- 18 Ocak 2019
- 2.742
- 2.390
- 133
- 33
Ben de böyle istiyorum sanırım yasal olarak 2 tane hakkımız varmış ben bunu talep edeceğim bakalım daha bugün embriyonun 1. Günüdoktora bağlı benim doktorum bana bıraktı ben 26 yaşındayım 4 yumurtam dondurulmuştu geçen sene 2sini transfer oldum şimdi de kalan 2yi ben böyle istedim
 çok tazeyiz daha
 çok tazeyiz daha 

Allah hepsine sağlık sıhhat versin
 Allah hepsine sağlık sıhhat versin  

tabi herşey kontrol altında olursa bu olucak o yüzden doz buladar düşük bu sefer . Opu sonrası ilk seferde cetrotide ve antibiuotik devam etmiştim su va toplayıp hastanelik olmamk için ama bu sefer taze olacağı için nasıl olucak bilmiyorum . Taze ve ilaçsız tek progestan fitil verdi destekleyici başka hiç birşey yok .
 tabi herşey kontrol altında olursa bu olucak o yüzden doz buladar düşük bu sefer . Opu sonrası ilk seferde cetrotide ve antibiuotik devam etmiştim su va toplayıp hastanelik olmamk için ama bu sefer taze olacağı için nasıl olucak bilmiyorum . Taze ve ilaçsız tek progestan fitil verdi destekleyici başka hiç birşey yok .

bana 2 koymustu, ama transfer sonrası verilen raporda 1 yazıyordu, hatta gecelerde burda da paylasmıstım
 bana 2 koymustu, ama transfer sonrası verilen raporda 1 yazıyordu, hatta gecelerde burda da paylasmıstım çok heycanlı ama hala adet olamadım .
 çok heycanlı ama hala adet olamadım . dogal yoldan hamıle olabılır mısın acaba
 dogal yoldan hamıle olabılır mısın acaba