valla bunları okuyunca sizinkilere maaşaallah diyip benimkine aglamamak elimd edegilsenağlamasenağlama üzülmemek hele hiç elde degil:çok üzgünüm: şimdi düşünüyorum heralde hiçbiriniz benim gibi 20 hafta boyunca kusmadı demi hımCADIARZU ama ben tam 20 hafta boyunca hep çıkardım vitaminimi hiç alamdım canım da açıkcası hiç b,şey yemek istemedi korkudan :sm_confused: daha yeni yeni şu an bende hergün elevitimi içiyorum yumurtamı hergün yiyorum yogurt hergün yiyorum sütümüde içmeye çalışıyorum saglıklı bir şekilde besleniyorum ama benim bebegim son adet tarihime göre bebegim 27+1 günlük ama ultroson a göre 4 gün eksik yani 26+4 şimdi benim bebegim 15+3 143 gr dı 19+1 de 289 gr dı acaba şimdi ne oldu korkudan ben dr a gidemiyorum senağlama cumartesi gitcem sizler dr a ögre mi yoksa son adet tarihine göre mi hesaplıyorsunuz benim kızım neden zayıf ben valla onun tepikleirni çok güçlü hisseidyorum hatta karnımdan görüyorum tepikledikçe oynuyor ama benim kızımm zayıfsenağlama neden allahım ya.....tamam dr um ogün bana sadece vitaminlerini içmeye başlaa dedi bebek vitaminsiz kalcak dedi buun dışında bişey demedis aglıklı şükürle rolsun zaten ben obez bir bebek istemiyorum:roflol::dilcikar: kedi uzanamdıgı cigere ne dermiş bilin bakalım ne dermiş:uhm: