• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Merhaba sakıncası yok diyorlar, bende yarın yaklaşık 2 saatlik yol yapacağım transfer sonrasında 🤗
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım sıkıca tutunsun bebeğin bizlere de umut ol inşallah 😍 Transfer sonrası yolculuk ne yicez yatacakmıyız bunlar hep kafa bulandıran şeyler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım sıkıca tutunsun bebeğin bizlere de umut ol inşallah 😍 Transfer sonrası yolculuk ne yicez yatacakmıyız bunlar hep kafa bulandıran şeyler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Seninde hayırlısı olsun inşallah güzel haberler veririz birbirimize 💕 Akdeniz tipi beslenelim ağır yiyeceklerden paket ürünlerden uzak duralım avokado ton balığı ceviz gibi şeyler tüketmek faydalı olacaktır 🤗🍀

Günaydın 😍
Bugün transferi olacak kızlar bol şanslar dilerim.
Çok su içmeyin zaten yetersiz olursa söylerler. Sakin olun, bol dua ve pozitif enerji ile bebeklerimizi alın gelin 🙏🙏🙏
Günaydınn.💜
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.🌸
Su olayını kulağıma küpe yaptım dikkat edeceğim 🤗

Bu arada kızlar historoskopi olan var mi aranızda biraz bileği verebilir misiniz? Çok korkuyorum 😢😢🍀

Ben oldum. Hiç zor değil . Yumurta toplama daha zordu benim için. Histereskopi jenkolojik muayne gibi . Gir çık o kadar kamerayla bakıyolar . Burnuna bakmak gibi valla

Ben oldum. Hiç zor değil . Yumurta toplama daha zordu benim için. Histereskopi jenkolojik muayne gibi . Gir çık o kadar kamerayla bakıyolar . Burnuna bakmak gibi valla
Peki aynı ay transfer yapılabiliyor mu?

Ya evet sabah yine test yaparım evde. Hatta yarın dışarı da çıkacağım muhtemelen kan da veririm evde pozitif çıkarsa 🙈 ya da beklemeli miyim bir gün daha off hiç bilemiyorum
Ayyy valla zaman gecmek bilmiyo boyle bekleyince ama bence 1 gun daha bekleyebilirsin arkadasim, benim tam 1 haftam var haftaya sali kan vericem. Sonucu iyi olsunda tek dusundugun o suanda🙏🏻

Sakin ol sakin😄 ben sonuca kendim bakamadım bugün .
5 .gün embriyosu 8. Gün belli oluyor ki
İşte benim bugün sekizinci gunumdu tutmadı.
Direk ilaclari bıraktık.
Yeniden tedaviye baslamam için lazım olacan ilacın Türkiye ye gelmesi lazım
Şu an satışta yok
Hakkinda hayirlisi olsun arkadasim🙏🏻

Back
X