallahMerhaba canım bendede hiç belirti yoktu bat 25 nisan ama ben adet olmadım hala gögüs hassasiyeti ve her an adet olacakmışım gibi belimde bir agrı vardı 5 gün önce beta hCG baktırdım kanda bu gün kan sonucumu ögrendim 18.8 hcg bakalım yükselecek mi yarın kan vericem yine beta hCG ye bakılacak artış olmuşsa güzel ama olmamışsa neyse kötü düşünmek istemiyorum Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inş sende gebesindir canım ama şimdiden kafana takma serbest bırak kafanı
Evet maalesef çok üzüldümAdet mi oldunuzhaziran aylarında mevsimsel gecikmeler oluyomuş sanırm o yüzden
Bende test yaptım simdi çıkmadı malesefEvet maalesef çok üzüldüm,
18 ay olduNe zamandır istiyorsun peki
18 ay oldu
Benımde oyle18 ay oldu
Benim de bu ay uygulamaya göre 7 gün geçti.Bebek istemiyorum 3 tane oğlum var en küçüğü 2 yaşın da.Korunmasız bir ilişki yaşamadım.5,6 ay da bir böyle gecikmeler yaşıyorum ama her seferinde ödüm kopuyor.Test yapmayada hiç cesaretim yok ne zaman yapsam hamile oluyorumAdeti geciken veya gününü bekleyen var mı benim uygulamaya göre 2 gün kaldı 18 haziran ne gebelik ne adet belirtim bu ay yok sizlerde durum nasıl
Allah bağışlasınBenim de bu ay uygulamaya göre 7 gün geçti.Bebek istemiyorum 3 tane oğlum var en küçüğü 2 yaşın da.Korunmasız bir ilişki yaşamadım.5,6 ay da bir böyle gecikmeler yaşıyorum ama her seferinde ödüm kopuyor.Test yapmayada hiç cesaretim yok ne zaman yapsam hamile oluyorum
Merhaba son sonucunuz nedirMerhaba canım bendede hiç belirti yoktu bat 25 nisan ama ben adet olmadım hala gögüs hassasiyeti ve her an adet olacakmışım gibi belimde bir agrı vardı 5 gün önce beta hCG baktırdım kanda bu gün kan sonucumu ögrendim 18.8 hcg bakalım yükselecek mi yarın kan vericem yine beta hCG ye bakılacak artış olmuşsa güzel ama olmamışsa neyse kötü düşünmek istemiyorum Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inş sende gebesindir canım ama şimdiden kafana takma serbest bırak kafanı
Test yaptınız mı son durum nedirİnşallah nasipte varsa olsun ikimizde de
.haberlesiriz
Pozitif tatlım bebiş var ☺Merhaba son sonucunuz nedir
Hastaneye gittim canım. Doğumdan sonra tsh bozulmuştu. Hipotroidi olmuştum..şimdi de hipertiroide çevirmiş.. ve aynı gün adet oldum. İlacı bıraktım bakalım. İki hafta sonra tekrar kan vercem bakılacak. Yanlış alarm oldu yaniTest yaptınız mı son durum nedir
Hipotroid nasıl hipere cdvirmiş ya ilacın dozu mu fazla geldi acabaHastaneye gittim canım. Doğumdan sonra tsh bozulmuştu. Hipotroidi olmuştum..şimdi de hipertiroide çevirmiş.. ve aynı gün adet oldum. İlacı bıraktım bakalım. İki hafta sonra tekrar kan vercem bakılacak. Yanlış alarm oldu yani
Gecikmenin 8. Gününden merhabaAdeti geciken veya gününü bekleyen var mı benim uygulamaya göre 2 gün kaldı 18 haziran ne gebelik ne adet belirtim bu ay yok sizlerde durum nasıl