- Konu Sahibi lady_eliph
hoşgeldin tatlımmm![]()
hoşbuldm tatlımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin tatlımmm![]()
ewet cnm çektirdimm darısı senin başına ...
merhaba kızlarr
sonunda 16.sayfayı yakaladım oku oku bitmiyor ne güzelll
benim bat 16 mayıs
gerçi 30 nisanda rahim filmi çektirdim bu ay dr.korunun dedi tabii ben sorduktan sonra
başlarda korundum ama sonra koywerdim gitti ...zaten tutmuyo kendimizi kasmayalım dedim eşime
bu ay beklentim yok açıkcası bi dahaki aya inşallahhh..
tabii tutarsada hawalara uçarım yaniii
sohbet güzel neşeli kişilersiniz bende katılmak istedim bi sakıncası warmıı![]()
hoşgeldin canım, beni de buraya çeken bu güzel muhabbet oldu, insanın kendi halinden birileriyle muhabbet etmesi çok harika.
benim arkadaşlarımın yarısı bekar, yarısı da benden sonra evlenmesine rağmen bebek sahibi, ama bizim de olacaaaaaaakkkk dimi kızlar.
arakdaslarrrr benim mesaimin bitmesine az kaldıı.aksama bura takılan varmiiii......eger varsa bende ugrarımm.......
mood-----------------------------> 16 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
İlk 4 sıradaki yeşilli kızçelerimin muradları yemyeşil olsun, hemen olsun Haziran topicinde sadece misafir olsunlar, bize deneyimlerini anlatsınlar.Hazirana salça olmasınlar İNNNŞŞAAALLAAAHHHHH
Alttaki pembeli böcüklerimde BAT tarihlerinde pembe çift çizgileri görüp sevinsinler,coşsunlar
Öpücükler.
HOŞGELDİN mood
![]()
Benim mesaide yeni başlıyor yemeğe misafir varNormalde takılırım ama bu gece zor bebekim. Sen kızlarla benim yerime de kaynat. Bu arada hava cozuttu gene çok sıcak sizin tarafta öyle mi? Arsuza denize mi gitsekk Tüllaaayyyyy???
![]()
arakdaslarrrr benim mesaimin bitmesine az kaldıı.aksama bura takılan varmiiii......eger varsa bende ugrarımm.......
tatlımm ben çektirmiştimm ve 5 ay sonrada gebe kaldımm zatiiii.ama dok 2.istiyoo.kesin diyoo sende kanallrda sorun var o yğzden gebe kalamıyonn
hşbldmmmmmmood-----------------------------> 16 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31Mayıs
lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
İlk 4 sıradaki yeşilli kızçelerimin muradları yemyeşil olsun, hemen olsun Haziran topicinde sadece misafir olsunlar, bize deneyimlerini anlatsınlar.Hazirana salça olmasınlar İNNNŞŞAAALLAAAHHHHH
Alttaki pembeli böcüklerimde BAT tarihlerinde pembe çift çizgileri görüp sevinsinler,coşsunlar
Öpücükler.
HOŞGELDİN mood
![]()
en kısa zamanda bizim başımıza inşlhhh..hoşgeldin canım, beni de buraya çeken bu güzel muhabbet oldu, insanın kendi halinden birileriyle muhabbet etmesi çok harika.
benim arkadaşlarımın yarısı bekar, yarısı da benden sonra evlenmesine rağmen bebek sahibi, ama bizim de olacaaaaaaakkkk dimi kızlar.
ben burdayımmmm cnmmm beklerim....arakdaslarrrr benim mesaimin bitmesine az kaldıı.aksama bura takılan varmiiii......eger varsa bende ugrarımm.......
bende senin gibi hazırlıklıyım bu ay, ateş ölçüyorum ve ovulasyon testi aldım, rahim filmi de çektirecem kısmetse, tuttururuz inşallah.![]()
Gül'üm ben alamadım kocam aldırmadı ama eczaneden gizliden almayı düşünüyorum15-16-17 diye biliyorum en yüksek ihtimalimin olduğu günleri ama benim kocaya bakarsan hiç alakası yokmuş sadece o günlerde ihtimal en yüksekmiş yoksa yumurtlama günü dışında tutturan yok muymuş diyo
Düz mantık benim adam
Bu arada dün bir haber aldım, daha 5-6 ay önce evlenen bir arkadaşım da hamileymiş, hemde benden küçüükkkk
Zaten Geçen temmuzda evlenen 2 arkadaşım doğurdular bile geçen hafta 2-3 gün arayla....
Bunların dışındada hamile 3-4 tane daha arkadaşım var...Allah kucaklarına almak nasip etsin. Hiç kıskanmıyorum inanınki, aksine en az onlar kadar heyecanlanıyorum ama garip bir duygu, buruluyorum sadece... Eminim siz de öyleisniz.
.
Eczanede pahalı diye duydum netten aldım bide rezil oldum patronuma ben isyerin adresini verdim aslında formda adım soyadım yazıyordu ama firma adına geldig icin kargo acmışlar...
Seni anlıyorum ben daha vahim durumdaydım sürekli kaybettiğim kızım geliyor aklıma aglamakiyim dursaydı şimdi kucağım da olacaktı![]()
Eczanede pahalı diye duydum netten aldım bide rezil oldum patronuma ben isyerin adresini verdim aslında formda adım soyadım yazıyordu ama firma adına geldig icin kargo acmışlar...
Seni anlıyorum ben daha vahim durumdaydım sürekli kaybettiğim kızım geliyor aklıma aglamakiyim dursaydı şimdi kucağım da olacaktı![]()