Hazirana 65 kiloyum.Daha önce yaptım gene yaparım...

Kucuk kız uyumuş büyük kızında dersi bittiğine göre bı çayı hakettim .Menümü yazip kaciyim
Kahvaltı 3,4 ceviz
Biraz sucuklu yumurta
2 dilim t.t ekmek
5 zeytin
Yeşillik
Domates
1.t.k cokokrem

Ara neskafe
Öğle 1 kase yulafli süt meyve parcalarida attım içine

Akşam
Karnabahar yemeği
Azcik ispanak yemeği
Yoğurt

Çayın yaninada biraz leblebi biraz çekirdek
2 lt su
Yarım saat eliotik

İlk kk başladığım nick .Takımla neden devam etmiyorsun bence müthiş motive ediyor takıma sorumluluk ..
Canım çocuklarım küçük elimde sürekli telefonla dolanamıyorum. E ihmal etmeye de gelmiyor hemen eleştiri başlıyor haklı olarak bir de öğünleri düzenli yemek yazmak bana çok zor geldi. Ben daha serbest takılmak istiyorum. Yoksa destek konusunda çok iyiydi. İyi de vermiştim o dönem.

Şuan içimdeki yeme canavarı beni durtmeye başladı .kızı uyuttum yap bı çay evdeki akşam misafirden kalan kuru pastaları ye diyor..
Bununda sebebini çok iyi biliyorum ,çünkü bı kactane yedim nasıl olsa bugün çöpe gitti ve battı balık yan gider yemisken ye mantığı ile yıllardır muzdaribim bunu bir türlü degistiremedim ..içimdeki yeme canavarı bir acigimi bulunca beni hemen ele geçirmeye çalışır ve genelde de başarırdi...
Bunları buraya yazarak kendimi frenlemeyi ve bu aliskanligimdan kurtulmayı istiyorum..
Aksam çayın yanında yediğim 3,4 parça kurupasta yarın eksi çıkmamı engelliycek belki, ama büyük bir artida olmiyacak.Sayet bu akşam teslim olur istahima tıka basa yersem bir hafta çöp olucak ve belki tekrardan diyetten uzaklaşıp başa donucem..
Buna değer mi nefsini koreltecek kadar yemişsin zaten ve amacında bu tarz beslenmeyi hayatına geçirmek işte fırsat böyle böyle öğreneceksin kalorisi yüksek besinlerden makul miktarda ye bırak alışkanlığıni...
Evet kendimi ikna etmeye başardım😁şimdi mutfağa gidip güzel bir kahve yapıp günü bitiricem .Yarın sabah kalkıp eliptik yapmak icinde geç yatmiycam

nasılsın:)
ben kilo veremeyenlerdenim...
86 ile takılıp kaldim.:)
kaç senedir bu kilo ile korumadayim..
Teşekkür ederim şuan daha iyiyim;)
Bende iyi kilo verip iyi kilo alanlardanim ne yazikki :(bu sefer son olsun inşallah

Selam günlük:)
Haftasonu düzensiz geçti ne yazikki :(spor yapsmadigim zaman konsantre motive olmakta zorlanıyorum.
Ama moral bozmak yok ,yolumuz uzun tökezlesekte dusmiycez birakmiycaz önümüze bakicaz💪
Yeni bir haftaya sporla başlangıç yaptım çok şükür ;)
Kacamaksiz beslenmeyi düşünüyorum bu iki gün ve Çarşamba tartinin yüzüme gülmesini bekliyorum 🤩

merhaba benimde 17 aylık oğlum var meme bağımlısı
o kadar zorluyor ki beni doğum kilolarım hala duruyor yedikçe yiyorum bu ara
depresifimde herbalif denedim 1 ay olmadı 1 ay diyetisyen denedim olmadı
uykusuzluktan depresifim bedenim sürekli etli ve tuzlu şeyler yemek istiyor
sayfanı takip edeceğim inşallah istediğimiz giysileri giyer çocuklarımızla mutlu günler geçiririz

23 Aralık eşimin doğum günü ve benim miladım olsun .
Önceden daha rahat diyete adapte olurdum ama bu sefer emzirdigimdrnmi rahatliktanmi bir türlü ilerleme kaydedemedim.
Ama vazgecmiycem evde spor yapamiyorum bende spor salonuna yazılmaya karar verdim.
3 aylığına haftada 4 gün en az 1 saatimi spor salonunda geciricem .
Bundan sonra diyet yapmamak gibi bir durum söz konusu değil.Cunku kızımı eşime bırakıp spora gidicem sabah saatlerinde Babamız ve kızım benim için bu fedakarligi yapınca benimde elimden geleni yapmam lazım

Spor salonuna başlamak çok iyi geldi . Pazartesi salı gittim bugün tatil. 45 dk yürüyüş bandı 10 dk eliptik 10 dk bisiklet yapıyorum .Bacaklar sızım sızım ağrıyor şuan😄 Çok sıkı bir diyet halinde değilim ama dikkatli yiyorum ,Mesala eşimin doğum gününde ufak bir pasta dilimi yedim.Bugunde pide yaptırdım 2 parça pide yedim .Dikkat etmesem 4 parça yerdim .
Suyumu ve yeşil çayımı ihmal etmemeye çalıyorum..
Tek sorun tartinin pili bitmiş biran önce pil almalıyım:(

Back
X