- 11 Haziran 2018
- 25
- 7
- 86
- 35
Merhaba. Ben de İzmir Bahçeci’ de Funda Hanımın hastasıyım. 38 yaşındayım. İlk opumu geçen hafta oldum 16 yumurta toplandı ama maalesef 7tanesi döllendi. 1 tanesini 3. Gün dondurmuşlar kalitesi iyiymiş. Diğer 6 tanesi için 5. Günü beklediler fakat 5. güne giden olmadı sadece bir tanesini 6. Günde izleyeceğiz dediler. Bu benim 3. Tüp bebek tedavim olacak. Daha önce de başka merkezde 3 embriyo oluşmuştu 14 yumurtadan fakat transfer olumsuz oldu. Şu an elimde tek embriyo var diyebiliriz. Bu haliyle transfer olmak istemiyorum. Havuz yöntemini denemek istiyorum. Labı çok iyi yapay zeka falan var diye bahçeciyi seçtik fakat sonuç iç açıcı değil. Umarım diğer opularda embriyom artar. Bu süreçte MFK takviyeleri kullandım ama görüyorum ki onun da hiçbir faydası olmamış aksine ters tepti sanırım.
Teşekkürler. Daha önce Ege Üniversitesi’ nde denedim. Bir kez Opu oldum. Orası çok yorucu, yıpratıcı ve kalabalıktı o yüzden ve bir de bahçeci reklamlarındaki yapay zeka faktöründen dolayı özele geçelim dedik. Şu an sonuç beni hiç de mutlu etmedi. Hayırlısı en azından 1 embriyom var diye sevinmeli miyim bilmiyorum.Selamlar, OPU süreci içinde yasadığınız deneyim için üzüldüm.
Bence de havuz yöntemi denemelisiniz. Ben de İzmirdeyim daha önce sizle benim açtıım topikte konuşmuştuk, hatırlıyorum.
Ben kesinlikle etkilemek istemem ama Bahçeci benim de ilk tercihimken bir anda seçeneklerim arasından cıktı. Bu tarz takviyeleri de kesinlikle doktor kontrolünde kullanmak önemli bazen de ters tepebiliyor ya da karaciğer enzimlerini vs etkileyebiliyor. MFK dan ben de fiyat aldım ama inanın cok da güvenmediğimden takviyeleri almadım.
Önceki merkez neresiydi ?