- 10 Mayıs 2008
- 174
- 1
- 641
- Konu Sahibi superisi663
-
:teytey:arkadaşlar benide alın4 haziranda aşılamam var.10 ğün sonrada belli olur. Yani haziranin 14veya15 de gebe olup olmadıgımı öğrenecem.Allahım isteyen herkese versin.inş.tutar.İlk aşılamam olcak.arkadaşlar hepinizin haziranda hamilelik haberlerinizi bekliyorum......hamileyimmmmmmmmm..... diye bagıra bagıra gelelimmm. İNŞALLAHH...........
bu ay ümitliydim ama yine adet oldum 3 aydır deniyoruz ben artık kendimden şüphe duymaya başladım benide ekleyin listeye umarım haziranda çift çizgiyi görürüm
cnm benim inş...görürsün 3 ay daha erken bekle en az 6 ay olsun olmadı bir dok.göründe
yolunu çizersin
ben 10 ay oldu bir aşılama oldu haziranda kısmetse 2. aşılama olacak..
sağol canım bakıyorumda benim daha çok yeni senelerdir uğraşanlar var onları görünce diyorum ben daha çok yeniyim dr şimdiden gitmek istemiyorum ağustosta 3 sene olucak evleneli çevrem doğalolarak soruyor problem kimde kısırmısın neden olmuyor bu kadar zamandır cevap vermek o kadar ağrıma gidiyor ki.Borç ödeyelim derken çoğu şeyden vazgeçtik ama anladım ki çok hata yapmışım.her gün biri hamileyim diye haber veriyor o zaman iyice moralim bozuluyor allahtan hayırlısı rabbim isteyen herkese versin
a.s.
bu ay ümitliydim ama yine adet oldum 3 aydır deniyoruz ben artık kendimden şüphe duymaya başladım benide ekleyin listeye umarım haziranda çift çizgiyi görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?