HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

canım günaydın walla bende de bişey yok hiç gecikmezdi ama ağrılar adet olacakmışım gibi bilmiyorum çok karışığım test alıp yapmak da istemiyorum,2 gün daha bekleyip kan testi yaptırayım diyorum herkes de bişey söylüyor etkileniyorum olumsuz şeyleri okumicam artık!hakkımızda hayırlısı olur inşallah tatlım...

inşallah hamileyizdir canım.ben yarın test yapalım diyorum.sende yapta banada cesaret gelsin.

o saman ben yarın sabah idrar testi yapayım garanti olsun.ya ben 2 senedir korunmuyorum olmuyo gene yoktur dedim ama riske atmamak lasım.yarın çıkarmı idrar testinde?
SAT 30 mayıs.ovulasyon tarihim 19

gebeligi ogrenmeden önce yapılan hicbisi cocuga zarar vermez deniyor canım. ensişelenmene gerek bir durum yok. ama hani gunun gecmişse garantici olmak da fayda var diye dusundum.. kan testi daha garanti olacaktır sanırım..

aynen dediğin gibiyim canım 1 haftadır kullanıyorum gram faydasını görmedim.ya benim bünyede bi anormallik var anlamadım.kimseyede birşey soramıyorum.inşalllah bebeğim vardır.ve bişi olmamıştır.herşey allahtan.bana nasip olcaksa eğer olur.yoksada üzülmicem bu ay.

bu hap normalinde fayda etmesi gerekiodu. belkide bebek vardir hamissindir. bide 1hafta boyunca kullanmissin bi hap 3 gunden fazla kullanilmaz 3 gunde gecmezse doktora basvurulmali her recetede yaziyodur. bak ben hamile olmadigim halde doktor dusul hapi verdi heran hamile kalirsam bebegim dusmesin diye. sana boyle bisey verdimi doktor?

kızlar günaydın,

ben bu sabah regl olcakmışım gibi hissettim kendimi ama yine de dayanamadım kan verdim, sonucumu bekliyorum şimdi.. Kanı alan bayana BAT ıma daha 4 gün var dedim, kanda eğer bişi varsa çıkar BAT ın geçmesine gerek yok dedi.. Yokmuş gibi gelio ama yine de stresliyim baya :18:

gunaydınlarrr uzul 29 cok sevındım adına sorunsuz bır gebelık gecırmenı temennı edıyorum hayırlı ugurlu olsun darısı bızım basımıza:16::16: hamılelerın kullanabılecegı agrı kesıcı parol olarak bılıyorum :44:

cok tesekkur ediyorum bugun daha netlescek insallah hersey dusundugumuz gibi ilerler allahim izniyle sana da nasip olsun insallah
bu arada gunaydin herkeslere :)

kızlar günaydın,

ben bu sabah regl olcakmışım gibi hissettim kendimi ama yine de dayanamadım kan verdim, sonucumu bekliyorum şimdi.. Kanı alan bayana BAT ıma daha 4 gün var dedim, kanda eğer bişi varsa çıkar BAT ın geçmesine gerek yok dedi.. Yokmuş gibi gelio ama yine de stresliyim baya :18:

insallah bebek vardir canim. simdi ben 1 hafta sonra turkiyeye gelicem mesela diyelim orda bugun kan verdik sonuc hemen aksama aliniomu.

kızlar günaydın,

iyi yapmissin canim ovu gununden beri bu kacinci gunun?

günaydın kızlar...
bat bugün benim...hiçbi belirti,hiçbişey yok..hamile olan herkes göğüsleriyle ilgili belirtilerden bahsediyo,bende o da yok...ne olcak bakalım,bekliyorum..

hayir canim neden tehlikeli olsunki,normal ve olmSI gereken bisey.

Benim reglime 2gun kala lekelenmem oldu kahverengi seklinde cok azda kan ama bu kan kurudugunda kahverengi oluyor yani çamaşırında kan görünmüyor bu akıntı sekli nedir?biliyormuşum reglim 4gin gecti bugün dün yine cok az kan geldi kütüğünde kahve oldu bunlar normal mı?bugün doktora gidicem insallah

ADETIME 10 gun kaldi oyuzden belkide duygusal sulugozum,sizinde basiniz agritmak istemem,,,neyse su kizlardan haber???
pembetilki-------------------------> 2 Haziran Beklemedeyiz :)
cikolta----------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)
asyahayat------------------------> 3 Haziran Beklemedeyiz :)

benim bat 2 hazirandı.. hala adet olmadım :) test yapmaya da korkuyorum aldım ama henüz yapmadım yarın sabah yapıcam.. gerçi yapmamak için zor tutuyorum kendimi :49::49::49: inşallah bebiş vardır :))))

Back
X