- 9 Ocak 2021
- 1.221
- 2.128
- 63
Ben halen kullaniyorum coraspin. Doktora ve hastaya gore degisiyor kesinlikle.Canım Coasprin devam demişsin ya. Benim doktorum gebeliği öğrendikten sonra. Bırak artık kullanma dedi, hatta kan sulandırıcı iğneyi de bıraktırdı. Ben kullanmıyorum artık. Bu kişiden kişiye değişen bir durum mu? Bana sadece Estrofem 4 adet, progestereon iğne sabah akşam, progesteron fitil sanah akşam ve folic iod verdi bu kadar.

şimdi internetten baktım alerjen içermeyen laktozsuz şekersiz glutensiz mayasız diye belirtilen folik asitlerden gördüm. Çok iyi oldu bu
 şimdi internetten baktım alerjen içermeyen laktozsuz şekersiz glutensiz mayasız diye belirtilen folik asitlerden gördüm. Çok iyi oldu bu . Sağol
. Sağol  

bisey degil yardimim dokunduysa ne mutlu bana
 bisey degil yardimim dokunduysa ne mutlu bana  

( estrofemi azaltiyorlar (ben gunde 5 tane aliyorum), coraspin kanama yoksa devam, vitaminler devam, hatta geleneksel hocaysa 6.aya kadar kalsiyum destegi, 6.aydan sonra kasilmalar icin magnezyum, doguma yakin ani demir dusmeleri oldugu icin tercihen demir ignesi... Bilemedim ki
( estrofemi azaltiyorlar (ben gunde 5 tane aliyorum), coraspin kanama yoksa devam, vitaminler devam, hatta geleneksel hocaysa 6.aya kadar kalsiyum destegi, 6.aydan sonra kasilmalar icin magnezyum, doguma yakin ani demir dusmeleri oldugu icin tercihen demir ignesi... Bilemedim ki   Cok lezzetli ilaclar canim nam nam nam
  Cok lezzetli ilaclar canim nam nam nam  

Çok teşekkür ederim destek için
 Çok teşekkür ederim destek için 

erkenn falan demeyin nolur biliyorum erken ama öncekinde ikinci çizgiyi görmüştüm
erkenn falan demeyin nolur biliyorum erken ama öncekinde ikinci çizgiyi görmüştüm