- 16 Mayıs 2012
- 651
- 4
- 48
- Konu Sahibi lady_eliph
- #4.021
serpıll gunaydınnn canım nasılsın neler
yapıyorsunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydınlaarrrr turp gıbıyımmmvalla hamılemıyım degılmıyım daha farkında bıle degılım bakalım carsamba yada persembe gıdecem doktora belkı o zaman tam anlamıyla bırseyler hıssederım
![]()
günaydın..nazar değdirme kendi kendine
. inş. hep böle sorunsuz devam eder hamişliğin....
gunaydınlar arkadaşlar nasılsınız bakim?
ıyılık sekerım asıl sız nasılsınız ıyı calısıyormusunuz ara vermeden calısmalara son surat devam![]()
çok uzun zamandır sizleri takip ediyorum arkadaşlar heyecanla yorumlarınızı okuyordum...bugun test yaptım çift çizgi yetmedi kanda verdim oda 507 çıktı:))benim bu ay ilk ayımdı ALLAHIMA şükür bana nasip etti bebişimi inş.darısı tüm isteyenlere amiiin.dualarım sizlerle....
günaydın kızlar iyi kandiller..
kahverengimsi lekelenmem oluyo kızlar 2 gündür. moralim çok bozuk. doktora gittim progestan verdi... haftaya gene gel dedi. dua edin benim için olur muçok korkuyorum
çok şükür cnm daha başlamadık çalışmalara 7.gunum bugun bal çörek otu tarçın diyorum aradada ceviz yiyorum :))
ınsallah Allah gonlundekını versınBelki bende bu ay hamile olduğumu öğrenirim 3 temmuz benim bat erkenden öğrenirsem bu topiğe yazarım belki
Keciboynuzu kuru nasl yapilio? Bde tarcn bal ve corek otu? Bnlar ne siklikta nasil yenicej? Bu ay siki caliscamda))))
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr canlarımmm benımmm testı yaptım hafıf sılık cıktıııııııııı sevınebılırmıyımmmmmm :124::119:
kecı boynuzu kurunu ben su sekılde yaptım ılk ay sabah aksam ; bır bardak kaynamıs suya 3 adet kecı boynuzunu yıkayıp kırıp cezveye attım 5 dk kaynadıktan sonra ocagın altını kapattım soguduktan sonra ıcırdım esıme sonrakı aylarda ıse sadece gece yatarken
bal tarcın corek otunu da bır yemek kasıgı bal bır tatlı kasıgı corek otu bır tatlı kasıgı tarcın karıstırıp yedım yanı ben saatlı vakıtlı ıcmedım yemekten sonra yedım valla![]()
Hayırlı olsun bebisinbatina kac gün kala sılık cizgi çıktı yada gecmismiydi batın? 4 günüm var bugün yaptım test hicbirseyyokoluyorum meraktan bu 6.ayimiz
Offf bal karisimi fazla deil mi yaw nerdeyse iki yemek kasigi oluo.hepsini bi ogundemi yiyosun fazla deil mi?
sekerım batım 14 tu ogun sagolsun elıf ruyasında gormus benı bırde bahsettıgı bı akıntı vardı ya beyaz ıp gıbı bende de oldu bende dayanamadım tes yaptım sılık cıktı yıne dayanamadım kan verdım 247,43 cıktı yanı 5 gun gectı adetımden cuma gunu randevu aldım doktora gıdecem ınsallah saglıklı bır gebelıktır sevıncım kısa surmez ınsallah![]()