Gebeliğe Hazırlık Haziran ve Temmuz ayı Tüp Bebek Tedavisi Yapacaklar 🍀💉💊🔬

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah kesinlikle test yapma asla farketmeden çok etkileniyo insan
Aynen ben hepsinde aynı hataya düştüm benimde amh seviyem çok düşük çünkü kist ameliyatı geçirdim canım prp den sonra havuz yaptı Bülent traşa gidiyorum burada biriktirdiler embriyoları sonrasında yapıştırma tekniği kullandılar bu sefer ve rahim kasılma serumu yaptılar bu sefer inanıyorum inşallah olacak diye hissediyorum ama ümidimi hiç yitirmedim çünkü hep bir zamanı var diye düşünüyorum bunları senin için yazmak istedim rabbim inşallah dualarımızın zamanını bekliyor ve inşallah her birimiz bu duyguyu yaşayacağız

Kafanı dagıt ıyice, bomba gıbı basla yenı tedavıye, bende memelekte geldım, cok ıyı geldı farklı bı ortamda bulunmak insallah hayırlısıyla daha ıyı Olacak
Annemde diyo gel seni guzelve besleyeyim bi kendine gelsin vücudun tabikiiii iyi gelmez mi memeleket havası

Amiinn inşallah guzel haberlerle gelirsin her daim

Kızlar aranızda genetik tüp bebek yaptıran var mı normal tüp bebekten ne gibi bi farkı var bnm eşim 45 kromomlu 4 kez normal yolla hamile kaldım ama hep 6 ile 7 hafta arasında sonlandı genetikte bize genetik taramalı tüp bebek yapılırsa olma sansini verdiler bilgisi olan yazabilir mi

Genetik tüp bebek duymadım canım ama sanırım esinizde sorun olduğu için döllenmiş yumurtalarınızi genetige gönderip hangisi temizse onu transfer edecekler.

Soylw düşün ben oyle yapıyorum en iyi hastane en iyi hekim adama gelmek için millet eylülde ancak randevu aliyor başarısı cok yüksek yani artik gerisi Allahim inşallah ona kalmış verir inşallah
Öyle tabiki herşey Rabbimin elinde kimseyi bu yoldan eli boş çevirmesin inşallah

Beni de yazın 3 embriyom var ilk denemem yarın 3.gün transferi olacak

şans dileyin lütfen bana dua edin

Merhaba benimde üç gün önce yumurtalarim toplandı üç gündür giderek artan karin ağrıları mide bulantilari bas donmesi oluyor doktor adete kadar devam edeceğini söylüyor normal bir şey mis bilgisi olan var mi

Canım embriyoların 5 gune gelmesi bekleniyor gelenlerden parça alınıyor ve embriyoları donduruluyor sınra o parcalar genetiğe gidiyor bizim sonuc 2 haftada cıkmıs tı problemli olanlar imha ediliyor saglıklı olanı istediğin zaman transfer ettirebiliyorsunuz ayr8ca genetige gidenin tutma sansı cok daha yuksek cok sukur benım 3. Transferim genetige gittiği için tuttu

Ben de varım Eylül ekim gibi insallah

Beni de yazın 3 embriyom var ilk denemem yarın 3.gün transferi olacak

şans dileyin lütfen bana dua edin
Test gününü yarin belli olunca yazin duzenlerim.bol şans diliyorum hayirli haberlerle gelin inşallah

Yarin test gunu, embriyo sayisi ve günü yazin eklerim

Bol bol su icip dinlenmen lazm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…