Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
listeye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.

Olsun bence iyi yapmışsın dondurulup cozunce artık çok çok az oluyor deformasyon hatta tamamen canlı kaliteli oluyor artık cozulunce. İyi düşün dualarım seninle güzel haberlerini alalım inşallah

Selamün aleyküm. Uzun zamandır girmiyordum. Ama tekrar tedaviye başlayınca insan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşma ihtiyacı duyuyor.
2017 de ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Son kalan 2 embriyo transferim oldu şükür kızım tutundu ve şu an 3 yaşında
Ve biz kızıma kardeş isteyeli çok olsa da bi türlü nasip olmadı ve yine aynı doktorumuza başvurduk. Direk yine tüp bebeğe başladık.
mayıs ayında bir takım vitamin takviyeleri verdi ve haziranda başlayalım dedi.
Başladık ve 8 yumurta toplandı 3.cü güne 2 tane kalmış ve taze transfer olarak Salı günü ayın 6sında oldum. 18 Temmuz test günüm bir hafta var daha beklemedeyim. İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

Ekledim Insallah tutunur kiziniza kardes olurlar

listeye eklenmek isteyenler ilk mesajdaki gibi bilgileri verip beni etiketlerseniz eklerim kizlar.
Merhaba,
Beni ekleyebilirsiniz 30 Haziran transfer tarihim ilk deneme 5. Gün embriyosu bir adet embriyo transfer edildi.
Test günüm 12 temmuz ama 10 temmuz da pozitif sonucumu aldım kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…