- Konu Sahibi lady_eliph
Gül'üm ben alamadım kocam aldırmadı ama eczaneden gizliden almayı düşünüyorum15-16-17 diye biliyorum en yüksek ihtimalimin olduğu günleri ama benim kocaya bakarsan hiç alakası yokmuş sadece o günlerde ihtimal en yüksekmiş yoksa yumurtlama günü dışında tutturan yok muymuş diyo
Düz mantık benim adam
Bu arada dün bir haber aldım, daha 5-6 ay önce evlenen bir arkadaşım da hamileymiş, hemde benden küçüükkkk
Zaten Geçen temmuzda evlenen 2 arkadaşım doğurdular bile geçen hafta 2-3 gün arayla....
Bunların dışındada hamile 3-4 tane daha arkadaşım var...Allah kucaklarına almak nasip etsin. Hiç kıskanmıyorum inanınki, aksine en az onlar kadar heyecanlanıyorum ama garip bir duygu, buruluyorum sadece... Eminim siz de öyleisniz.
.
sana kesinlikle katılıyorum etrafta hep hamileleri görüyorum annem algıda seçicilik yapıyorsun diyo hele her gün gördüğüm bi arkadaşım var onu görünce bi tuhaf oluyorum ayy hatta bugün rüyamda bi alışveriş merkezindeyim bebek ürünleri indirimi varmış almak istiyorum hatta elime alıyorum ama sonra benim yokki diye üzülerek bırakıyorum inş bu ay son olur bebek düşünmeden önce hemen olcak sanıyordum mayısda olsun diyordum ama planda bi değişiklik yaparak marta aldık ama yine mayısı bulduk gerçi daha yolun başı ama ...