- Konu Sahibi lady_eliph
kızlar yeni topic size uğur getirsin inşallah... böyle pozitif olun heppp :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba hoşgeldin önce..
bende senin gibi düşünüyorum ama eşim öyle düşünmüyo sanki her gün ilişkide bulunursak daha çok şansımız varmış gibi düşünüyo.Bunu ona anlatamıyorum. Birde sabah ilişki olayını bende biliyorum doğru da eminim ama ben sabah yada gün içi satlerde konsantre olamıyorum ya nedendir bilmem ama direk çocuk yapmak için yaptığımızı bildiğimden olsa gerek kendimi veremiyorum daha stressli oluyorum yani. Ama gece daha sakin relax davranabiliyorum en azından.
Gerçi bu da bir yol yani mecbur kalırsak herşey mübah
ok teş. ederiz paylaşımlar için yine arada bizi bilgilendirirsen memnun oluruz öpücükle r![]()
Bende geldim buraya 8 haziran Benide Yazin artik :)
mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie--------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012----------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
Yazdık bileeeeeee.. Hayırlı uğurlu olsun canım yakamozum, inş bu ay son olur senin için![]()
Cok uzuluyorum canim olmuyor sanki pozitif dusunemiyorum artik
Dogum kontrol hapi kullandim 2 sene 5 ay filan birakalida 8 ay oldu aile hekimine gittim 1 yil olmadigi icin normal diyor ama bi kerede dusuk yaptim ondan dolayi da sorun olmadigini dusunuyomus artik Yazin Turkiyeye gelince gidecem doktora
bak canım daha önce hamile kalmışsın demek ki bir sorun yok, dr söylemiş zateno yüzden hiiiççç o güzel canını sıkma elbette bir zamanı vardır yüce rabbim ne zman hayırlısı ise o zaman verir zaten herşeyin bir zamanı var tatlım
ama ben şuan çok inanıyorum artık takmamak oluruna bırakmak ve pozitif düşünmekte bu işin sırrı... biliyorum takmamak düşünmemek elde değil ama sanırım bunu öğrenmek gerek mesela kendini oyalıyacak kafanı dağıtacak bişiiler bul uğraş hobi gibi
çalışıyormusun tatlım?
Evet canim takmamak lazim ama Cok zor
Calisiyorum ama Az yarim gun okula baslamayi dusunuyorum eger olursa eylulde kendimi oyalanam lazim
Destegin ve moral verici konusmalarin Cok hos tesekkur ederim
Sen Ne zamandir istiyosun biraz bebek ?
bak gör unuttuğun an gelicek sana meleğin![]()
benim daha 3. ayım olucak bu ay tatlım yani anlıyacağın çok yeniama ister istemez 2 ayda çok taktım kafaya yani seni çok iyi anlıyorum benim yeni olmasına rağmen :26: ama bu ay koyverdim dedim allah ne zaman kısmet ederse biz çalışalımda
bakalım bu ay neler olucak bat: 29 mayıs
gelsede kırmızılar önümüzde uzun zman var elbette bir gün olucak
benim adet düzensiz o yüzden bu ay ovulasyon testi aldım en azından öğreneyim diye ne zaman yımışlıyorum
valla tarihle hesaplayınca bu günler olmalı ama test hep negatif yani geçen aylar boşuna çabalamışız
bakalım be zaman yımışlıcam bu ay...
Cok tatlisin ya Ne Guzel konusuyosuninsallah canim benim Allah hepimizin gonlunene Gore versin Evet unutmak gerekiyor ama nerde Guzel haberler alirsin insallah bende diyorum acaba yanlis mi hesapliyorum bende adet duzensizligi yok bakalim bide tatili bekliyorum o zaman belki biraz degisiklik iyi gelir diye
Evet pek Kimse yok bende ev isi yapiyorum hemde burdayim
kolay gelsin sana canım benim fazla yorma kendinibende çıkıyorum kociş evde beni bekler kocaman öptümmmm
![]()
Umudu kaybetmek yookk!!! Kaç kere söylicem size, burası umutsuzların değil, HERŞEYE rağmen umudunu yitirmeyenlerin topiği, 5 senede sürse açık tutacağım bu topiği her ay ilk ay deniyormuşuz gibi en baştan başlayacağız, daha da dalga geçerek daha da azımsayarak,olana kadar, Allah nasip edene kadar.Pes etmek YOK!!!Insallah canim ama ben umudumu kaybetmeye basladim bile 8 ay oldu artik
SÜPERSİN MANİA'M.HARİKASIN AYNEN ÖYLE, HEP HER ZAMAN DAHA UMUTLUYUZ.....Günayddıııınnnnn kızlar, günaydın dünyanın en güzel anne adaylarııııııııumudumuzu kaybetmek yok tam gaz yola devam
![]()
pozitif düşünce evrena mesajımızı yollayalım
![]()
Cok uzuluyorum canim olmuyor sanki pozitif dusunemiyorum artik
Kızlar malum bugün CMT,adamlar evde,ilgi bekler hizmet beklerler.Allahtan çalışmıyorum,birde çalışsam nasıl yetişicektim kimbilir.Bekarken çalışırken herşey toz pembeydi ohh kazandığım cebimeydi vur patlasın çal oynasın şimdi öyle mi?Faturaların biri gidiyor biri geliyor, aynı BAT gibi gelmediği ay yok anasını satiyimbizim kızlar bugün yok yalnız kaldık valla çok meşgüller sanırsam bugünözledik kızlarrr sizi
neyse bizde ikimiz kaynatalım bugün
gerçi benim mesai birazdan bitiyo bu akşamda giremem sanırım maç izlemeye gidicez kocişle
yarın umarım herkezcikler burda olurrr
![]()
merhaba hepinize;inşallah topic hepimize uğurlu gelirr....
ben istanbuldayım özel bir hastanede bebek tedavisi görüyorum... maalesef ben de pko var.7-8 kg da fazlam var ve yumurtlamam zor oluyor...evlendiğimden beri korunmuyorum...ancak bebiş olmuyor.eşimde hiç bir sorun yok sorunun sadece bende olması da üzüyor beni...eşim bizim bebişimiz olsun dedikçe üzülüyorum içten içe...yaşım 23 bu arada...ama ne bilim hayal gibi geliyor anne olmak bana.
2 ay klomen kullandım.ilk ay 3 yumurta oldu bebiş olmadı.2.ay 2 yumurta oldu bu defa da kist oldu...bu ay doktorum beni nadasa bıraktı.kist adetle
atılmış ama bu ay ilaç vermiyorum dedi..bu da beni çok üzdü aslında.yani bu ay da bebeğim olmayacak.batım 30 mayıs... ama bunu 30 haziran olarak değiştireyim nasıl olsa olmayacağını biliyorum.şu anda glifor kullanıyorum.
umutsuzummmtedavisiz bir ay!!!