• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Aa öyle mi benimde ilk denemem gerçekten heyecanda zirve yaptım😁 İnşallah hayırlısı ile atlatırız yarını 💕 35 yaş altı ve ilk denemeye 2 embriyo transfer yasak bazı yerler yasağı gözardı ediyor istersen bir şansını dene ama doktorun tek uygun gördüyse o şekilde devam etmek daha doğru olur diye düşünüyorum💕🌸
Evet doktor ne diyorsa öyle yaparım ısrarcı olmam canım🤗

Cabuk tuvaletin geliyorsa cok icme. Benim transferimde ordaki gorevli cok sıkısik olmalisin strese soktu ve acele ettirdi beni. 2 sürahi su getirdi. Ictim ictim midem bir de heyecandan midem bulandi istifra ettim sonra dayanamadim yaptım😊 sonra yine su. Cok zor gecti. Bunda sürahideki suyun yarisini caktirmadan lavaboya döktüm. Cok su icmedim. Zaten ameliyathanede beklerken heyecandan artiyor😀
Ya affedersin hem üzüldüm hem güldüm sürahiyi dökmek iyiymiş 😂 ama zorlandığın için üzüldüm. Evet çok çabuk gelir o yüzden bende elimden geldiğince az içeceğim ya bu konunun lafını yapmak bile wc ihtiyacı doğuruyor bende 😂 gerisini sen düşün😁

Evet doktor ne diyorsa öyle yaparım ısrarcı olmam canım🤗
İşin aslı bende ikiz olsun isterdim. 2 tane koymayacaklarina göre allahım diyorum bi mucize olsunda 2ye bölünsün 🤗🌸 Hayal işte daha tutup tutamayacağı belli değilken ikiz olsa ne güzel olur diyorum kendi kendime 😊

İşin aslı bende ikiz olsun isterdim. 2 tane koymayacaklarina göre allahım diyorum bi mucize olsunda 2ye bölünsün 🤗🌸 Hayal işte daha tutup tutamayacağı belli değilken ikiz olsa ne güzel olur diyorum kendi kendime 😊
Yaa neden olmasın belki bölünür iki tane olur 😍 sen de şansını deneyip doktora sorabilirsin yarın belki esnek davranır, koyar iki tane 🤗

Ya affedersin hem üzüldüm hem güldüm sürahiyi dökmek iyiymiş 😂 ama zorlandığın için üzüldüm. Evet çok çabuk gelir o yüzden bende elimden geldiğince az içeceğim ya bu konunun lafını yapmak bile wc ihtiyacı doğuruyor bende 😂 gerisini sen düşün😁
Tam bir rezillikti.😀 cok şükür gecti bitti

Hasta bakici da tam suratsizdi. Ictikce icirdi. Cok zor olmustu

Arkadaslar , progestan igne kullanan var mi aranizda ? Lutfen kusura bakmayin , biraz acik yaziyorum cunku durum bu 🙈Bunun sonucunda , cok afedersiniz 🤭idrarinizin kokusunda degisiklik hissettiniz mi ?

Arkadaslar , progestan igne kullanan var mi aranizda ? Lutfen kusura bakmayin , biraz acik yaziyorum cunku durum bu 🙈Bunun sonucunda , cok afedersiniz 🤭idrarinizin kokusunda degisiklik hissettiniz mi ?
Ben kullanıyorum, koku farklılığı hissetmedim ama bağırsakları inanılmaz hareketlendiriyor diye düşünüyorum. Crinone jelde kullanıyorum o da progestan takviyesi. Afedersin akıntı oluyor fazla

Back
X