- Konu Sahibi lady_eliph
- #2.381
aaa benimkini de hesaplayabilir misiiiinn münirecim yaaa... en son 6 mayısta adet gördüm, 2 haziranda da olmam gerekiyodu olmadım
canim dogum gunun ve yilina yazarmisin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa benimkini de hesaplayabilir misiiiinn münirecim yaaa... en son 6 mayısta adet gördüm, 2 haziranda da olmam gerekiyodu olmadım
Minure yine çok gerginsin ama üzerine gelmiycem.Ben sormasaydın demedim,sadece bize göre daha şanslısın herşey elinin altında,daha tecrübelisin umutlanıp umutlanmamak arasındaki çizgi bizimkinden daha belirgin sende onu söylemek istedim.
Ama bana sorarsan umutlan, çünkü çok gergin ve çok ALINGANSIN....Sanırım sen de hamilesin.Özellikle bugün hiç normal göremiyorum seni....
Sen şimdi buna da kırılır darılırsın ama iyi bişey dedim emin ol lütfen
![]()
canim dogum gunun ve yilina yazarmisin...
canim tavsiyen icin tesekkur ederim,ama birinci umutlandigim ay 5 tane test negatif ve sonunda kan testi negatif cikinca pes etdim...
o testleri bogasim geldi...ilk hamileligimde 2cixgili testi saklamistim onuda diyer test arkadaslara emanet edip cope atdim...ogunden inad etdim,adet gecmeden test yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
canim bakude o kadar ana cadde dukkan varki>>>taniyormusun burayi???
Bence kesin hamileesinn munire baksana ağlamak falan diyosun.Elif'de ağlıyordu böyle tv deki bi çocuk için ağlamıştı hatta.Duygusal anlar yaşıyorsan hamile olman çok yüksek ihtimal.6 gün varmış sabret az daha dayan haftaya müjdeyi ver bize.Bu arada da dikkat et akıntını kontrol et bakalım nasıl gelişecek.
münire bence de hamilesin. ben de çok alıngandım. işten ewe gidip ağlamıştım hatta.. bebiş geliyooooooooooo![]()
benim doğum günüm 28.06.1986
insallah insallah canim oyledir..ALLAHIN dediyi olsa haftaya bendem mujdeyi vericem...olursa benim icin enguzeli ilk evlilik yil donumumde 02 temmuz...esime mujde veririm..amin...
ALEYKUM SELEM..sen bide simdi buralari gorsen youtubede baku 2012 yaz ve seyr et...eurovision falan cok superdi...Canim gecen yıl bu vakitler dönmüştüm,1 ay kaldim orda:) rüzgarrrrr rüzgarrrrr rüzgarrrrr
ama cok sevmiştim insanlarını.hatta bugun orda eski bi arkadaşım dogum yaptı.Darısı bizim başımıza.
Test konusuna gelince,içinden geleni yap canım.ok
Bakü ye selam benden:)
arkadaşlar iki gündür buraya yazıyorum ama kimse cevap vermiyor o yüzden ben siteden ayrılıyorum allah herkesin gönlüne göre versin...
canim senin KIZIN olucak insallah.
Amin inşallahh münire bende 3. evlilik yıldönümüze gelsin diye dua ederdim öylede oldu.Yarın 3. evlilik yıldönümüzü 3 kişi kutlayacağız.Rabbim sana da nasip etsin inş.Ama insan sabredemeyip söylüyor hemen süpriz yapçam diye kendimi parçalarken yapamadım söyledim gitti :) Seninde haftaya gelmeyecek test yapacaksın ve o güzel haberi alacaksın allahın izniyle.Belirtilere takılma ama ağrı sızı falan onlar dğişken şeyler ama şu ağlıyorum herşeye demen büyük bir belirti bana göre.Allah gönlüne göre versin inşallah.
ALEYKUM SELEM..sen bide simdi buralari gorsen youtubede baku 2012 yaz ve seyr et...eurovision falan cok superdi...
Orda olmayı cok istedim aslındaevet cok değişmiş cok guzel olmuş o Paşa nın inşatının olduğu yerler dimi.ama ilk fırsatta gelicem görüşelim mutlaka:)
kizlar..kucuk kardesim ilk hamileligimde bana soylemisti damla dogunca bebek arabasini alicam...AMA kismet olmamisti...6 ay sonra ilk defa gecenlerde bana soyledi ya ne zaman dayi olucam,ben ne soyleyecigimi bilmedim kotu oldum...isi sakaya bagladim...cocouk olduyu donemlerde kardesim isten cikmisti..bende damla anlayisli cocukmus baktiki,dayisi araba isten cikmis bebek arabasi alamaz oda cekti gitdi,simdi sen ise duzel yeni bebis gelicek dedim...oda bana bebis gelsin ben dayi oluyum araba almanin yolunu bulurum dedi,,,ve ruyami anlatmistim benden 1 asr once yasamis dindar dedenin ruyama girmesi ve esimin babaannesinin bana kizim o ruyana girdiyse hamile kalicaksin demesi,,,belkide bunlari ALLAH herkeze dedirti..sizlerde boyle umid verici seyler yzinca dahada heveslendim,umitlendim.,hadi bekleyeyim 6 gun daha...