Haziran sonu transfer olacaklar heyecanımızı paylaşalım mı birlikte bekleyelim mi 🤲🏻🤭🌼

Mucizesinibekliyor

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2021
421
277
18
Bugün transfer hazırlığında 5.gündeyim kaç gün sürecek bilmiyorum maximum 20 gün dedi hemşire duruma göre dedi 9 embriyom var donmuş çift olmak istiyorum süreç nasıl ilerler bilmiyorum tabiki bu süreci birlikte geçirelim mi 🌹☺️

Canım hayırlı olur inşallah. Bir kaç güne çağırırlar muhtemelen. Transferden sonra min. 10 Max 12 gün veriyorlar sonuç için. Bende transferimin 5. Gunundeyim vakit geçmiyor. En zor günler bu günler sabır istiyor çünkü. İnşallah pozitifleri görürüz 🤲

Canım hayırlı olur inşallah. Bir kaç güne çağırırlar muhtemelen. Transferden sonra min. 10 Max 12 gün veriyorlar sonuç için. Bende transferimin 5. Gunundeyim vakit geçmiyor. En zor günler bu günler sabır istiyor çünkü. İnşallah pozitifleri görürüz 🤲
Ah canım benim bugün sanırım yedinci günün donmuş trasfer isen test yapsana çıkar belki belirtilerin varmı ilk denememi kaç emriyo transferi oldun pekii ☺️kusura bakma çok soru sordum ama şuan bende gün geçtikçe o döneme yaklaşıyorum ve içim içime sığmıyor gerçekten haftaya Çarşamba kan vericekmişim duruma göre gün verilecek çok heycanliyim 🌹

Benimde 9 yumurtam toplandı 3 tanesi döllendi donduruldu ilacım bitti doktor 1 hafta içinde hastalanırsın dedi ilk günü telefon açın dedi bundan sonraki süreç nasıl olacak çok merak ediyorum ilk denemem olacak rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah 🤲

Benimde 9 yumurtam toplandı 3 tanesi döllendi donduruldu ilacım bitti doktor 1 hafta içinde hastalanırsın dedi ilk günü telefon açın dedi bundan sonraki süreç nasıl olacak çok merak ediyorum ilk denemem olacak rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah 🤲
Regl bittikten 3-4 gün sonra kontrole çağırıyolar kist vs varmı diye bakmak için herhangi bir sorun yok ise sonraki regl 2-3.gün gidip transfer için hazırlıklara başlıyorsunuz o gün tabi kan sonucuna göre başlanıyor istenilen gibi değilse bir regl daha beklemek gerekiyor

Çağırdı bugün gittim herşey normal dedi ilaçlara başladı kan aldı haftaya tekrar çağırdı eğer herşey yolunda giderse 3 hafta sonra transfer yaparız dedi

Back
X