- Konu Sahibi lady_eliph
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru haklısın...Ama açıkçası böyle söylüyorum ama çok fazla taktığım söylenemez.Son 4-5 aydır iyice boşladım aslında...Olacağı varsa olur ne yapalım![]()
ay benim daha çok yeni olmasına rağmen 2 aydır bu sefer kesin oldu, ay göysüm ay başım ay kasığım kesin bu ay gelmicek kırmızılar diye transfer gününde başlayıp kırmızalara kadar ne umutlar ama sonuç hüsranhapşırsam gebelik belirtisi dicem nerdeyse
ama bu ay dedim takmıyacağım olursa olur olmazsa önümüzde ki maçlara bakarız
sat:5 mayıstı bu gün itibari ile maçlara başlıyorum artık hayırlısı napalım Allah ne zaman kısmet ederse diyorum...
Yarım saat ayrıldım hemen kaynatmışsınız
Benim annem de bir anormallik var demekki benimkide ne çocuğu daha gençsiniz gezip eğlenmenize bakın, işinizi gücünüzü oturtun sonra çocuk yapın diyo. Hatta ben korunmayı bıraktığımı bile anneme aylar sonra söyledim,resmen beynimi yıkıyo
Yok önce iş. Lan zaten 8 senedir çalışıyorum anam dinim iş olmuş, evlenmişim rahata ermişim bırak yakamı yok iş iş iş, sigorta sigorta....Sanki iş buldukta çalışmıyoruzz!!
Bende böreğimi yaptım ağzınıza layık buyrun gelin çay demliyim sizeee
Şimdi geri gidiyorum kurabiye yapıcam. Siz devam edin arada gelir dürterim ben siziiiii![]()
haydiiii gazaniz mübarekk olaaa.....benim adet cumartesiii bitiyooo amaa ben başlayamıyom halvetee çarsanba rahim filmiimm var çünküüü:18:
ay benim daha çok yeni olmasına rağmen 2 aydır bu sefer kesin oldu, ay göysüm ay başım ay kasığım kesin bu ay gelmicek kırmızılar diye transfer gününde başlayıp kırmızalara kadar ne umutlar ama sonuç hüsranhapşırsam gebelik belirtisi dicem nerdeyse
ama bu ay dedim takmıyacağım olursa olur olmazsa önümüzde ki maçlara bakarız
sat:5 mayıstı bu gün itibari ile maçlara başlıyorum artık hayırlısı napalım Allah ne zaman kısmet ederse diyorum...
afiyet olsun tatlımmm emin miss gibi olmuştursen çalışmıyomusun şuan canım.
haydiiii gazaniz mübarekk olaaa.....benim adet cumartesiii bitiyooo amaa ben başlayamıyom halvetee çarsanba rahim filmiimm var çünküüü:18:
Hmmm.İşte asla böyle takıntılı olma..Dediğin gibi öksürsem belirti diyordum bende bir ara...Tamamen sakin ve rahat davran...Rabbim ne zaman uygun görürse o zmana gelecek bebişlerimiz...
hayırdır canım niçin çektiriyorsun? bi sorun yoktur umarım:26:
bilmiyorumm.doktorumm kürtajdan sonra kanallarda yapışıklık oldugndan şüpelendii o yüzden çektirecem umarım bişi çıkmazz
çok geçmiş olsun canım umarım herhengi bir sorun yoktur...
Yok kuzusu ben çalışmıyorum, evlendikten sonra tayin alamadım, iskenderunda şube yoktu, Bankacıyım ben.
En yakın şube Antakyadaydı o da uzak geldi iskenderuna şube açılması söz konusu bakalım kadrom duruyo müdürüm söz verdi iskenderuna şube açılırsa benim tayinimi vericekler.
Onu bekliyorum. Olursa o da. çok elzem değil ne yapiim, yıllardır canım dişimde çalış çalış,Türkiyede çalış,Londrada çalış, yeter bence![]()
bilmiyorumm.doktorumm kürtajdan sonra kanallarda yapışıklık oldugndan şüpelendii o yüzden çektirecem umarım bişi çıkmazz
valla ben keyfini çıkar derim sonuna kadar, darısı başıma valla bendeolursam eğer doğuma yakın bırakmayı 2 veya 3 yıl çalışmayı düşünmüyorum bende çok yoruldum artık...
arkadaşım hangi marka aldın bu ay bende düşünüyorumda karar veremedim bi sürü marka var bu ara bat 5 haziran hadi hayırlısı bakalım
valla ben keyfini çıkar derim sonuna kadar, darısı başıma valla bendeolursam eğer doğuma yakın bırakmayı 2 veya 3 yıl çalışmayı düşünmüyorum bende çok yoruldum artık...
ben yenii girdim işe 5 ayy oluyoo.....evlendigimden berii calışmadımm.ama baktımkiii evdee kafayıı yiycemm bebekk düsünmekten en iyisii çalışayım dedim.bende dogumdan sonra calşımyıı düsünmüyom
Kızlar;
Belli günlerde belki her gün, vaktimiz oldukça cevaplayacağımız, birbirimizi aydınlatacağımız sorular sormak istiyorum.Belki bir çoğumuzun yanlış bilip uyguladığı şeyleri düzeltebileceğimiz, ya da birbirimize fikir verip "Bir de şöyle dene" diyebileceğimiz ufak bilgi içeren sorular...
Bugünün sorusu şu(Bu benimde gerçekten çok merak ettiğim bir soru) : İlişkiye girdikten sonra belli bir süre ayağa kalkmadan ayaklarınızı havaya dikip ya da bel altına yastık koyup yatmak gibi bir yöntem deniyor musunuz? Bu zorunlu mudur yoksa sadece bir hurafe mid sizce? Bu yöntem olmadan hamile kalınmaz mı? Zira benim ilişkiden sonra çok çabuk tuvalete gitme ihtiyacım oluyo, dolayısıyla yatabildiğim süre 10-15 dk. yı geçmiyor. Siz bu konuda nasıl bir yol izliyorsunuz?
![]()
ben yenii girdim işe 5 ayy oluyoo.....evlendigimden berii calışmadımm.ama baktımkiii evdee kafayıı yiycemm bebekk düsünmekten en iyisii çalışayım dedim.bende dogumdan sonra calşımyıı düsünmüyom
Aynen öyle ama,alışıncada zor oluyo ev vallahi sıkılıyosun ama bazen de güzel oluyo en azından zamanı kendin yönetiyosun;
hele de maddi olarak rahatsan ihtiyacın yoksa güzel ama yine de keyfe keder,kendime ait bir işim olsun isterdim.
Ben de bi zaman sonra evde yapıcak bişi bulamıyorum ondan sıkılıyorum bide İstanbulda büyümüş biri olarak İskenderuna tıkılmak bazen boğucu geliyo yani küçük yer neticede.Bazen de ohh iyiki küçük yerde yaşıyorum hayat kolay diyorum.
Ama kesinlikle bebeğim olunca (olursa yaniii) kendim bakmak isterim.
Ben çalışan annenin çocuğuyum hhep yalnız kaldım,yalnız büyüdüm, eve gidince annesi evde olan arkadaslarımı çok kıskanırdım.Şu yaşımdayım annem daha yeni bıraktı iş hayatını.Hatta şimdi evi ofis yapmış ordan devam ediyyüzden onun çilesini çocuğuma yaşatmak istemem geldiğinde evde olayım herşeyiyle ilgileniyim istiyorum.
Kısmet bakalım![]()