• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

kizlar yaa bugun benim transferimin 5. Gunu va kahverengi lekenmem oldu bugun, bu durumu yasayan var mi?
Bence yerleşme kanamasıdır(yani inşallah). Benim de 5. günüm ben de bekliyorum, olursa öyle bi lekelenmem yerleşiyor diye sevineceğim ama o da yok🙁test günün ne zaman?

Doktoruna sorabildin mi peki? Ben net bir cevap bilmiyorum bu konuyla fakat sağlık ocağındaki hemşire bana transfer olduktan sonra kahve pembe lekeler gelebilir korkma birşey olmaz demişti. Tabii yine de doktora sormalısın, belkide yerleşme kanamasıdır🌸👼🏻
Yok bian nedense kendimi buraya yazmis buldum 🙈 simdi yazdim doktoruma da ama insallah dedigin gibidir 🙏🏻

Bence yerleşme kanamasıdır(yani inşallah). Benim de 5. günüm ben de bekliyorum, olursa öyle bi lekelenmem yerleşiyor diye sevineceğim ama o da yok🙁test günün ne zaman?
Ay insallah 🙏🏻 Bu arada kendimi bu belirtilere kaptirmayi da cok istemiyorum ne olur ne olmaz ama iste icimiz bisi diyor disimiz bisi yapiyor 🙈30 haziran test gunum ama nasil beklicem bilmiyorum valla 🙈

Ay insallah 🙏🏻 Bu arada kendimi bu belirtilere kaptirmayi da cok istemiyorum ne olur ne olmaz ama iste icimiz bisi diyor disimiz bisi yapiyor 🙈30 haziran test gunum ama nasil beklicem bilmiyorum valla 🙈
Ben de aynı durumdayım test günüm Çarşamba, bu sabah evde yaptım negatif çıktı. Ama hem pembe lekelenmem oldu iki defa hem de sürekli uyuyorum sinirlerim bozuldu artık kafamı kaldıramıyorum. Bunlar hem belirti hem değil insanın kafası çok karışıyor :)

Ne! Sonda mı ağlıcam şimdi 😂 Ya bu su olayının ortasını tutturmam lazım ben istiyorum ki hem rahim kolay görünsün hem yatarken zorlanmıyım😂😂 çok mu şey istiyorum 😐 neyse sonda beni korkuttu, az içmiyim çokta içmiyim yarın ola hayır ola birşeyler yaparım artık 😁 çorap fikri iyiymiş çok üşüyen biriyim zaten🤗 ve tamam çıkın diyene kadar yatacağımm😊
Kesinlikle öyle. Biz elimizden geleni yaptık rabbim hayırlı ise evlat sahibi yapsın inşallah bizleri 💕
Aminnn aminnn

Ben de aynı durumdayım test günüm Çarşamba, bu sabah evde yaptım negatif çıktı. Ama hem pembe lekelenmem oldu iki defa hem de sürekli uyuyorum sinirlerim bozuldu artık kafamı kaldıramıyorum. Bunlar hem belirti hem değil insanın kafası çok karışıyor :)
Gercekten oyle bide aldigimiz hormonlarda dengemizi bozdu, insallah pozitif cikar sonucun ve belirtiler anlamini bulur 🙏🏻 Bu carsamba mi hic bisi kalmamis cok heycanli 🤗

İyi düşün iyi olsun canım😉27si ama ben cuma gitmeyi düşünüyorum yasaktan dolayı.

Hayırlısı olsun canım 😥 niye bu kadar erkene verdiler test gününü acaba
Bir hafta bitiminde belli oluyor
İlk transferim tutmuştu
Yine aynı bir hafta sonra test yapmıştık
İlaçları bıraktırdi doktor. Yeniden tedaviye başlamam için bı ilaç lazım ama bu ikinci transferdede bulamamıştım ve hala turkiyede yok

Back
X