- 2 Mayıs 2025
- 131
- 35
- 13
- 24
- Konu Sahibi Salca Yoksa Ben Yokum
Hmm anladım cnm rabim yormadan versin inşallahElif Ağaçayak

Ben Gaziantep Sanko hastanesiSiz nerde tedavi oluyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm anladım cnm rabim yormadan versin inşallahElif Ağaçayak
Ben Gaziantep Sanko hastanesiSiz nerde tedavi oluyorsunuz
Uğur değer yada Hakan coksuer olabilir.Bende araştırıp gittim benim doktorum da kendisi prof. Oda çok başarılıBurdan bir arkadaşım da Diyarbakırda yaptı 15 yıldır evli pozitif oldu onun çok ünlü bir doktor diyorlar
Amiiin Bizim gibi bekleyen her kadın için inşallah o haberi almak nasip olsunHmm anladım cnm rabim yormadan versin inşallah
Ben Gaziantep Sanko hastanesi
Hakan coksuer onunda çok iyi bir doktorUğur değer yada Hakan coksuer olabilir.Bende araştırıp gittim benim doktorum da kendisi prof. Oda çok başarılı
Yaa Maşallah. Özel değilse sorun sizde mi eşiniz demiHakan coksuer onunda çok iyi bir doktor
Eşimde cnm varikosel var eşimin sperm sayısı düşükYaa Maşallah. Özel değilse sorun sizde mi eşiniz demi
Benimki de soru işte tabiki özelYaa Maşallah. Özel değilse sorun sizde mi eşiniz demi
Anladım canım Allah tez zamanda mucizenizle kavustursun inşallahEşimde cnm varikosel var eşimin sperm sayısı düşük
hadi insallah guzel sonuclanir cnmYarın yumurta toplamam var benimde çok heyecanlıyım hazirandada transfer olacak inşallah![]()
İnşallah bakalım sağlıklı olur hepsihadi insallah guzel sonuclanir cnm
sureci bizimlede paylas olurmu cnmİnşallah bakalım sağlıklı olur hepsi
Ah kuzum bizim bu çikolatalarımız ne olacakBen 30 yasindayim çikolata kisti yüzünden hamile kalamiyorum çift taraflı olduğu için![]()
Adı güzel ama kendisi ömrümüzü yediAh kuzum bizim bu çikolatalarımız ne olacak![]()
Tabiki haber veririmsureci bizimlede paylas olurmu cnm
Rabbim yardimcin olsun insallah guzel sonuclanir cnmBenim de ilk denemem kızlar nisanda opu oldum, haziranda transfer inşallah![]()
Tek embriyom var![]()
Amin kuzum biraz yıprandım ama düzelicez inşallahRabbim yardimcin olsun insallah guzel sonuclanir cnm
eminim cok yorucu olmustur çaban karsiliksiz kalmaz umarim bn de basliycam en gec temmuz ayina kadarAmin kuzum biraz yıprandım ama düzelicez inşallah![]()
Sen sıfırdan mı başlıcaksın canım daha önce hiç denememiş miydin?eminim cok yorucu olmustur çaban karsiliksiz kalmaz umarim bn de basliycam en gec temmuz ayina kadar