• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz Ağustos ayi tüp bebek tedavisine baslayacak olan arkadaslar varsa sureci beraber takip etmek istermisiniz

Bazı insanlar küçük ve büyük tuvaletlerin yapamadıklarını söylüyorlar tedirgin oldum baya ilk defa surecim
Ben hiç sorun yaşamadım zaten uykuda oluyorsunuz. 15-20 dk sürüyor. Uyanınca da hafif bir regl ağrısı hissediyorsunuz. Ben hafif ishal olmuştum. Sürecin tek zor yanını soyliyim hormon aldığın için psikolojik olarak zor geçiyor. Onun dışında gerçekten zorlanmadım. Hiç endişe töetin herkesin serüveni farklıdır.
Peki opu işlemi korkulacak bir durum mu kızlar bazı insanlar sancılı diyor ben de 3.5 mm cikolata kisti var acaba böyle bir durumu olup opu ağrılı geçen oldu mu
Bende kist yoktu o yüzden bilemiyorum tani.

Merhabalar biyopsiyi merak ettiğiniz için sonucumu paylaşmak istedim. Kronik Endometrit çıktı bu da embriyo tutunmasını zorlaştırırmış o yüzden antibiyotik tedavisine başladım şimdi.
Yaa çok geçmiş olsun, neler var ya valla, birini tamamlıyorsun, diğeri çıkıyor. İnşallah bu son olur başka şey çıkmaz. 🙏🏼

Allah yar ve yardımcınız olsun. Duaların sizinle. İnş güzel olacak🪬🙏
İnşallah umarım hepimizin Allah yardımcısı olsun bayram bize uğurlu gelsin 🤲🏻

Allahım inşallah dualarınızı kabul eyler 🙏 bende bugun iki embriyom üçüncü günde mi onu öğreneceğim 🙏🙏 inşallah güzel olacak herşey
İnşallah hepimizin kini kabul eder.

İnşallah ikisi de güzelce büyümüşlerdir 🥰

Ay kızlar şimdi çıktım çok su içmemişim galiba bana sondayla su verdiler sakın sıkışmadan gitmeyin çok acıdı. Onun dışında gayet güzel geçti hiç korkulucak bişey yok 🩷

Yaaa kızlar❤️❤️❤️🧿Bugün transfer olmuşsunuz maşallah.Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Şimdi elinizi güzelce karnınıza koyun bebeklerinize hoşgeldin diyip sevin.Guzel güzel tutunsunlar .Bu mübarek bayram arefesinde Allah emeginizi boşa cikarmasin inşallah tüm dualarım sizinle .🥲🥲🥲

Yaaa kızlar❤️❤️❤️🧿Bugün transfer olmuşsunuz maşallah.Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.Şimdi elinizi güzelce karnınıza koyun bebeklerinize hoşgeldin diyip sevin.Guzel güzel tutunsunlar .Bu mübarek bayram arefesinde Allah emeginizi boşa cikarmasin inşallah tüm dualarım sizinle .🥲🥲🥲
Amin kuzum çok değişik bi his ya anlamlandıramıyorum ve çok korkuyorum zarar veririm diye. Çişimi tutamadım valla 10 dk sonra tuvalete gittim 😂😂

Hiç stres yapma normal şeyler düşün mutlu ol bebeğim benimle de sürekli dua oku.Agir ve dengesiz hareketler yapma .Boş ducuncelre kapilma yeter😂😂Bu diğer hanımlar için de geçerli güzel haberler verin buraya.

İnşallah minnoşlar benimledir ya çok dua ettim hepimiz için içerde de. 🥺🤲🏻
Amin kuzum çok değişik bi his ya anlamlandıramıyorum ve çok korkuyorum zarar veririm diye. Çişimi tutamadım valla 10 dk sonra tuvalete gittim 😂😂
Benim bu transferde ben bekliyordum çok sıkışmışsın rahme baskı olmasın direkt çık tuvalete diye kaldırdılar. İlkinde hiç hiç tutamamıştım 10 dk yine iyi dayanmışsın valla 😅

Back
X