• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Hayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimle 🙈 Rabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya🤗🤗

Hayirli sabahlar kizlar 7 yildan sonra bunu buraya yazacağım aklıma gelmezdi namazdan önce testimi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm hala inanamıyorum öyle uzun bi süre baktık ki eşimle 🙈 Rabbim dileyen herkese versin ve tamamina erdirsin insallah dayanamadim sabaha kadar hemen yazdim buraya🤗🤗
Allahım bu harika bir haberrr😍 ben 2 yılda ömrümden ömür gitti sandım 7 yıl dile kolay. Allah bağışlasın inan o kadar sevindim kii😍 Hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah 💕👼🏻

:nazar: :nazar: canim ya harika bi haber! Rabbim kucagina almayi nasip etsin cok sevindim masallah size de:KK68:

Allahım bu harika bir haberrr😍 ben 2 yılda ömrümden ömür gitti sandım 7 yıl dile kolay. Allah bağışlasın inan o kadar sevindim kii😍 Hayırlı olsun Sağlıkla ilerlesin inşallah 💕👼🏻
Allah razi olsun canim benim uyuyamiyorum heyecandan🙈 pozitif çıkanların arasına katılmak o kadar güzelmiş ki 🥰
Amin amin amin cümlemizin insallah🤗🤗🤗

Allah razi olsun canim benim uyuyamiyorum heyecandan🙈 pozitif çıkanların arasına katılmak o kadar güzelmiş ki 🥰
Amin amin amin cümlemizin insallah🤗🤗🤗
Gerçekten benimde uykum kaçtı sonucu aldığımdan beri uyku girmiyor gözüme 🤗 Çok şükür kuzum yavrun sarıldı sana bırakmadı, inşallah bir ömür yanında olacak 💕

Gerçekten benimde uykum kaçtı sonucu aldığımdan beri uyku girmiyor gözüme 🤗 Çok şükür kuzum yavrun sarıldı sana bırakmadı, inşallah bir ömür yanında olacak 💕
Evet ben de yatakta dönüp duruyorum😅 cok şükür halimize aminn
gruptaki pozitifler artar inşallah bol bol bebiş gelir💃💃🤗

Evet ben de yatakta dönüp duruyorum😅 cok şükür halimize aminn
gruptaki pozitifler artar inşallah bol bol bebiş gelir💃💃🤗
Zaten bu topik baya kısmetli bol pozitifli bir topik inşallah böyle devam eder, olumsuz sonuç alan arkadaşlarımıza rabbim inşallah tez vakitte bu hissi yaşatır 🤗

Allahım gerçek mi bu gerçekten tebrik mesajları mı alıyorum allah razı olsun hepinizden rüyada gibiyim inşallah test bozuk falan değildir ilk defa bu çizgiyi gördüm o kadar istiyordum ki. Rabbim sizlere de nasip etsin bu duyguyu 😢😍💕 ben özele gitsem şimdi bi kan versem bakalar mı hcg?
[/ cnm k
Gözünüzaydın canım 🤲Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🤲

Benim de yok işte ya arada bir adet olcam gibi karın ayrım oluyor ama öyle batma göğüs hassasiyeti falan yok bir de uykum geliyor gun içinde uyuyorum çoğunlukla ama ben zaten uyumayı severim 😅
Gunaydin , icimden bir ses sizinki tutunmus diyor 🙂😍 neredeyse eminim, bir kac gune gorursunuz mucizenizi.lutfen buraya da yazi😊takip edelim . Buhune kadar hamile oldugunu aciklayanlarin %90i ayni seyleri yasadi hic merak etmeyin 🥳

Tebrik ederim cnm, Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin🙏🙏 7 yıl dile kolay. Biz 4 yıldır istiyoruz hala daha eşimle gerçek mi diyoruz, inanmak çok zor. 🤗🤗🧡 mucizelerimiz bizimle 🙏🙏

Back
X