Haziranda Anne Olacak Hamişler Bebeğimizin Boy Ve Kilosunum Yazalim Mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Merhabalar şeker hamişler.
24. haftadayım.Bebeğimin boyu 31cm,kilosu çok iyi maşallah 920 gr.Ama bu durum beni biraz endişelendiriyor.Çünkü normal doğum isitiyorum.İri olursa sezeryana başvurmak zorundayım.
Allah inşallah hepimize sağilıklı bebekler nasip eder.

canım maşallah nasıl beslendin neler yiyorsun çok merakettim lütfen beni bilgilendiriri misin ... kilosu çok iyi benim bu kadar değil ...

bana özenmeni tavsiye etmem. canım ne istiyosa yiyorum çiğ et hariç.Ama malesef 15 kilo aldım .sağlıklı doğsunda dünyaya gelince iyi beslersin yine kilo alır inşallah.ama bebişimin boyu kısa mı olur acaba.24. haftada 31 cm.
Ama bebeişinin kilolu odoğmasını istiyosan canın o an ne isterse mutlaka bebeğinde o besine ihtiyacı vardırki oda senin istediğin şeyi yemeni ister.

BENİM CANIM HİÇ BİR ŞEY İSTEMİYOR O YÜZDEN SORDUM YANİ SÜREKLİ YEDİĞİN BİR ŞEY VAR MI ACABA ... ZATEN BENDE ŞU ANA KADAR 11 KİLO ALDIM DR.BİRAZ YAVAŞLA DEDİ AMA BEN BEBEĞİMİ Mİ BESLEYEMİYORUM ANLAYAMADIM ...
bana özenmeni tavsiye etmem. canım ne istiyosa yiyorum çiğ et hariç.Ama malesef 15 kilo aldım .sağlıklı doğsunda dünyaya gelince iyi beslersin yine kilo alır inşallah.ama bebişimin boyu kısa mı olur acaba.24. haftada 31 cm.
Ama bebeişinin kilolu odoğmasını istiyosan canın o an ne isterse mutlaka bebeğinde o besine ihtiyacı vardırki oda senin istediğin şeyi yemeni ister.

hamilelikte canım nar çok istiyor. nar çok yiyorum.ayrıca et,baklagil ve kuru kaysı da çok yiyorum.süt ve yumurtayıda asla ihmal etmiyorum.

sağol canım anladım ben narı sevmiyorum yemiyorumda ama günlük sütümü ve potakalı muzu ihmal etmiyorum ...

Bebeğimin Boyu 25+5 Iken 37,1 Cm çikmişti.

Benim bebeğimde dünkü dr kontrolüme göre 700 gr geldi. Boyunu tam olarak aklımda değil, verdiği sonuçlardanda tam anlayamadım ama, dr dediğine göre uzun boylu ama minyon bir bebek olacak dedi. Bende şuana kadar 8.5 kilo aldım ama anlaşılan bebeği besleyemiyorum.Neyse sağlıklı olsunda kilosunu kafama çok takmıyorum.

28+4 de kilosu 1kilo 100 gram ve boyuda 35 cm. dr gayet normal dedi

mrhb ben 6,5 aylık hamileyim allah nasip ederse hazıran annesiyimilk gebeligim çok heycanlıyım bi an once dunyaya gelmesini istiyorum butun hamilelere kolaylıklar dılıyorum

valla bunları okuyunca sizinkilere maaşaallah diyip benimkine aglamamak elimd edegilsenağlamasenağlama üzülmemek hele hiç elde degil:çok üzgünüm: şimdi düşünüyorum heralde hiçbiriniz benim gibi 20 hafta boyunca kusmadı demi hımCADIARZU ama ben tam 20 hafta boyunca hep çıkardım vitaminimi hiç alamdım canım da açıkcası hiç b,şey yemek istemedi korkudan :sm_confused: daha yeni yeni şu an bende hergün elevitimi içiyorum yumurtamı hergün yiyorum yogurt hergün yiyorum sütümüde içmeye çalışıyorum saglıklı bir şekilde besleniyorum ama benim bebegim son adet tarihime göre bebegim 27+1 günlük ama ultroson a göre 4 gün eksik yani 26+4 şimdi benim bebegim 15+3 143 gr dı 19+1 de 289 gr dı acaba şimdi ne oldu korkudan ben dr a gidemiyorum senağlama cumartesi gitcem sizler dr a ögre mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplıyorsunuz benim kızım neden zayıf ben valla onun tepikleirni çok güçlü hisseidyorum hatta karnımdan görüyorum tepikledikçe oynuyor ama benim kızımm zayıfsenağlama neden allahım ya.....tamam dr um ogün bana sadece vitaminlerini içmeye başlaa dedi bebek vitaminsiz kalcak dedi buun dışında bişey demedis aglıklı şükürle rolsun zaten ben obez bir bebek istemiyorum:roflol::dilcikar: kedi uzanamdıgı cigere ne dermiş bilin bakalım ne dermiş:uhm:

