- Konu Sahibi lady_eliph
kk cevabı çok beğendi sanırım 3 kere yayınlamış![]()
çok tatlısınn yaa valla güldürdün benii alahta seni güldürsünn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kk cevabı çok beğendi sanırım 3 kere yayınlamış![]()
he yaww bende gecen bizimkine dedimm...biz yapmayıkk bilmiyoruz dedimm.adammm kendini kötüü hissettiii![]()
çok tatlısınn yaa valla güldürdün benii alahta seni güldürsünn
Sorma aynen...Eşim tvde hürremi gördükçe şundan bebek tüyoları alsana diyor....Yahu evdeki kanaryalarım bile yumurtladı yavruları kocaman oldu bende hala tık yok...Ahhhh nerelere gidem bennnn:2:
benimde evde 2 tane balığım var birinin ismiii tülay digerinkiii esimin ismiii.ödüm kopuyoo benden önce gebe kalcakk diyeeee![]()
Tatlım valla heran herşey olabilir.Ben tehdit ettiğim halde yumurtladı zilli......![]()
senin enazından tavugun şahbazmışş.anam biz balıklaa tamm kısır çıktıkk:44:
Ayyy sorma yaaa.....Hala şimdi bile bi kurulup oturuşu var yuvalıkta "bakkkk ben yaptım sen yapamadın der gibi"...Yolacam tüylerini o olacak![]()
ay kızlar çok tatlısınız bebişlerinizde sizin kadar tatlı olsun inşallah
görün bu topik hepimize çok çok uğurlu gelicek... bu arada benim annemde 2 aydır soruyo tabi noldu var mı torun diye bende bu ay da yok diyince, yok yok siz bu işi beceremiyorsunuz ben sizi kursa göndericem diye dalga geçiyo, tabi eşim yerin dibinde
ay enneme bile alay konusu olduk valla
![]()
ay kızlar çok tatlısınız bebişlerinizde sizin kadar tatlı olsun inşallah
görün bu topik hepimize çok çok uğurlu gelicek... bu arada benim annemde 2 aydır soruyo tabi noldu var mı torun diye bende bu ay da yok diyince, yok yok siz bu işi beceremiyorsunuz ben sizi kursa göndericem diye dalga geçiyo, tabi eşim yerin dibinde
ay enneme bile alay konusu olduk valla
![]()
senin bu hayvanın cebiii falan varmiii bi arayayımm.kötüü emellrin haberiii olsun kuşcAGIZIN
Bu anneler hep aynı galiba...Benim annemde aynısı...Bişey varmı öylemi böylemi...Evdeki kuşda cabası oldu şunun kadar olamadınız diyor....Artık ne hallere düştük yaaaa......
Bu anneler hep aynı galiba...Benim annemde aynısı...Bişey varmı öylemi böylemi...Evdeki kuşda cabası oldu şunun kadar olamadınız diyor....Artık ne hallere düştük yaaaa......
sıkma canını sen tatlım gör bak en yakın zamanda hepimiz havalara ucucaz kutlama yapıcak kk daama ben artık kesinlikle buna inanıyorum ne kadar çok düşünürsek o kadar çok olmuyo psikolojiye bağlı herşey o yüzden hep pozitif düşünce
![]()
Tatlımm hoşgeldinn....tesekkürederizz.....bnada öylee geliyooo..ugurluu gelcekk ayy çok heycanlandımmmhadi sende katıll aramizaa tanit kendinii batın nezaman.....o işi hep birlikte burda yapmayıı ögrenelimm ve gebe kalalaımmmm[/QUO
ilk sayfalarda tanıttım kendimi ben tatlımmm bak ne cabuk unuttun benitabloda da ekliyim bat 29 mayıs
ama yinede hatırlatayım 11 haziran 1. yıldönümüm yani yeni evli
yaş 30 deneme 3. ay ama bu ay kısmetse hepimiz
birlikte burda herşeyi öğrenirde tuttururuz umarım
![]()
Tatlımm hoşgeldinn....tesekkürederizz.....bnada öylee geliyooo..ugurluu gelcekk ayy çok heycanlandımmmhadi sende katıll aramizaa tanit kendinii batın nezaman.....o işi hep birlikte burda yapmayıı ögrenelimm ve gebe kalalaımmmm[/QUO
ilk sayfalarda tanıttım kendimi ben tatlımmm bak ne cabuk unuttun benitabloda da ekliyim bat 29 mayıs
ama yinede hatırlatayım 11 haziran 1. yıldönümüm yani yeni evli
yaş 30 deneme 3. ay ama bu ay kısmetse hepimiz
birlikte burda herşeyi öğrenirde tuttururuz umarım
![]()
çokkkkkk özür dilerimmm![]()
sıkma canını sen tatlım gör bak en yakın zamanda hepimiz havalara ucucaz kutlama yapıcak kk daama ben artık kesinlikle buna inanıyorum ne kadar çok düşünürsek o kadar çok olmuyo psikolojiye bağlı herşey o yüzden hep pozitif düşünce
![]()
çokkkkkk özür dilerimmm![]()
önemli diill tatlım yerim seni ne özürü![]()