• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

ayy kızlar bende kullandım bu ay üstelik ilaç kullanıyorum ve galiba benim yumurta çatladı çoktan pazartesi çift çizgi vardı ama diğer çizgi kadar net değildi 2 defa yaptım öyle çıktı 2 gün sonra silikleşmişti iyice ondan sonra da hiç yapmadım. işin kötüsü çift çizgiyi gördüğümde ilişki olmadı. rahim filmi çektirmiştim antibiyotik kullandım 1 hafta ilişki olmadı tam da o sırada çıktı çizgi. yani çarşamba görüştük ama inşalllah yumurta o zamana kadar dayanmıştır. :( akıntım da olmuştu üstelik hayırlısı olsun artık olacağı varsa olur Rabbim bilir.

inşillih cnm Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah:46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
kelam-----------------------------> 26 Mayıs Beklemedeyiz :)
karabiber89-----------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
buzkalpli--------------------------> 28 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)
mania----------------------------> 29 Mayıs Beklemedeyiz :)
guldenleherdem-------------------> 29 Mayıs (BAT’ı geçti bilgi verilmedi?)

(BUGÜN İTİBARİYLE) 1. HAFTA GRUBU
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs -------> HAMİŞ
lady_eliph ------------------------> 1 Haziran -------> HAMİŞ
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs --------> HAMIS
funda30--------------------------> 1 Haziran -------> adet gordu
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
felicita_e-------------------------> 1 Haziran
islambol--------------------------> 1 Haziran
nevra000-------------------------> 2 Haziran
pembetilki-------------------------> 3 Haziran
cikolta----------------------------> 3 Haziran
asyahayat------------------------> 3 Haziran

2. HAFTA GRUBU
orkide2---------------------------> 4 Haziran
18eylul---------------------------> 5 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
uzul29----------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem---------------------------> 5 Haziran
ibozll-----------------------------> 6 Haziran
papilloamour----------------------> 6 Haziran
Tülay-----------------------------> 6 Haziran
UP_YG----------------------------> 7 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
clemmm--------------------------> 9 Haziran
eva07----------------------------> 11 Haziran

3. HAFTA GRUBU
sila_84----------------------------> 12 Haziran
MINURE---------------------------> 13 Haziran
ssedaahakan----------------------> 13 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun------------------------> 14 Haziran
gocmenkuslar----------------------> 14 Haziran
hayat365--------------------------> 15 Haziran
mavihayal--------------------------> 15 Haziran
esrapo-----------------------------> 15 Haziran
hazan04---------------------------> 15 Haziran
lalearslan--------------------------> 16 Haziran
3522------------------------------> 17 Haziran

4. HAFTA GRUBU
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran
kader1982-------------------------> 22 Haziran
mahzen----------------------------> 22 Haziran
smllttle----------------------------> 26 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

KIZLAR TOPIGI BOYLE SAHIBSIZ BIRAKMAYALIM,,,ELIF GELENE KADAR,,,DUZENLEYELIM,,,bugun basaka kim adet gordu,veya basaka hamis varmi???

ASYAHAYAT...simdilik unutulmayasin diye seni listeye yazdim... ama topigin sahibi gelince guccelliyicek ve herkezi yazicak...

ıslambollll.sen bugun adet gormedınmı???

Hayır canım daha olmadım. Ben bu ay çok stresli zamanlar geçirdim. Adet günüm gecikmiş de olabilir. Normalde zaten 30-31 gün sürüyor siklus dönemi. İki ay önce 33 gün sonra adet olmuştum. Dün idrar tahlilim negatifti. Kan tahlili yapmaya korkuyorum. Çünkü ilk gebeliğimde idrar tahlilinde hemen çıkmıştı. Emin olmak için kan tahlili yaptırdım. Bayan doktora gittim araştırma hastanesinde. Beta hcg değerini çok yüksek buldu, tekrar yaptır dedi. Bir kaç gün sonra tekrar yaptırınca haliyle daha yüksek çıktı. Vay efendim mol gebelik olabilir bir de özel de yaptır dedi. Özel de de değer aşırı yüksek çıkınca az kalsın beneğimi alacaklarda. Hatta gün verdiler kürtaj için. KOSKOCA PROF, YAR.DOÇ ULTRASONDA KESEYİ GÖRMSİNE RAĞMEN ANLAYAMADI. bAŞKA İKİ DOKTORA DAHA GİTTİK. bİRİNDE KALP ATIŞINI DUYDUK. Diğeri de olur mu öyle şey yanlış teşhis demişti. Çok zor zamanlardı. Hamileykende başka talihsiz olaylar yaşadım. Onları da başka zaman anlatırım artık...
Hamileliğin de iyi ve güzel geçirilmesi önemli kızlar.

ne aralıklarla kullanıyosun ben 2 gün arayla 3 kere denedm bugn adetten snra 13. günüm .dün ikinci çizgi silikti ne demek oluyo diğer günlerde öyleydi

Canım ben 11. Başladım kullanmaya ara vermeden 14. Gün 2. Çizgi 1.çizgiye yakın çıktı o gunü değerlendirdim ertesi gün silik çıktı tabi akşamları yapıyorum testi o aksamın sabahını değerlendirdim ertesi sabah değerlendirdim tamam bitti dedim oğunun akşamında tekrar beyaz akıntı olunca ne olur ne olmaz diye ertesi gün aksam değerlendirdim.çizgi siliklesmeye başlayınca yumurtlama başlıyor demek testi tekrar yap daha silik çıkarsa sabah değerlendir bugünleri kaçırma

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız.. benim bat 26 mayıstı hala gelmedi 2 gün önce kan vermek için gittim malesef veremedim dünde idrar testi alacaktım kalmamış şansım mı yok ne öğenemiyorum ancak pazartesi kan verebilirim inşallah o zamana kadar adet olmam gerçi hiç adet belirtim yok neredeyse bi de akıntım oluyor beyaz bi şekilde az az geliyor ama günde bi kaç kere geliyor..

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız.. benim bat 26 mayıstı hala gelmedi 2 gün önce kan vermek için gittim malesef veremedim dünde idrar testi alacaktım kalmamış şansım mı yok ne öğenemiyorum ancak pazartesi kan verebilirim inşallah o zamana kadar adet olmam gerçi hiç adet belirtim yok neredeyse bi de akıntım oluyor beyaz bi şekilde az az geliyor ama günde bi kaç kere geliyor..

bir hamilemiz daha mı var acaba? :34:

idrar testi yaptın mı

Canım senden çok umutluyum ben, inşallah güzel haberini alacağız :)

Benim adet belirtilerim var. Sarı akıntım oluyor günde bir kaç kez. Kişiye göre değişebilir belirtiler..

benim ruyalarim yalniz adetin digil,herbir seyin habercisi,bu ayda adet oldugumu gorduysem,,,demekki,adet olucam,belkide bebis temmuzda gelicek,gecen yilda temmuzda bal ayimda hamile kalmistim...bu arada canim yenimi hamile oldugunu oyrendin???

Erken gebelik testi yapmıştım erken öğrendim ama kan testini 3 gün önce yaptırdım burayada yazmıştım kanamamda var korkuyorum diye dün yeniden kana bakıldı normel dedi doktor

Back
X