• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Gül'üm ben alamadım kocam aldırmadı ama eczaneden gizliden almayı düşünüyorum :9: 15-16-17 diye biliyorum en yüksek ihtimalimin olduğu günleri ama benim kocaya bakarsan hiç alakası yokmuş sadece o günlerde ihtimal en yüksekmiş yoksa yumurtlama günü dışında tutturan yok muymuş diyo :9: Düz mantık benim adam :9:

Bu arada dün bir haber aldım, daha 5-6 ay önce evlenen bir arkadaşım da hamileymiş, hemde benden küçüükkkk :43:
Zaten Geçen temmuzda evlenen 2 arkadaşım doğurdular bile geçen hafta 2-3 gün arayla....
Bunların dışındada hamile 3-4 tane daha arkadaşım var...Allah kucaklarına almak nasip etsin. Hiç kıskanmıyorum inanınki, aksine en az onlar kadar heyecanlanıyorum ama garip bir duygu, buruluyorum sadece... Eminim siz de öyleisniz.:14:

.

sana kesinlikle katılıyorum etrafta hep hamileleri görüyorum annem algıda seçicilik yapıyorsun diyo hele her gün gördüğüm bi arkadaşım var onu görünce bi tuhaf oluyorum ayy hatta bugün rüyamda bi alışveriş merkezindeyim bebek ürünleri indirimi varmış almak istiyorum hatta elime alıyorum ama sonra benim yokki diye üzülerek bırakıyorum inş bu ay son olur bebek düşünmeden önce hemen olcak sanıyordum mayısda olsun diyordum ama planda bi değişiklik yaparak marta aldık ama yine mayısı bulduk gerçi daha yolun başı ama ...

selammm kızlarrr.bende mayısta büyük bi enkazdan çıktımm.çok üzüldüm adet oldum diyee....beniide eklermisinizz 6 haziran hemde evlilik yıldönümüü günüüü.ALLAAHIM LÜTFENN TAM O GÜN ÖGRENEYİM HAMİLE OLDUGUMUU

ay canım benimde 11 haziran evlilik yıldönümü eğer bu ay:49: kalırsam valla 11 hazirana kadar bekler o gün sölerim bende :52: tabi dayanabilisem :27:

selammm kızlarrr.bende mayısta büyük bi enkazdan çıktımm.çok üzüldüm adet oldum diyee....beniide eklermisinizz 6 haziran hemde evlilik yıldönümüü günüüü.ALLAAHIM LÜTFENN TAM O GÜN ÖGRENEYİM HAMİLE OLDUGUMUU

benimdee 6 Hazirann evlilik yıldönümümm 3. yılımızı kutlayacağızzz inş o günn 2 kişi değil 3 kişi olarak kutlamayı nasip eder allahımm yaaa ne süper bişey olurrr hatta benimm eğer bebişimm gelirsee babasıyla aynı ayda doğmuş olacak in. rabbim yaa hayalii bile çok güzel

YAW; Eklendin tatlımmm. Hoşgeldin öncelikle. Yukarıdaki listemizde sen de varsın artık görebilirsin kendini.
Geldiğin SON topic olmasını diliyor ve o özel gününde anne de olacagının ahberini hayırlısıyla almanı diliyorum.
Umarım çok kısa durursun bizimle... :9:

ÇOKK teşeekürr ederimm....inşaalhh çokk güzelll arakdaslıklar kurarız vee doguma kadar beraber ilerlerizz.....:kkk:

ay canım benimde 11 haziran evlilik yıldönümü eğer bu ay:49: kalırsam valla 11 hazirana kadar bekler o gün sölerim bende :52: tabi dayanabilisem :27:
ayy inşaşalhh canim yaaaaa.....negüzelll olur dimi hayalii bile güzelll
benimdee 6 Hazirann evlilik yıldönümümm 3. yılımızı kutlayacağızzz inş o günn 2 kişi değil 3 kişi olarak kutlamayı nasip eder allahımm yaaa ne süper bişey olurrr hatta benimm eğer bebişimm gelirsee babasıyla aynı ayda doğmuş olacak in. rabbim yaa hayalii bile çok güzel

ayy inanmıyorumm aynıyızz bizde 3.yılımızı kutluycaz:nazar: inşalhh 3 kişi girerizzz..ohh senin hamile çıkman için bi neden daha olduu..allah hepmiizin gönlüne göre versinn....

