haziran temmuz 2013 anneleri burda buluşalımmı

2kuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
39
0
86
Balıkesir
merhaba ben 6 haftalık hamileyim benim 3. hamileliğim 33 yaşındayım acayip heyecanlıyım burdan heyecanımızı pylşalımmı arkadaşlar.:49:

merhaba benim de 2.bebeğim olacak.burdan paylaşırız yaşadıklarımızı sık sık görüşelim...

Merhaba kızlar öncelikle Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benimde ilk bebeğim olacak inşallah. Hamilelik dönemimiz yakın olduğu için birbirimizden fikir alabiliriz.

perşembe günü merakımdan doktaora gittim ultrasonda görülmedi beta hcg seviyem 1240 çıktı görünmedi vajinal muayene oldum nokta kadar şüpheli gebelik dedi.moralim bozuldu şimdi o günden beri kahverengi akıntım var dün acile gittik progestan denilen düşük tehlikesi için ilaç yzadı kullanıyorum aslında biliyorum bebeğim sağlıklı ama yinede çok endişeleniyorum kızlar yarın yine kan testine gidicem hcg oarnına bakılacak inşallah her şey normal çıkar bebeğimi çok istiyorum

perşembe günü merakımdan doktaora gittim ultrasonda görülmedi beta hcg seviyem 1240 çıktı görünmedi vajinal muayene oldum nokta kadar şüpheli gebelik dedi.moralim bozuldu şimdi o günden beri kahverengi akıntım var dün acile gittik progestan denilen düşük tehlikesi için ilaç yzadı kullanıyorum aslında biliyorum bebeğim sağlıklı ama yinede çok endişeleniyorum kızlar yarın yine kan testine gidicem hcg oarnına bakılacak inşallah her şey normal çıkar bebeğimi çok istiyorum

geçmiş olsun ve hayırlısı olsun.inşallah birşey olmaz moralini bozma hiç.

bu arada iyi pazarlar herkese bugün nasıl gidiyor herşey yolundamı kızlar

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim buradan 9 ay paylaşalım çok heyecan verici aşırı bulantım var ve kusmalar herkes aynı mı acaba ilk bebeğim

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim buradan 9 ay paylaşalım çok heyecan verici aşırı bulantım var ve kusmalar herkes aynı mı acaba ilk bebeğim

benim daha önce de hiç bulantım olmamıştı bunda da olmuycak gibi görünüyor ama belli de olmaz tabi.benim de belim çıkmış gibi acırdı yine olmaya başladı yavaş yavaş.her gebelik farklı işte.

Herkese merhaba bizede bugun 8+1 deyiz :) Perşembe bebegimi tekrar gorucem ins :)su ana kadar hic bulantım olmadı bebeğime birsey olacak diye cok korkuyorum sizde de aynı korkular var mii

Merhaba kızlar. Allah hepimize sağlıklı güzel bi hamilelik dönemi yaşatsın bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Bende yarın ilk kontrolüme gidicem inş. umarım herşey yolundadır geldikten sonra paylaşırım durumu.:emir_bebek:

Merhaba kızlar. Allah hepimize sağlıklı güzel bi hamilelik dönemi yaşatsın bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah. Bende yarın ilk kontrolüme gidicem inş. umarım herşey yolundadır geldikten sonra paylaşırım durumu.:emir_bebek:

Herkese merhaba bizede bugun 8+1 deyiz :) Perşembe bebegimi tekrar gorucem ins :)su ana kadar hic bulantım olmadı bebeğime birsey olacak diye cok korkuyorum sizde de aynı korkular var mii

benim önceki gebeliğimde çok korkum vardı hep kontrole gittiğimde korka korka giderdim.çünkü ondan önce bir düşük yaşamıştım.sonuçta birşey olmadı ve kızım doğdu.şimdi o kadar değilim ama seni anlıyorum kolay değil zaten hamilelik psikolojisiyle insan neler neler hissediyor.inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız

sağlıkla kucağımıza alırız inş. çarşamba keseyi görmeye gidicez umarım bi sorun çıkmaz .. herkes gibi bende korkuyorum..

selam bende 11 hafta gebeyim Doğum haziran 4 olacak inş bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun birde benim nedense bulantım yok denecek kadar az sizce normalmi?

Son düzenleme:
selam bende 11 hafta gebeyim Doğum haziran 4 olacak inş bebeğimizi kucağımıza almak nasip olsun birde benim nedense bulantım yok denecek kadar az sizce normalmi?

benim de önceki gebeliğimde hiç bulantım olmadı canım.şimdi 6 haftalığım ama bulantı yine olmuycak gibi görünüyor

kızlar az kalsın hasteneye yatıroyordu doktor beni ama 1 haftalık ev istirati ile ucuz kurtuldum sadece wc ye gitmeme izin var yatıyorum şimdi kahverengi akıntım var neden oluyor anlamış değilim bebeğime bişey olacak diye korkuyorum düşük şüphesiyle istiraat verdi bana dua edin nolur bişey olmasın progestan a başladık içimi ferah tutmatya çalışıyorum

Back
X