- 23 Ağustos 2018
- 2.611
- 2.933
- 133
Amin kuzum Allah razı olsunRabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum Allah razı olsunRabbim en yakın zamanda isteyen herkese nasip etsin![]()
Duphalac zararli degil canim içebilirsinYaaa kızlar bu dupholoc içen var mı zararlı mı bana kayısı kar etmiyor artık son çare yazıyorum gebelige engel bir şey teşkil ediyor mu bilen var mı doğal denedim yok olmuyor içen var mı içinizde lütfen yazarsanız sevinirim
Ayyy teşekkür ediyorum kuzumDuphalac zararli degil canim içebilirsin
150 benim azdi. Seninki daha az sanirim yumurta durumuna gore vermişlerdirBenim ilk tedavimde aşırı bi istek oldu ( normalin dışında birşeydi ) iğne dozum 112,5 cuma hünü kontrolüm var orada belki arttırırlar . Ohss olmamdan korkuyolar o yüzden düşük başladılar . Sende kaçtı ?
Hayır opuya kadar serbestKızlar ilaç kullanırken ilişki yasak mı sizlerde ? Benim ilk tedavde yasaktı . şimdi bilmiyorum cuma günü randevum var sorucağm doktoruma bakalım bu doktor ne diyecek
Bana direk 300 verdilerBenim ilk tedavimde aşırı bi istek oldu ( normalin dışında birşeydi ) iğne dozum 112,5 cuma hünü kontrolüm var orada belki arttırırlar . Ohss olmamdan korkuyolar o yüzden düşük başladılar . Sende kaçtı ?
Bende de kabizlik var yıllardır.. tedavide ozellikle transferden sonra mecbur iciyorum.Doktor veriyor zaten kabizlik daha zararlı gun asiri ic demisti benim dr..Ayyy teşekkür ediyorum kuzumkorkulu rüyam bu kabızlık ya
İçtim çeyrek ölçü insallah işe yarar kuzum ya mahvoldum basa bela ya cidden bu yüzden günlerim kötü geçiyorBende de kabizlik var yıllardır.. tedavide ozellikle transferden sonra mecbur iciyorum.Doktor veriyor zaten kabizlik daha zararlı gun asiri ic demisti benim dr..
Araştırılacak hastalığı göre değişiyordur belki ama benim bildiğim biyopsi olması için zaten 5. Güne gelmesi gerekiyor.Benim 3. Denemem bu doktorum o şekilde soylemisti.Diger sefer ısrar etmiştik erken çıksın diye öne aldirdik o zaman bile 10 gün sürmüştüÖyle mi ben Eylül ayında başka bir yerde denemiştim o zaman 5 .gün genetikten haber gelmiş ve transfer.olmustum tuhaf geldi bana bu sefer neden böyle hangisi yanlış anlamadim
Kilo ve yumurta sayısından dolayı galiba cuma günü gelişme yoksa yükselteceklermiş150 benim azdi. Seninki daha az sanirim yumurta durumuna gore vermişlerdir
Benim ilkinde 175 di ama o bile çok gelmişti . Sürekli bulantım vardı uyuyordum gözümü açamıyordum . Allah kolaylık versinBana direk 300 verdiler![]()
Kilo fazlan mi var canim yumurta sayin kac...Kilo ve yumurta sayısından dolayı galiba cuma günü gelişme yoksa yükselteceklermiş
Bana yasak değil dedi hatta önerdi sperm tazelenmeli dediKızlar ilaç kullanırken ilişki yasak mı sizlerde ? Benim ilk tedavde yasaktı . şimdi bilmiyorum cuma günü randevum var sorucağm doktoruma bakalım bu doktor ne diyecek
Kilo fazlam yok aslında kilo eksiğim vardı . Ama şuan o aşşa yukarı olması gerektiği gibi ilk tedavimde 39 kiloydum . İğneler kilo yaptı şimdi 50 kilo oldum . Benim multi kistik over canım . Pco gibi çok sayıda yumurta var ama pco değil . çok sayıda yumurta var ilk tedavimde istenilenden fazla yumurta gelişti, beklenilmeyen bir durumdu . Ve ben 1 hafta daha ilaç tedavisinde kaldım ( günlük kullanmam gereken 5/6 ilaç antibiyotik vardı ) buradaki doktorumun ilk opuda toplanılan sayıdan gözü korktu . 15 in üzerini istemiyor o yüzden temkinli gidiyor .Kilo fazlan mi var canim yumurta sayin kac...
Bende 2 yumurta vardi 150 merional kullanmıştım onceki tedavimde 2 side büyümüş blast olmustu malesef.kimyasal oldu....bu kez çok hormon vermeyeceğim zaten sayın az dedi 75 merional verdi ama 2 yumurtadan 1 tanesi hic büyümedi pişman oldu bu kez dozu artırdı ama gene de olmadi 1 yumirtam büyüdü....agustosta ki toplamada gene 150 verir o yuzden..
Anladim canim senin durumun benden farklıymış tabi ona gore önlem almış doktorun.bende sayi cok az prp falan yapildi insallah benimde 2 3 e cokar sayimKilo fazlam yok aslında kilo eksiğim vardı . Ama şuan o aşşa yukarı olması gerektiği gibi ilk tedavimde 39 kiloydum . İğneler kilo yaptı şimdi 50 kilo oldum . Benim multi kistik over canım . Pco gibi çok sayıda yumurta var ama pco değil . çok sayıda yumurta var ilk tedavimde istenilenden fazla yumurta gelişti, beklenilmeyen bir durumdu . Ve ben 1 hafta daha ilaç tedavisinde kaldım ( günlük kullanmam gereken 5/6 ilaç antibiyotik vardı ) buradaki doktorumun ilk opuda toplanılan sayıdan gözü korktu . 15 in üzerini istemiyor o yüzden temkinli gidiyor .
Evet durum biraz farklı ama füşük doz kaligeli yumurta elde etmek demek . İnşallah prp işe yarar ve bu sefer kaliteli yumurtaların olur canım . İnşallah dediğin gibi olur . Taze transfer olacak e 2 değerime göre çok korkuyorum ohss olmaktan . Hayırlısı allahtan göreceğiz yaşayıp senin opu ne zaman ?Anladim canim senin durumun benden farklıymış tabi ona gore önlem almış doktorun.bende sayi cok az prp falan yapildi insallah benimde 2 3 e cokar sayim
..insallah cok guzel kaliteli olurlar yumurtalarin istenen sayida toplanir![]()
Hastaneye göre ilaçlara göre değişiyor eğer rapor yoksa en az 15 binTüp bebekde maluyet nedir
En az 30 binTüp bebekde maluyet nedir