• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Tünaydııınnnnn kızlarrrr, bir heycan hemen girdim kk ya kimlerden güzel haberler gelicek diye ve okudukça heycanlandım :18: eellllliiiiiifffffffffff senin güzel haberlerini bekliyorum çok heyecanlıı hadi elifff haddiiiiii :21: ilknurummmm sende ki sabra hayranım canım ben olsam dayanamazdım yapardım testi ama eminim seninde güzel haberlerini alıcaz :52: hamiş patlaması olucak bu topikte :16: bu arada ben kırmızı kartı dün akşam itibari ile yemiş bulunmkatayım :47::27: napalım darısı hazirana inşallah üzülmek yyyoookkkkk :1:

Bir çok arkadaşıma sordum. Bu site dahil bir çok foruma baktım. Adet tarihine 5-6 gün kala sabah idrarlarında çıkmış. Silikte olsa ikinci çizgi belirdi dediler hep.

oh oh ne güzel hep beraber 3 haziranı bekleyelim burda buluşur haber veririz.
doğrusu ogün benim sınavım var bende pazartesi haber veririm:)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenenn haberr geldii topiciğimiz sahibi lady_eliph yani Elif hanımmmmmmmmmm hamileeeeeee.Nazar değmesin...Şeytanın bacağınıı kırdı.Lütfen dualarınızı esirgemeyin çok küçükmüş daha doktor öyle demiş.İnşallah sağlıkla büyür annesine tutunurrrrrrrrrr.Canımm benim kontör alır almazzzz arayacağımmmmmmmmmm senii.Çok sevindimmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmm...

merhaba kızlar eliften hala haber yok görünüre bakılırsa. benim batım 4 gün gecikti hale ses seda yok bi belirtim de yok sabah kan vermek için hastaneye gittim kan alamadıklarını söylediler bi aletleri mi bitmiş ne gerisin geriye döndüm zaten dün sabah idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı kanda belki vardır diye ümitlendim ama cevap yok

:49: oleyyyyy helal sana elıffff cok cok cokkk sevındım ılknur sakıncası yoksa numarasını verebılırmısın tebrık etmek ıstıyorummm allahım buyuk allahım super bı haber bu acılısı serpıl yaptı 2 hamısımız oldu darısı bıze ınsallah:46::nazar::emir_bebek::54::16:

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beklenenn haberr geldii topiciğimiz sahibi lady_eliph yani Elif hanımmmmmmmmmm hamileeeeeee.Nazar değmesin...Şeytanın bacağınıı kırdı.Lütfen dualarınızı esirgemeyin çok küçükmüş daha doktor öyle demiş.İnşallah sağlıkla büyür annesine tutunurrrrrrrrrr.Canımm benim kontör alır almazzzz arayacağımmmmmmmmmm senii.Çok sevindimmmmmm kuzummmmmmmmmmmmmm...

oooooo maşahlah maşallah müjdeli haberi aldık çok şükür darısı bizlerin başına inşallah.:52::52::52::52::52::52:

ılknur sen de bı gıt test yap canım ya senın ıcın de sevınelımmm senı de cok merak edıyorum ınsallah senınde yuzun guler
bugunu bayram ılan edlım kızlar 2 hamısımız varrrrr:nazar: nazar degmesın

AAAAAAAA SÜPER bi haber:nazar::nazar::nazar:.......Hayırlı olsun Elifcimmmmm..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Açılışı yaptın inşallah ayağını sürü arkadan da bizler gelelim .....:46:
Tekrar tebrikler....:32:

kizlar ben regl oldum yaa pooffss yaa7 aydir korunmuyoruz ama olmadi halaa dr kontrole gittim allaha sukur bir problem yok ama neden hala olmadigini anlamiyorum:((bide ben 21 gunde regl oluyorum acaba bunun bir etkisi var midir yaa arasi kisa oldugu icin olabilir mi bana akil verin nolur :((

Canım ben biyerede okumuştum reglinin 25 ten az 35 den fazla ise yumurtlama olmayabilirmiş gerçi doktorun daha iyi bilir yumurtlama takibi yaptimi?

Canım ben biyerede okumuştum reglinin 25 ten az 35 den fazla ise yumurtlama olmayabilirmiş gerçi doktorun daha iyi bilir yumurtlama takibi yaptimi?

diğer batı geçenlerden haber yokmu onlar da verseler güzel haberlerini... ben hala bekliyorum 4 gün geçti :50:ne olacak bu halim kan da veremedim :50::50:

aaaa çok sevindim allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizide onun gibi mutlu haber vermemize fırsat versin rabbim.
hadi kızlar varmı artıran:)

kızlar bu arada 13 gün var adetime,çok erken ama çok merak ediyorum.
en erken ne zaman öğrenilik hamilelik kanda?

ay çatlicam ya. insan öğrense bi türlü öğremese başka türlü...

canim adetine 13.gun varsa hamile kaldiysan zaten 2-3gundur kalmis olursun onunda rahme ulasmasina 1 hafta var.1 hafta sonra rahme yerlesince kan testinde bilinir...neden bu kadar acele ediyorsun...

Back
X