• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Günaydın kızçelerim, nasılsınız? Sabah sabah muhabbet almış başını yürümüş.
Bugün gün benim için çok erken başladı.İnşallahta güzel devam eder yarına kadar :)

canim neden adeti beklemiyorsun,,,bu kadar sabirsiz olmanin sebebi ne?,,,ve ayrica eyer hamileysen bebek daha rahme yeni oturuyor,onun vitaminleri ve kalsiumu senden almasina daha cok haftalar var...

İşte geldi; burada Bernammm :9:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam----------------------------> 26 Mayıs (BAT geçti,beklemedeyiz :52: )

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania------------------------------> 29 Mayıs
guldenleherdem----------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran
funda30----------------------------> 1 Haziran
aysunsedat----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-----------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29-----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
papilloamour--------------------> 6 Haziran
Tülay------------------------------> 6 Haziran
UP_YG---------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012-----------------> 8 Haziran
clemmm---------------------------> 9 Haziran

3. HAFTA GRUBU
sila_84----------------------------> 12 Haziran
MINURE--------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan--------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar--------------------> 14 Haziran
hayat365---------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo------------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo-----------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982---------------------------> 22 Haziran
mahzen------------------------------> 22 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

doğru aslında senin açından bakıldığında da, ilk haftalarda bebeğini hissetmiyorsun bile, sen yazınca niye bu kadar üzüldüm diye ben de sordum şimdi kendime, aslında bebek için kurduğu hayallerini ertelemek zorunda kaldığı için üzülüyor insan, ben hamile olduğumu öğrenmemle kürtaj arasında sadece 2 hafta vardı, ve biz alınacak izinlerden, bebek kıyafetlerine, bebek odası takımlarına, yaz ayındaki tatile varana kadar o kadar çok şey hakkında konuşmuşuz ki eşimle şok oldum, sonra da onları hatırladıkça burukluk yaşadık, senin durumun elbette ki daha zor, Raabim kimseye evlat acısı yaşatmasın:50:

amin canim benim annemin ilk bebegi olmjus 1 hafta yasayip olmus,sonra ben olmusum,,,o donemlerde annem heryerde bebk aglamasi duyuyormus,delirecek gibi olmus,,,25 yil gecti,simdi anneme o olen bebegi sorsan,amaannnn bosver diyicek...bu hayatda hersey gelip gecici...

canim neden adeti beklemiyorsun,,,bu kadar sabirsiz olmanin sebebi ne?,,,ve ayrica eyer hamileysen bebek daha rahme yeni oturuyor,onun vitaminleri ve kalsiumu senden almasina daha cok haftalar var...

Bende kalıtsal olarak anneden gelen folikasit ve hemoglobin eksiliği var, dolayısıyla eğer bir gebelik söz konusu ise takibe girmem gerecektir,annem de aynı şekilde geçirdi 2 hamileliğinide.O yüzden acele ediyorum.Ayrıca yarın sabah çok erken saatte annem geliyor yanıma İstanbuldan.Önümüzdeki 3 gün boyunca akrabamızın düğün telaşı var tahlile gidip gelme fırsatım olmayacak.Araya da haftasonu girecek.İçim içimi yiyecek.Her ay sırf bu stressten 3-4 gün de gecikme yaşıyorum düzenim bozuluyor.Eğer negatifsede en azından adet dönemimin düzenini bozmak istemiyorum.

Canlarımmm arkadaşlarımmm hepinizeeee musmutluuuuu kocamannn günaydınlarrr.Sabahh bi koşu kalkıp tuvalate gittim gelen giden yokk.Bugünü devirdim mi allara bürünmeden umudummm daha da büyüyecekkkk.Allahımmm sen çok büyüksünn hep dua ettim burdaki arkadaşlarım için kendim için tüm isteyenler için rabbim sen hayırlısı bilirsinn sen herkesin gönlündeki hayırlı sağlıklı evlatları nasip et diye.Adet belirtim yok sadece adet olmadan önce çok su içerim ben içim yanar yine aynısı oldu hatta işe gelir gelmez direk suya sarıldım.Bakalım ağrı sızı olmadann bitirebilirsem bugünü direk test alırım yarın sabah yaparım herhalde.

kuzucuklarımm hepinize hayırlı günler
biraz geç yazıyorm sabah erkenden kalkıp anneme sürpriz yaptım kahvaltıya geldim şimdi de size bir bakayım dedim maşallah ne çok yazmışsınız...Allah devamını getirsin geçmişi okumaya çalışırken,gelecekten oluyorum :46: ama olsun okuyorum hepsini dikkatli,detaylı bir şekilde ve sizi görmesem de,tanımasam da çok zor olan bişeyi yapıyoruz yazarak sorunlarımızı paylaşıyoruz ki bazı üzüntülerimizi,sevinçlerimizi ailemizle bile paylaşamazken :D

