HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Minure yine çok gerginsin ama üzerine gelmiycem.Ben sormasaydın demedim,sadece bize göre daha şanslısın herşey elinin altında,daha tecrübelisin umutlanıp umutlanmamak arasındaki çizgi bizimkinden daha belirgin sende onu söylemek istedim.
Ama bana sorarsan umutlan, çünkü çok gergin ve çok ALINGANSIN.... :9: Sanırım sen de hamilesin.Özellikle bugün hiç normal göremiyorum seni.... :9: Sen şimdi buna da kırılır darılırsın ama iyi bişey dedim emin ol lütfen :16:

tamam canim belkide ben karincayi fil yapiyorum...sizdede karinca fil derlermi???neyse herhalde ya adet oncesi gerginlik yada ALLAHIN verdiyi gelmis...

derler, karıncayı fil yaptı derler. Birde öküzün altında buzağı arıyor derler. Kaşının üzerinde gözü var da derler.
Senn takriben hepsine uyumlusun şu sıra Minure :9: Hepsi seni kapsıyor. Allah hayırlısını versin ay balam :9:

canim tavsiyen icin tesekkur ederim,ama birinci umutlandigim ay 5 tane test negatif ve sonunda kan testi negatif cikinca pes etdim...
o testleri bogasim geldi...ilk hamileligimde 2cixgili testi saklamistim onuda diyer test arkadaslara emanet edip cope atdim...ogunden inad etdim,adet gecmeden test yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canim bakude o kadar ana cadde dukkan varki>>>taniyormusun burayi???

Canim gecen yıl bu vakitler dönmüştüm,1 ay kaldim orda:) rüzgarrrrr rüzgarrrrr rüzgarrrrr
ama cok sevmiştim insanlarını.hatta bugun orda eski bi arkadaşım dogum yaptı.Darısı bizim başımıza.
Test konusuna gelince,içinden geleni yap canım.ok
Bakü ye selam benden:)

Bence kesin hamileesinn munire baksana ağlamak falan diyosun.Elif'de ağlıyordu böyle tv deki bi çocuk için ağlamıştı hatta.Duygusal anlar yaşıyorsan hamile olman çok yüksek ihtimal.6 gün varmış sabret az daha dayan haftaya müjdeyi ver bize.Bu arada da dikkat et akıntını kontrol et bakalım nasıl gelişecek.

insallah insallah canim oyledir..ALLAHIN dediyi olsa haftaya bendem mujdeyi vericem...olursa benim icin enguzeli ilk evlilik yil donumumde 02 temmuz...esime mujde veririm..amin...

arkadaşlar iki gündür buraya yazıyorum ama kimse cevap vermiyor o yüzden ben siteden ayrılıyorum allah herkesin gönlüne göre versin...

insallah insallah canim oyledir..ALLAHIN dediyi olsa haftaya bendem mujdeyi vericem...olursa benim icin enguzeli ilk evlilik yil donumumde 02 temmuz...esime mujde veririm..amin...

Amin inşallahh münire bende 3. evlilik yıldönümüze gelsin diye dua ederdim öylede oldu.Yarın 3. evlilik yıldönümüzü 3 kişi kutlayacağız.Rabbim sana da nasip etsin inş.Ama insan sabredemeyip söylüyor hemen süpriz yapçam diye kendimi parçalarken yapamadım söyledim gitti :) Seninde haftaya gelmeyecek test yapacaksın ve o güzel haberi alacaksın allahın izniyle.Belirtilere takılma ama ağrı sızı falan onlar dğişken şeyler ama şu ağlıyorum herşeye demen büyük bir belirti bana göre.Allah gönlüne göre versin inşallah.

Canim gecen yıl bu vakitler dönmüştüm,1 ay kaldim orda:) rüzgarrrrr rüzgarrrrr rüzgarrrrr
ama cok sevmiştim insanlarını.hatta bugun orda eski bi arkadaşım dogum yaptı.Darısı bizim başımıza.
Test konusuna gelince,içinden geleni yap canım.ok
Bakü ye selam benden:)
ALEYKUM SELEM..sen bide simdi buralari gorsen youtubede baku 2012 yaz ve seyr et...eurovision falan cok superdi...

arkadaşlar iki gündür buraya yazıyorum ama kimse cevap vermiyor o yüzden ben siteden ayrılıyorum allah herkesin gönlüne göre versin...