hayırlı uğurlu olsun topiğinnnnnnnnn canım benimmmmm
Bebeğimm nagişim teşekkür ederim balımmmm :9:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak isterim sat:5 mayıs bat:29 mayıs... 3.denememiz olucak inşallah bu ay ve bu topik hepimize uğurlu gelsin. ben aynı zamanda bu ay ovulasyon testi aldım bakalım artık hayırlısı :1:
Canım, senide listemize eklemiş bulunuyorum artık sende varsın ve umud ediyorum ki sende Mayıs ayında kalacaksın Hazirana gerek kalmayacak seni orada HAMİŞ diye işaretleyeceğiz bize motivasyon olacaksın :16:

Sağoll canımm listen için inş. o gün geldiğinde de yeşillere bürünürüzse muradlarımız gerçekleşir isteyen tüm herkesinn Allahımmm herkese tatdırsınn annelik babalık duygusunu kimseyi evlatsız bırakmasın inş.Israrla bana üstüne gördün kızım git kan testine deselerde bekleyeceğim diğerr adetii zaten bebişim bendeysee kaçacak hali yok ya bendedir :) inş . rabbim değilsede önümüzdeki bu ayı çalış çalış dğerlendircezz bakalımm hayırlsı :)
İlknur_Defnem çok haklısın hiç acele etmeden yavaş yavaş, bir arkadaşım da aynen senin gibi dedi ve BAT'ı 12 gün geçtikten sonra hiç idrar testi bile yapmadan Dr.a gitti kan testi yaptılar bir de baktılar ki 5 haftasını dolduruyomuş bebişşş :9: İnşallah sende öyle olursunnn...

AMİNNN hepsinee :54:

Süper bir süpriz olur bence.
Benimde hayalim, ilk kontrolüme yalnız başıma gidip ilk resmini almak bebeğimin, sonra onu bir kartın içine yapıştırıp; kartın diğer boş kalan kısmına da "MERHABA -BABA-" yazmak, eşim açtığında ve okuduğunda tepkisini çok merak ediyorum.İnşallah bu süprizimi gerçekleştirebilirim yakın zamanda, sen de böyle bir şey yapabilirisn :9:

sana kesinlikle katılıyorum etrafta hep hamileleri görüyorum annem algıda seçicilik yapıyorsun diyo hele her gün gördüğüm bi arkadaşım var onu görünce bi tuhaf oluyorum ayy hatta bugün rüyamda bi alışveriş merkezindeyim bebek ürünleri indirimi varmış almak istiyorum hatta elime alıyorum ama sonra benim yokki diye üzülerek bırakıyorum inş bu ay son olur bebek düşünmeden önce hemen olcak sanıyordum mayısda olsun diyordum ama planda bi değişiklik yaparak marta aldık ama yine mayısı bulduk gerçi daha yolun başı ama ...

Tatlım olsun daha yeni başlamışsınız azıcık olmuş zaten bu kadar kısa sürede şans ya, olmayan yok mu elbet var ama bizim jenerasyonu düşününce, cep telefonları,internetler, ipadler, navigasyonar, lazer epilasyonlar, mikro dalgalar, Aralık ayında yenen kan kırmızı domatesler........ Almadığımız, maruz kalmadığımız zehir yok, resmen genetiğimizle oynanıyo.Bir sürü kanser hücresi içeren, kimyasal içeren ürünler tüketiyoruz, eski insanlar gibi sağlıklı değiliz. 80 yaşındaki nineler 25 yaşındaki kızlardan daha dinç daha hayat dolu.
Dolayısıyla bu teknoloji, bu kimyasal dünyanın içinde bu tarz sorunlar yaşanmaması zaten saçma olurdu.Hiç kötüye yorma,elbet zaman alacak ama olacak Allah nasip ettiyse. İnşallah rüyaların gerçek olur, deli gibi alışveriş yaparsın BİT'in için :16:

inşallah kızlar biz mayıs sonu açılışı yaparız hepimiz sırasıyla :49: kalırız :9: ben inanıyorum bo son topik olucak pozitif düşünce :1:

Kızlar;
Belli günlerde belki her gün, vaktimiz oldukça cevaplayacağımız, birbirimizi aydınlatacağımız sorular sormak istiyorum.Belki bir çoğumuzun yanlış bilip uyguladığı şeyleri düzeltebileceğimiz, ya da birbirimize fikir verip "Bir de şöyle dene" diyebileceğimiz ufak bilgi içeren sorular...

