Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Merhaba bende en geç Haziran sonuna kadar ilk transferi mi olacağım.Dualarim sizinle Allah yardımcımız olsun çok yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi.
Aynen baya zorlu bir surec bekliyor bizleri insallah sonucu guzel olur Rabbim yardimcimiz olsun siz kac yillik evlisiniz benimde ilk denemem olucak

Merhaba bende en geç Haziran sonuna kadar ilk transferi mi olacağım.Dualarim sizinle Allah yardımcımız olsun çok yıpratıcı bir süreç hem maddi hem manevi.
Aynen ben 6 yıldır 4 sefer yaptım hepsinde de negatif sonucunu aldım çok yoruldum ben artık temmuz gibi tekrardan Yapıcaz para konusunda çok zorlanıyoruz inanın çok zor bir süreç rabbim yardımcımız olsun hepimizin 🤲😥

Aynen ben 6 yıldır 4 sefer yaptım hepsinde de negatif sonucunu aldım çok yoruldum ben artık temmuz gibi tekrardan Yapıcaz para konusunda çok zorlanıyoruz inanın çok zor bir süreç rabbim yardımcımız olsun hepimizin 🤲😥
Allah yardımcıniz olsun inşallah son olur sizin için b n ilk deneme de bu kadar yiprandiysam sizi düşünemiyorum bile inşallah emeklerimizin karşılığını alırsınız .

Yıllardır hamile kalmak için uğraşan, çocuk sahibi olmak isteyen hanımlar, Allah gönlünüze göre versin, hayırlısıyla, kolaylıkla, sağlıkla çocuk sahibi olursunuz inşallah 🌺🌸🤲🏻
Rabbim senin karsinada kendin gibi iyi kalpli guzel huylu,merhametli birini cikarsin insallah bir omur boyu hep mutlu ol Canim Kardesim 😘😘😘😘😘🤗

Back
X