Leydimmm olur mu öyle şey kimse kimseyi ayırmıyor burda.Gözden kaçmıştır sayfalar karşmıştır yapma böyle ama burda herkes birbiriyle bişeyler paylaşıyor.

canim senin KIZIN olucak insallah.

:)))))) gerçekten miiiii çok teşekkür ederimm... önceden hep kızım olsun isterdim ama şimdi sağlığının peşindeyim. sağlıklı olsun doğsun da hiç önemli değil... :52::21::21:

bu arada o ağlama krizlerim geçti bikaçgündür olmuyo.. hatta tam tersi yumuşacık bişey oldum :24::24::31::16:

Amin inşallahh münire bende 3. evlilik yıldönümüze gelsin diye dua ederdim öylede oldu.Yarın 3. evlilik yıldönümüzü 3 kişi kutlayacağız.Rabbim sana da nasip etsin inş.Ama insan sabredemeyip söylüyor hemen süpriz yapçam diye kendimi parçalarken yapamadım söyledim gitti :) Seninde haftaya gelmeyecek test yapacaksın ve o güzel haberi alacaksın allahın izniyle.Belirtilere takılma ama ağrı sızı falan onlar dğişken şeyler ama şu ağlıyorum herşeye demen büyük bir belirti bana göre.Allah gönlüne göre versin inşallah.

tebrikler...sen ilk bebek galiba sabrsizlandin,ama benim olursa sabr ederim,,,02 temmuz olmasa bile 11 haziran esimin dogum gunu ogun soyleye bilirm..tam adetb gunum..bakakta gorek,,,

Orda olmayı cok istedim aslında:( evet cok değişmiş cok guzel olmuş o Paşa nın inşatının olduğu yerler dimi.ama ilk fırsatta gelicem görüşelim mutlaka:)

canım ya bişey sorcam.. bende çok fazla açlık hissi yok ama çok çabuk midem kazınmaya başlıyo.. sende de öyle oluyo mu.. daha 2 saat önce 2 tabak yemek yedim:56:

kizlar..kucuk kardesim ilk hamileligimde bana soylemisti damla dogunca bebek arabasini alicam...AMA kismet olmamisti...6 ay sonra ilk defa gecenlerde bana soyledi ya ne zaman dayi olucam,ben ne soyleyecigimi bilmedim kotu oldum...isi sakaya bagladim...cocouk olduyu donemlerde kardesim isten cikmisti..bende damla anlayisli cocukmus baktiki,dayisi araba isten cikmis bebek arabasi alamaz oda cekti gitdi,simdi sen ise duzel yeni bebis gelicek dedim...oda bana bebis gelsin ben dayi oluyum araba almanin yolunu bulurum dedi,,,ve ruyami anlatmistim benden 1 asr once yasamis dindar dedenin ruyama girmesi ve esimin babaannesinin bana kizim o ruyana girdiyse hamile kalicaksin demesi,,,belkide bunlari ALLAH herkeze dedirti..sizlerde boyle umid verici seyler yzinca dahada heveslendim,umitlendim.,hadi bekleyeyim 6 gun daha...

kizlar..kucuk kardesim ilk hamileligimde bana soylemisti damla dogunca bebek arabasini alicam...AMA kismet olmamisti...6 ay sonra ilk defa gecenlerde bana soyledi ya ne zaman dayi olucam,ben ne soyleyecigimi bilmedim kotu oldum...isi sakaya bagladim...cocouk olduyu donemlerde kardesim isten cikmisti..bende damla anlayisli cocukmus baktiki,dayisi araba isten cikmis bebek arabasi alamaz oda cekti gitdi,simdi sen ise duzel yeni bebis gelicek dedim...oda bana bebis gelsin ben dayi oluyum araba almanin yolunu bulurum dedi,,,ve ruyami anlatmistim benden 1 asr once yasamis dindar dedenin ruyama girmesi ve esimin babaannesinin bana kizim o ruyana girdiyse hamile kalicaksin demesi,,,belkide bunlari ALLAH herkeze dedirti..sizlerde boyle umid verici seyler yzinca dahada heveslendim,umitlendim.,hadi bekleyeyim 6 gun daha...

ben de rüyamda eşimle biyere gitmişim neresi olduğunu bilmiyorum ama her yer yumurta doluydu önüm arkam yerler masalar vardı onların üstü falan her yer yumurta doluydu tavuk yumurtası.. ertesi gün rüya tabirlerine baktım yumurta çocuk sahibi olmak demekmiş :53: çok şaşırmıştım..

Back
X