Bugünün sorusu şu(Bu benimde gerçekten çok merak ettiğim bir soru) : İlişkiye girdikten sonra belli bir süre ayağa kalkmadan ayaklarınızı havaya dikip ya da bel altına yastık koyup yatmak gibi bir yöntem deniyor musunuz? Bu zorunlu mudur yoksa sadece bir hurafe mid sizce? Bu yöntem olmadan hamile kalınmaz mı? Zira benim ilişkiden sonra çok çabuk tuvalete gitme ihtiyacım oluyo, dolayısıyla yatabildiğim süre 10-15 dk. yı geçmiyor. Siz bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz?

:54:

Kızlar;
Belli günlerde belki her gün, vaktimiz oldukça cevaplayacağımız, birbirimizi aydınlatacağımız sorular sormak istiyorum.Belki bir çoğumuzun yanlış bilip uyguladığı şeyleri düzeltebileceğimiz, ya da birbirimize fikir verip "Bir de şöyle dene" diyebileceğimiz ufak bilgi içeren sorular...

Bugünün sorusu şu(Bu benimde gerçekten çok merak ettiğim bir soru) : İlişkiye girdikten sonra belli bir süre ayağa kalkmadan ayaklarınızı havaya dikip ya da bel altına yastık koyup yatmak gibi bir yöntem deniyor musunuz? Bu zorunlu mudur yoksa sadece bir hurafe mid sizce? Bu yöntem olmadan hamile kalınmaz mı? Zira benim ilişkiden sonra çok çabuk tuvalete gitme ihtiyacım oluyo, dolayısıyla yatabildiğim süre 10-15 dk. yı geçmiyor. Siz bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz?

valla hurafemi bilemiyorum ama bir çok arkadaşım bu yöntemle hamile kaldıklarını söylüyorlar, ben en az 40 dk kalkmamaya özen gösteriyorum hatta eşimde bana eşlik ediyor daha da eğlenceli ahle getiriyoruz sıkılmadan bekliyoruz işte napalım hepsi :emir_bebek: için :9:

Kızlar;

canim bana göree hurafee çünküüü benn tam 1.5 yıl ayagımı kıçımı orami buramı kaldırdımm.kaldırmadıgım ay hamile çıktım.onada inanmıyom yanii.herşey kafada bitiyoooo

hadii herkess kendinden kısaca bahsetsinn..........

Ben başlıyım bari topic sahibi olarak :9:

Tatlım Elif ben,26 yaşındayım.Eşimle İngilterede üniversite okurken tanıştık, o da yüksek lisans yapıyodu.Sonra 1,5 sene flört ettikten nişanlı kaldıktan sonra evlendik.Eşim İngiliz vatandaşı aslında orada yaşayacaktık ama ben dayanamadım tutturdum geri dönücem diye onuda kattım önüme geldik burda yaşamaya başladık. Şimdi herşey yolunda Londradakinden daha iyi en azından.Çünkü orda ben çok mutsuzdum.Herşeyim yerindeydi işim,okulum,evim,eşim ama ben çok mutsuzdum herşeyden uzak kalıyodum.Herkes bi araya geliyodu biz hep uzak oluyoduk.Şimdi herşey mükemmel.
Bir de BİT'imiz gelse daha da güzel olucak. Bakalım ne zaman teşrif edecekler.. Ee sizlerden nedir durumlar?