sizleri çok seviyorummmmmm

kizlar burda yazilarini okudum...psikolji destek amaciyla bunu yaziyorum...asla neden arkadasim hamile ben diyilim,neden benden sonra duyunu oldu o hamile kaldi,o nasil yapti oldu,bende niye olmuyor?bukadar negatif dusuncelerle kendinizi yipratmayin.bildiyiniz gibi denemek icin 1 yil zamaniniz var,bazilarinda ilk ayda tutar,bazilarinda 10 ayda 1 yilda tutar...doktora gitdiyseniz hersey yolundaysa neden acele edip kendinizi yipratiyorsunuz??? bakin her devrin 1 guzelliyi vardir,bekarlik,sevgililik,nisanlilik,evlilik,ve cocuklu aile devri...suanki,hayatinizin tadini cikarin,su bebeksiz gunlerizi kendinizi yipratarak,gun sayarak,adet bekleyip,yumurtlama hesaplayarak gecirmeyin,,eskiden herkez yumurtlama hesaplayarakmi,hamile kaliyordu??? zaten genc ciftler hergun olmasa bile gunasiri iliskiye girer ve buda mutlaka yumurtlama gunlerinden birinine deng gelir...nasil olsa bir gun olucak,komsum akrabam bebis soruyor,,bilmeme arkadasim dogurdu ben kaldim,,,her kezin hayati kendine...kime ne nezaman yazilmissa o zaman yasar,,,doktora geldiniz her sey tamamsa ama yinede olmuyorsa demekki,Allahtan hic ugrasma oluruna birak...bakin bu dusunceler beyini tetikler ve beyin hormonlarin salgilanmasi karisir,denge bozulur,,,psikolojinin cok buyuk 1 onemi var...bebek yapalim diye yumurtlama hesaplayib iliskiye girince olurmu saniyorsunuz???bakin kadin cinsel organin hamile kalmada cok buyuk 1 rolu vardir,,,hepimiz genciz...bosverin gencliyin,evliliyin tadini cikarin...doya doya yasayip zevk alin ,,,kime ne hamileyim yoksa diyilim,herseyden kime ne???kimseyi dusunmeden keyfinize bakin,1 bakmissinizki,olmus...
ben balayimda hamile kaldim,iyigunler gecirip hayatin herseyin tadini cikariyordum,,,aklimin ucundan bile gecmezken bi baktimki,daha ilk aydan hamileyim,,,ama simdi korunmadan sonra 4 ay sizin gibi ugrastim olmadi,,,sonra bosverdim,kendime sunlari dedim,,,amannnn nasil olsa birgun olucak,onumuz yaz gez-toz,tatile git,keyif yap evliliyinin tadini cikar,,,bebis zaten Allahin yazdigi,buyurdugu 1 gun gelicek...kizlar bunu derinden okuyun ve birazcik iciniz ferahlasin,bebis istiyorsaniz beyninizi bilgisayar gibi formatlayin...

çok güael özetlemişsin canım ağzına sağlık,aynen katılıyorum söylediklerine ve uyguluyorum zaten benim de herkese tavsiyem akışına bırakıp kendilerini yıpratmamaları...allah doru zamanda isteen herkesin kalbine göre versin diyor hepinizi öpüyorum :))

Bende kalıtsal olarak anneden gelen folikasit ve hemoglobin eksiliği var, dolayısıyla eğer bir gebelik söz konusu ise takibe girmem gerecektir,annem de aynı şekilde geçirdi 2 hamileliğinide.O yüzden acele ediyorum.Ayrıca yarın sabah çok erken saatte annem geliyor yanıma İstanbuldan.Önümüzdeki 3 gün boyunca akrabamızın düğün telaşı var tahlile gidip gelme fırsatım olmayacak.Araya da haftasonu girecek.İçim içimi yiyecek.Her ay sırf bu stressten 3-4 gün de gecikme yaşıyorum düzenim bozuluyor.Eğer negatifsede en azından adet dönemimin düzenini bozmak istemiyorum.

canims ende kalitsal folikasit eksikliyi varsa suan folikasit kullaniyormusun???eyer kullaniyorsan merak etme hamile kalsan bile folik asiti daim kullandigin icin,bebekte hic bir sorun olmaz...mademki,hamilelik denemelri yapiyorsun,bebek olmasini istiyorsun,o zaman PREGNAZON GUNE 1 TINA,eyer istersen IMMUNOAKTIV GUNDE SABAH AKSAM,ve en onemlisi FOLIK ASITI 0,4MG,,,hergun kullan...nezaman hamilelyiye yakalanirsan bebekte bir sorun olmaz...
umarim test pozitiv cikar...

[

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil
[/B][/QUOTE]

Elifim ya turkcele yeni geçtim mesaj hakkım yok telden atamadım başka seni de ekleyemedim burdan yazayım İlknur Çapur Turhan | Facebook kopyaladım ama bakalım oldumu cicim bi sen dene bakalım göndermeye bana

canims ende kalitsal folikasit eksikliyi varsa suan folikasit kullaniyormusun???eyer kullaniyorsan merak etme hamile kalsan bile folik asiti daim kullandigin icin,bebekte hic bir sorun olmaz...mademki,hamilelik denemelri yapiyorsun,bebek olmasini istiyorsun,o zaman PREGNAZON GUNE 1 TINA,eyer istersen IMMUNOAKTIV GUNDE SABAH AKSAM,ve en onemlisi FOLIK ASITI 0,4MG,,,hergun kullan...nezaman hamilelyiye yakalanirsan bebekte bir sorun olmaz...

canim ben sayfa 114 te buyuk bir yazi yazmistim,sana tavsiyem heran saglikli bebise ve hamileliye hazir olmak icin yazdiklarimi kullan ve 114 deki yaziyi oku...bukadar kafana takip hesapladigin zaman beyinde hormonal bozukluk oldugunu biliyormusun,ve yumurtlamayi engelledigini biliyormusun???

