- 4 Temmuz 2021
- 468
- 809
- 53
- 32
Çok üzüldüm canım, Allah tez zaman da kucağını doldursun tez zaman da güzel haberini alalım seninde inşallahBenim testim negatifRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm canım, Allah tez zaman da kucağını doldursun tez zaman da güzel haberini alalım seninde inşallahBenim testim negatifRabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin
Ankara'da ecemiş kliniğ tavsiye ederim, lütfen bir gidin, sanırım bayram sonrası hasta kabul edecekler.Benim de yaşım 26 olmasına rağmen rezervim çok az. Spermde de sorunlar var daha önce negatifler var. Sebebini falan araştırabilecegim bir doktor biliyor musunuz ? Çok basınız ağrıttım kusura bakmayın
Evet canım 12Bende çok heyecanlıyımgüzel düşünelim canım senin de bugün 12. Günün değil mi ?
Evet canım 12![]()
bende 2. kez vericem ve bende 2de vericemKızlar merhaba,
Bugün öğlen 2 gibi yine kan testi vereceğim dua edin bana değerim iki kat artmış olsunheyecandan korkudan yine erkenden uyandım
![]()
Yaa çok sevindim canım inşallah güzel sonuçlar alırızbende 2. kez vericem ve bende 2de vericem![]()
aynen cnm sonucu yazıcam inşallahhhhhh hepimizin sağlıklı yükselmiştirrYaa çok sevindim canım inşallah güzel sonuçlar alırızhaberleselim buradan olur mu
![]()
İnşallah aminn canımaynen cnm sonucu yazıcam inşallahhhhhh hepimizin sağlıklı yükselmiştirr![]()
Şimdi verdim kan 1 bucuk 2 saate cıkarmıs dualarınızı eksik etmeyin hem cok heyecanlı hem cok korkuyorumTransfer tarihlerimiz de aynı o zaman. Sonucun çıkınca yaz mutlaka
![]()
Elimizden gelenin en iyisini yaptik bence kuzum Rabbim ol derse olacak artık daha ne yapabiliriz kiİnşallah oyledir içiyorm surekli![]()
Ay canım inan bende şuan senin için çok heyecanlandimŞimdi verdim kan 1 bucuk 2 saate cıkarmıs dualarınızı eksik etmeyin hem cok heyecanlı hem cok korkuyorum![]()
Size de bayram sevinci olacak evde insallah ben inanıyorum bayram hedefimdi yaaatacak bebeklerimiz Benim de Allah işin verirse bügünSelamün aleyküm. Uzun zamandır girmiyordum. Ama tekrar tedaviye başlayınca insan aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşma ihtiyacı duyuyor.
2017 de ilk tüp bebek tedavimizi olduk. Son kalan 2 embriyo transferim oldu şükür kızım tutundu ve şu an 3 yaşında
Ve biz kızıma kardeş isteyeli çok olsa da bi türlü nasip olmadı ve yine aynı doktorumuza başvurduk. Direk yine tüp bebeğe başladık.
mayıs ayında bir takım vitamin takviyeleri verdi ve haziranda başlayalım dedi.
Başladık ve 8 yumurta toplandı 3.cü güne 2 tane kalmış ve taze transfer olarak Salı günü ayın 6sında oldum. 18 Temmuz test günüm bir hafta var daha beklemedeyim. İnşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz![]()
Nasılsın canım nasıl gidiyor seni merak ettim sürekli yatıyor Musun yoksa ufak tefek işlerini yapıyor Musun bende armalarını bekliyorum hazırlandımElimizden gelenin en iyisini yaptik bence kuzum Rabbim ol derse olacak artık daha ne yapabiliriz ki
Cok teşekkürlerAnka
Ankara'da ecemiş kliniğ tavsiye ederim, lütfen bir gidin, sanırım bayram sonrası hasta kabul edecekler.
Çok az kalmış test yapmayı düşünüyor musunuz öncesindeEkledim canm benimde 16 temmiz test günüm
İnşallah pozitif görürüz![]()
Kalkıyorum canim ev işlerine falan anladım e yalnızım esim 8 gun goreve gitti yemek kahvalti vs. Yapıyorum hepsini kendim Allahim güldürsün hepimiziNasılsın canım nasıl gidiyor seni merak ettim sürekli yatıyor Musun yoksa ufak tefek işlerini yapıyor Musun bende armalarını bekliyorum hazırlandım
Aminn canım benim arkdasım ikizlere hamile o da her işini kendi yapmış kimseden bir şey beklememiş bende bekleyemem ufak tefek işlerimi yapmayı düşünüyorumKalkıyorum canim ev işlerine falan anladım e yalnızım esim 8 gun goreve gitti yemek kahvalti vs. Yapıyorum hepsini kendim Allahim güldürsün hepimizi
Şuan bizde seninle heyecanlandıkİşallahhh canım işallahhh cok stresliyim 4 Gun gecti ustunden cok heyecanlıyım![]()
İşallah canımm işallahh bizimledir yavrularımız dAy canım inan bende şuan senin için çok heyecanlandiminşallah çok çok yüksek bir değer çıkar bebeğim sana sıkı sıkı tutunur Allahım aminnn
![]()