Son düzenleme:
Ben başlıyım bari topic sahibi olarak :9:

Tatlım Elif ben,2,5 yıldır evliyim. 26 yaşındayım.Eşimle İngilterede üniversite okurken tanıştık, o da yüksek lisans yapıyodu.Sonra 1,5 sene flört ettikten nişanlı kaldıktan sonra evlendik.Eşim İngiliz vatandaşı aslında orada yaşayacaktık ama ben dayanamadım tutturdum geri dönücem diye onuda kattım önüme geldik burda yaşamaya başladık. Şimdi herşey yolunda Londradakinden daha iyi en azından.Çünkü orda ben çok mutsuzdum.Herşeyim yerindeydi işim,okulum,evim,eşim ama ben çok mutsuzdum herşeyden uzak kalıyodum.Herkes bi araya geliyodu biz hep uzak oluyoduk.Şimdi herşey mükemmel.
Bir de BİT'imiz gelse daha da güzel olucak. Bakalım ne zaman teşrif edecekler.. Ee sizlerden nedir durumlar?

ismim tülay haziranda 3 yıllık evli olcam...aslen antepliyim ama antakyada oturuyorum...esimlee ilk görüste ask yasadıkk ve 15 gün sonra istemeye geldiii..1 sene içinde evlendikk.çok mutluyum alahıma bin şükürr evim arabam işim herşeyim tam bir minnk kuşumuz eksikk....gecen aralıkta hamile kaldım normal yoldan ama 2 aylıkken kürtajlaa aldırmak zorunda kaldım kalbi durmustuu minik kuşumun....1 yıl olduu bekliyorum simdilik bişi yok...haftaya rahim filimii çekilecekk......yılmadan usanmadan bebişim için çabalayacagim....

ismim tülay haziranda 3 yıllık evli olcam...aslen antepliyim ama antakyada oturuyorum...esimlee ilk görüste ask yasadıkk ve 15 gün sonra istemeye geldiii..1 sene içinde evlendikk.çok mutluyum alahıma bin şükürr evim arabam işim herşeyim tam bir minnk kuşumuz eksikk....gecen aralıkta hamile kaldım normal yoldan ama 2 aylıkken kürtajlaa aldırmak zorunda kaldım kalbi durmustuu minik kuşumun....1 yıl olduu bekliyorum simdilik bişi yok...haftaya rahim filimii çekilecekk......yılmadan usanmadan bebişim için çabalayacagim....

Şaka mııı? Bende Antakyada oturuyorum aslında İstanbulluyum ama dönünce buraya gelin geldimmmm.. Eşim Antakyalı, İskenderunda yaşıyoruzzz... :52:

valla hurafemi bilemiyorum ama bir çok arkadaşım bu yöntemle hamile kaldıklarını söylüyorlar, ben en az 40 dk kalkmamaya özen gösteriyorum hatta eşimde bana eşlik ediyor daha da eğlenceli ahle getiriyoruz sıkılmadan bekliyoruz işte napalım hepsi :emir_bebek: için :9:

İşte bir çok gebelik forumunda, sağlık sitesinde falan da bu yöntem öneriliyo ama bilmiyorumki bu kadar kısa sürede hamile kalabilenlerin sırrı bu mu? Bunu bende yapıyorum ama dediğim gibi bir süre sonra benim için işkenceye dönüyo.
Yine de dediğin gibi denemeye değer bir süre daha deneyelim bakalım.Bu kazayla hamile kalabilenlerede hayranım ayrıca.Bir arkadaşım istemiyodu ve kazayla hamile kalmış, Alllaaahhhh sen büyüksün yarabbim :1: :1:

Allah hayırlısını versin canım... bende kendimden bahsedeyim biraz :1: 11 haziran 1. yıl dönümümüz yani birazcıkda olsa yeni evli sayılırım. bizde ilk görüşte aşık olduk yaş 30 bu arada anca bulabildim aşkı :1: çok şükür eşimde çok iyi biri ve deli gibi çoçuk istiyor benden bile fazla :16: eee yaşta 30 olunca bende dedim neyi bekliim yapalım madem :38: tabi allah kısmet ederse... bakalım 3. ay tuturabilecekmiyiz... bu ay ovulasyon testi aldım biraz da olsa umutluyum bu yüzden :49:

birde biz kara verdiğimizde dr. gidip tüm testlerimizi yaptırdık, eşimde bende çok şükür bir sorunumuzda yokmuş :16: ben dedim başlamadan öğrenelim ki bi sorun varsa başından bilelim ona göre çalışalım ama çok şükür bir sorunumuz yok :9: artık gerisi bizim azmimize ve allahın taktirine kalmış yüce rabbim en yakın zamanda hepimizin göbişini :49: doldursun inşallah :emir_bebek:

Back
X