Günaydın kızçelerim, nasılsınız? Sabah sabah muhabbet almış başını yürümüş.
Bugün gün benim için çok erken başladı.İnşallahta güzel devam eder yarına kadar :)
Sabah çok erken kalktım,eşimi kahvaltı ettirip yolladım,arkadan hemen duş alıp hazırlanıp çıktım.
Sağlık Ocağına gidip KAN VERDİM Gebelik testi için :26: :25:
Bir cesaret gittim.Aslında daha 3 gün var adetime ama bel ağrısı artık beni mahvetmeye başladı dün gece yatakta döndüm durdum ağrıdan.Bir yandan da bu sol yumurtalık sancısı var.Şişkinlik deseniz bir türlü inmiyor.
Annem de dikkat et eğer gebelik varsa bebek sendeki mineral ve vitaminleri özelliklede kalsiyumu emiyor olabilir o yüzdendir halsizliğin ve ağrıların diyince korktum,bir eksikliğim falan varsa bilip ona göre yol çizeyim istedim...İyi mi ettim bilmem ama en azından negatifsede biliyimde bar,istressten gecikme olmasın reglimde.
Valla bende çok heyecanlıyım,hemşire kanımı alırken hatim indirdim resmen.
Az öncede temizlikçim geldi; içeri girdi öpüştük sarıldık; "Sen hamile misin" dedi.
Kimse bilmiyo halbuki kan verdiğimi.
Yok abla ama böyle böyle dedim.Çokta saftrik bir hatun ilk lafı Hamile misin olunca ümitlenmedim değil,çünkü azıcık eksik akıl ne dese çıkıyo :9:
Bakalım kızlatr, yarın sabah belli olacakmış sonuçlar.Hemen veremeyiz dediler.
Bu gece bana uyku yookkk....
;İçinizden ne geçiyo???

sabırsız kuzum benim :1: hemen cevap veriyorum hamilesin gibime geliyor umarım öyle olur canım senin,benim ve bütün isteyenlerinnnn

teşekkürler cevapların için. Türkçen çok doğru ve güzel. Türkiye de yok böyle bir branş yok sanırım. Eeee ben tam doğum tarihini bilmiyom, ne olacaj o zaman?:)

canim bebegin i tam dogum tarihini sormuyorumki,onu zaten hickimse bilemez...senin kendi dogum gunun ve yilin gerekli,birde sat...

Folikasit zaten kullanıyorum normaldede, ama bebek içinde başladım daha düzenli kullanıma.Folbiol verdi doktorum.
Hemoglobin eksikliği içinde ithal bir ilacım var. Şimdilik idare ediyoruz ama bakalım hamilelikte problem olacak mı?

Elifim ya turkcele yeni geçtim mesaj hakkım yok telden atamadım başka seni de ekleyemedim burdan yazayım İlknur Çapur Turhan | Facebook kopyaladım ama bakalım oldumu cicim bi sen dene bakalım göndermeye bana

Ekledim bebekim seni.

ılknur soyadın turhan sanırım bırlıkte calıstıgım arkadasım var saduman turhan akrabalık varmı acaba?

Bu akıntı işlerinden anlayan biri bana yardım etsin kızzlarr..

az önce karnıma adet sancısı gibi bir sancı girdi.Zaten adet olmadan önce belirtim olmaz. aha kanı da verdik galiba erken oldum diyip banyoya koştum, kanama falan yok,ama ip gibi up uzun( rahat 9-10 cm) tıpkı ip şeklinde bir akıntı geldi yumurta akı gibi. Hiç böylesini görmediydim.. Bu ne demek?

Bu akıntı işlerinden anlayan biri bana yardım etsin kızzlarr..

az önce karnıma adet sancısı gibi bir sancı girdi.Zaten adet olmadan önce belirtim olmaz. aha kanı da verdik galiba erken oldum diyip banyoya koştum, kanama falan yok,ama ip gibi up uzun( rahat 9-10 cm) tıpkı ip şeklinde bir akıntı geldi yumurta akı gibi. Hiç böylesini görmediydim.. Bu ne demek?

Elifcim selam...

İnşallah yarın bombayı patlatırsın güzel haberlerinle.....

doğru söylüyosun bu şupheyle yaşanmazzz:18:

elif çook sewindiim :) Allahım hepimizin gönlüne gör wersin inş .. tüm bebek isteyen arkadaşlarıma Allah hayırlı ewlatlar nasip etsin .. sizin yazılarınızı okudukça çok mutlu oluyorum :) umut herşeydir ..

Back
X