valla bunları okuyunca sizinkilere maaşaallah diyip benimkine aglamamak elimd edegilsenağlamasenağlama üzülmemek hele hiç elde degil:çok üzgünüm: şimdi düşünüyorum heralde hiçbiriniz benim gibi 20 hafta boyunca kusmadı demi hımCADIARZU ama ben tam 20 hafta boyunca hep çıkardım vitaminimi hiç alamdım canım da açıkcası hiç b,şey yemek istemedi korkudan :sm_confused: daha yeni yeni şu an bende hergün elevitimi içiyorum yumurtamı hergün yiyorum yogurt hergün yiyorum sütümüde içmeye çalışıyorum saglıklı bir şekilde besleniyorum ama benim bebegim son adet tarihime göre bebegim 27+1 günlük ama ultroson a göre 4 gün eksik yani 26+4 şimdi benim bebegim 15+3 143 gr dı 19+1 de 289 gr dı acaba şimdi ne oldu korkudan ben dr a gidemiyorum senağlama cumartesi gitcem sizler dr a ögre mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplıyorsunuz benim kızım neden zayıf ben valla onun tepikleirni çok güçlü hisseidyorum hatta karnımdan görüyorum tepikledikçe oynuyor ama benim kızımm zayıfsenağlama neden allahım ya.....tamam dr um ogün bana sadece vitaminlerini içmeye başlaa dedi bebek vitaminsiz kalcak dedi buun dışında bişey demedis aglıklı şükürle rolsun zaten ben obez bir bebek istemiyorum:roflol::dilcikar: kedi uzanamdıgı cigere ne dermiş bilin bakalım ne dermiş:uhm:

aaaaaaaaa bu ne yaaaa kızıyorum ama dediğin ağırlıklarda çok da düşük değil saracım ama önemli olan kilosu değil bebekte bi sorun olmaması ve sağ sağlim bebeğin doğması canım
bak yeter ama şükret çok şükür canım kızın sağlıklı bi sorun yok sadece fazla beslenemişin bundan sonra daha iyi yersin kızın daha iyi kilo alır ya
bak zaten cumartesi druna da bunları söle oda benim gibi fırça atsın sana:

aaaaaaaaa bu ne yaaaa kızıyorum ama dediğin ağırlıklarda çok da düşük değil saracım ama önemli olan kilosu değil bebekte bi sorun olmaması ve sağ sağlim bebeğin doğması canım
bak yeter ama şükret çok şükür canım kızın sağlıklı bi sorun yok sadece fazla beslenemişin bundan sonra daha iyi yersin kızın daha iyi kilo alır ya
bak zaten cumartesi druna da bunları söle oda benim gibi fırça atsın sana:

tamam canım bir dr qa gidip gelem söz bir daha asla bu konuyu açmayacagım :çok üzgünüm::roflol::kahve::icecream:

tamam canım bir dr qa gidip gelem söz bir daha asla bu konuyu açmayacagım :çok üzgünüm::roflol::kahve::icecream:

:teselli:kıyamam sana kıs bak bak kendinide acındırırmış ayol
konuyu açma diyen yok sadece boş yere bebişi strese sokma ve tavsiyem bol bol yoğurt süt yumurta tavuk eti muz ve kuruyemiş çeşitleri ye canım ve en önemli besin su
günde en az 3 litre su hem bebeğe çok iyi hemde senin bir çok sağlık sorununun önüne geçer bide diğer tavsiyem pozitif ol allha güven sığın
allh hepimizi kurtaracak inş kıslar dua edin kıslar pozitif düşünün iyi beslenin haziran anneleri(ama ekemek az yiyin ltfn)

kız murgizcim varya aldıgım kiloyu söylim sana 70:) :roflol: 64 ile hamiş kaldım

canım sen yine iyiymişin ben 13 kilo aldım:((((((( senin haftaykende 11 kilo almıştım bu haftalarda dikkat ettim son 5 haftada 2 kilo aldım:)
aman kıslar abartmayın ekmeği tatlıyı çok kilo alınıyooooooooo

çok dogru ebn ekmek yemiyorum öyle fazla tatlıyıda çok sevmem zaten sütlüler hariç :roflol:

Back
X