kizlar burda yazilarini okudum...psikolji destek amaciyla bunu yaziyorum...asla neden arkadasim hamile ben diyilim,neden benden sonra duyunu oldu o hamile kaldi,o nasil yapti oldu,bende niye olmuyor?bukadar negatif dusuncelerle kendinizi yipratmayin.bildiyiniz gibi denemek icin 1 yil zamaniniz var,bazilarinda ilk ayda tutar,bazilarinda 10 ayda 1 yilda tutar...doktora gitdiyseniz hersey yolundaysa neden acele edip kendinizi yipratiyorsunuz??? bakin her devrin 1 guzelliyi vardir,bekarlik,sevgililik,nisanlilik,evlilik,ve cocuklu aile devri...suanki,hayatinizin tadini cikarin,su bebeksiz gunlerizi kendinizi yipratarak,gun sayarak,adet bekleyip,yumurtlama hesaplayarak gecirmeyin,,eskiden herkez yumurtlama hesaplayarakmi,hamile kaliyordu??? zaten genc ciftler hergun olmasa bile gunasiri iliskiye girer ve buda mutlaka yumurtlama gunlerinden birinine deng gelir...nasil olsa bir gun olucak,komsum akrabam bebis soruyor,,bilmeme arkadasim dogurdu ben kaldim,,,her kezin hayati kendine...kime ne nezaman yazilmissa o zaman yasar,,,doktora geldiniz her sey tamamsa ama yinede olmuyorsa demekki,Allahtan hic ugrasma oluruna birak...bakin bu dusunceler beyini tetikler ve beyin hormonlarin salgilanmasi karisir,denge bozulur,,,psikolojinin cok buyuk 1 onemi var...bebek yapalim diye yumurtlama hesaplayib iliskiye girince olurmu saniyorsunuz???bakin kadin cinsel organin hamile kalmada cok buyuk 1 rolu vardir,,,hepimiz genciz...bosverin gencliyin,evliliyin tadini cikarin...doya doya yasayip zevk alin ,,,kime ne hamileyim yoksa diyilim,herseyden kime ne???kimseyi dusunmeden keyfinize bakin,1 bakmissinizki,olmus...
ben balayimda hamile kaldim,iyigunler gecirip hayatin herseyin tadini cikariyordum,,,aklimin ucundan bile gecmezken bi baktimki,daha ilk aydan hamileyim,,,ama simdi korunmadan sonra 4 ay sizin gibi ugrastim olmadi,,,sonra bosverdim,kendime sunlari dedim,,,amannnn nasil olsa birgun olucak,onumuz yaz gez-toz,tatile git,keyif yap evliliyinin tadini cikar,,,bebis zaten Allahin yazdigi,buyurdugu 1 gun gelicek...kizlar bunu derinden okuyun ve birazcik iciniz ferahlasin,bebis istiyorsaniz beyninizi bilgisayar gibi formatlayin...