• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazirana 65 kiloyum.Daha önce yaptım gene yaparım...

Canım cuma zayıflama yarışmaları var sende onlara katılsana biraz daha sorumluluk olunca kaçamak istesende yapamıyorsun bende onlardan birindeyim 3 ayda 12 kilo verdim daha keyifli hale geliyor diyet yapmak tek başına bi zaman sonra sıkıcı olmaya başlıyor
Ben hatırladığım 6,7 sene önce cuma zayıflama yarışması ile zayıflama sürecine başlamıştım .iki kere takımım sayesinde çok güzel kilolar verdim.9.takim gönlümün sultanı.
Lakin şu dönem takım liste ve sorumluluğu alicak pozisyonda ve enerjide değilim neyazikki:(
Sadece kendime sorumlu olarak ilerlemek istiyorum bu sefer yapabilirsem .Beceremezsem kürkçü dükkanina dönerim büyük ihtimalle:)

Bugunki mantı sınavını kaybettim:(Ama pes etmek havlu atmak yok.Yarin telafi menuyle yolumuza devam ederiz;)

İnşallah değiştiririz. Yavaş olsun razıyım yeterki olsun😉 suyu çok az içiyorum en başta bunu düzeltmen gerek sanırım
Sabah mutfağa girince ilk iş 1 bardak su içmek ve su şisemi doldurmak.su içmeyi görev ve günlük rutin şeklinde uygulamak lazım yoksa icilmiyor .Zayıflama sürecinde olmazsa olmazlardan su içmek bence cnm

Sabah mutfağa girince ilk iş 1 bardak su içmek ve su şisemi doldurmak.su içmeyi görev ve günlük rutin şeklinde uygulamak lazım yoksa icilmiyor .Zayıflama sürecinde olmazsa olmazlardan su içmek bence cnm
haklısın canım su çok önemli ama ihmal ediyorum o yüzden de biraz kilo sorunu yaşıyorum. Ama en önemlisi dediğin gibi duygusal açlık. Nasıl başa çalarım bilmiyorum 😞

Yarın bende telafi günü ilan ediyorum 😊 inşallah yarın ikimiz için de güzel geçer🙏
Çok çok amin;)
Ben bol yeşillikli haşlanmış yumurta ile kahvaltımi yaptım .Akşamda karbahar yemeği ,yoğurtlu kereviz düşünüyorum .bol su ve kesinlikle eliptik .Senin planın ne bugün için

Sabah tartıldım 89.4 bu haftaki hedefimi tuturamadim ama 1 hafta için 2 kilo gayet iyi .Dün iki tabak mantı yemrseydinm sahada güzel bir sonuç olucakti.
Neyse diyip önümüze bakayiruz.Haftqya hedefim 87.5

Çok çok amin:KK66:
Ben bol yeşillikli haşlanmış yumurta ile kahvaltımi yaptım .Akşamda karbahar yemeği ,yoğurtlu kereviz düşünüyorum .bol su ve kesinlikle eliptik .Senin planın ne bugün için
Bugün ben gün boyu hiç bişey yemedim. Dengesiz oldu ama halen açım iki kahve içtim sadece

Sabah tartıldım 89.4 bu haftaki hedefimi tuturamadim ama 1 hafta için 2 kilo gayet iyi .Dün iki tabak mantı yemrseydinm sahada güzel bir sonuç olucakti.
Bravo iyi gitmiş ben tartılamıyorum ama baya kilo almışım iyice abartmışım pantolonlarımın düğmesini zor kapattım bugün😕 ipleri sıkı tutmam gerek yılbaşına kadar hedef koymam gerek

Hayirli olsun 😍😍😍😍bir an önce 8 lerden de kurtulursun eminim tatlişim 💓💓💓

Mantiyi 1 tb yeseydin bari 😅😅😅

Dün sıkı yönetim gayet iyi geçti sadece spor yapamadim:( bakalım tartıya bir etkisi oldumu kızı uyuyunca tartilacam
Dünkü menum
Kahvaltı
2 küçük dilim t.t ekmek
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Biraz peynir
Domates
Yeşillik

Öğlen azcik sütlü neskafe

Akşam
1 kepçe sebze çorbası (kızıma yaptım çöpe gitmesin dedim çok saglikli bı corbaydiydi çünkü:)
1 tabak yoğurtlu kereviz
1 kocaman tabak karnabahar yemeği

1 bardak chiali yeşil çay
2 lt su

Hayirli olsun 😍😍😍😍bir an önce 8 lerden de kurtulursun eminim tatlişim 💓💓💓

Mantiyi 1 tb yeseydin bari 😅😅😅
Canım ablam hoşgeldin ❤️❤️❤️
İnşallah abla ya yetti bu kadar pofuduk pofuduk gezdigim:)
Normalde 1tabak yedim aksam ama eşim işten gelinCe onunlada 1 tabak yedim yoksa kalan güzelim mantı copemi gideydi 😁🙈

Bravo iyi gitmiş ben tartılamıyorum ama baya kilo almışım iyice abartmışım pantolonlarımın düğmesini zor kapattım bugün😕 ipleri sıkı tutmam gerek yılbaşına kadar hedef koymam gerek
Bence ilk önce tartilarak gerçekle yuzlesmen gerekiyor.Ondan sonra Bismillah der başlarsın cokda vermen gerek bir kilo yok gibi cizelgene göre halledersin cnm

Bence ilk önce tartilarak gerçekle yuzlesmen gerekiyor.Ondan sonra Bismillah der başlarsın cokda vermen gerek bir kilo yok gibi cizelgene göre halledersin cnm
O kadar sık tartıldım ki Tartım bozuldu canım 🤪yenisini alıcam mecburen. Çizelgemden daha kiloluyum şuan. 9. Takımda iyi vermiştim ama devam ettiremedim

O kadar sık tartıldım ki Tartım bozuldu canım 🤪yenisini alıcam mecburen. Çizelgemden daha kiloluyum şuan. 9. Takımda iyi vermiştim ama devam ettiremedim
Sendemi 9. Takimdaydin aynı dönemde yaristikmi senle
Benim hafıza çok zayıf .Ayulduz ,Keseli kanguru nick ile girdim dönem dönem

Back
X