• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlar GÜNAYDDINNN
Tülayımla telefonlaştık giremicem pazara gitmem lazım gelince bakarım dedima ma dayanamadım size bir günaydın demek istedim :9:
Öpüyorum sizleri şimdi gidiyorum geri gelicem.

aysunsedat arkadaşım Hoşgeldin öncelikle,seninde BAT'ını yazdım listemizdesin artık.İnşallah topiğimiz sana da uğurlu gelir :54:

Çok kocaman öpüyorum sizleri şimdiden çoook güzel bir gün geçirin imşallah hiç bir şey aksi olmasın,herşey yolunda gitsin,bütün olumlu güzel seyler sizi bulsun,çantanızın unuttuğunuz köşesinden paracıklar çıksın,sistemler kitlensin yarım saat fazla mola yapın,uzun zamandır görmediğiğniz görüşmediğinz arkadaşınızdan mesaj alın,havanın güzelliği içinizi ısıtsın,umut doldursun.Seviyorum siziiiiiiiiiii :54:
:1:

:nazar:

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89---------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2--------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07-------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
YAW------------------------------> 6 Haziran
littlebirdie--------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012----------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 10 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran

:54:

Kızlar GÜNAYDDINNN
Tülayımla telefonlaştık giremicem pazara gitmem lazım gelince bakarım dedima ma dayanamadım size bir günaydın demek istedim :9:

aysunsedat arkadaşım Hoşgeldin öncelikle,seninde BAT'ını yazdım listemizdesin artık.İnşallah topiğimiz sana da uğurlu gelir :54:

Çok kocaman öpüyorum sizleri şimdiden çoook güzel bir gün geçirin imşallah hiç bir şey aksi olmasın,herşey yolunda gitsin,bütün olumlu güzel seyler sizi bulsun,çantanızın unuttuğunuz köşesinden paracıklar çıksın,sistemler kitlensin yarım saat fazla mola yapın,uzun zamandır görmediğiğniz görüşmediğinz arkadaşınızdan mesaj alın,havanın güzelliği içinizi ısıtsın,umut doldursun.Seviyorum siziiiiiiiiiii :54:

bizde seni seviyoruz canimiçiii.hadii gittt pazarınaa bol boll meyva alll.ancakk o yenii bu güzelll havlardaa........:13:

bernaa canim senni bat nezamann.söyledee eliff onuda eklesinn:42:

bizde seni seviyoruz canimiçiii.hadii gittt pazarınaa bol boll meyva alll.ancakk o yenii bu güzelll havlardaa........:13:

Evlendiğinden beri 10 kilo almış biri olarak bu bana uyan bir şey değil bebeğim,ben herşeyi yiyebilirimmmmmm :27:

ayne benim gibii anam bizee yiycekmi yariyoo yoksa o işmiii:17:

:1::1::1::1:Allah seniiii......Anacım bende evlendikten sonra kilo aldım..Hele son 2 aydır neoldu hormonlara bilmem.Direk mideme çalışıyor:56:Birde benim gibi yıllarca kilo almak için tedavi görmüş biri olarak anormal bi durumdayım:19:

Haydi bakalım bebeklerim ben kaçtım size takılırsam bu akşam kahvaltı yaparız benim adam bugünlerde zaten burnundan soluyo hepten dellenir,tam da yumurtlama dönemim bu ay başarırsak,bu sinir stressle bizim BİT'imiz asaaağğğbi bir çocuk olarak doğacak kanımca :54: Haydi çok koskocaman öperim sizi bekleyin beni geliyorummm

:1::1::1::1:Allah seniiii......Anacım bende evlendikten sonra kilo aldım..Hele son 2 aydır neoldu hormonlara bilmem.Direk mideme çalışıyor:56:Birde benim gibi yıllarca kilo almak için tedavi görmüş biri olarak anormal bi durumdayım:19:

işte valla bende bilimyommmm varmiiii bu evlililerde bişiiii.ben ufacık tefecik bir gaci idimm amam simdiii dev gibi oldumm:53:

Kızlar GÜNAYDDINNN

bernaa canim senni bat nezamann.söyledee eliff onuda eklesinn:42:

arkadaşım beni de eklersin ama bu adetim geçsin öyle haziranın ortası falan olur heralde. yarın doktora gideyimde bakalım klomen falan verecek mi. ben ona göre hesaplarım

işte valla bende bilimyommmm varmiiii bu evlililerde bişiiii.ben ufacık tefecik bir gaci idimm amam simdiii dev gibi oldumm:53:

Kesin var bişey..Ben bazen inanamıyorum halimi görünce..Bana 36 beden büyük gelirdi eskiden düşün yani..Şimdi 40.ın içine anca giriyorum.Bizim kocişlerin ekmeği suyu yaradı kanımca:27:

Kesin var bişey..Ben bazen inanamıyorum halimi görünce..Bana 36 beden büyük gelirdi eskiden düşün yani..Şimdi 40.ın içine anca giriyorum.Bizim kocişlerin ekmeği suyu yaradı kanımca:27:

ben yine yemek yemege gidiyom.akılnamıyom yanee..ögle arasindan sonra görüsürüzzzz:32:

adet olucam zaman ya elim ayağım buz kesiyor. ya çok sık tuvalete çıkıyorum. ya göğüslerim acıyor. ya belim ağrıyor. ama bunların bir kaçı bir arada olmuyor. her ay farklı bir belirti oluyor. sizde de böyle oluo mu

merhaba herkeseeee

şöyle bir geçmişi okudum bir kaç şey yazayım dedim,
yeni gelenler hoşgeldiniz hepiniz, Allah hepinizin gönlüne göre versin:emir_bebek:
evlenince kilo alanlar tayfasında ben de varım, hele bu ara bi hamilelik bi düşük kendimi mutfakta buluyorum sürekli :56: hatta bu smiley bile birşeyler yemek istememe neden oldu :27:

ilk yıllar bebiş için istekli sayılmazdım, ben sanırdım ki isteyince hemen olacak, ama şöyle bir bakınca evlilikte 4. yılım doluyor bebişsiz :50:
bir de şu batımı bilebilseydim, umarım çok bekletmez de çalışmalara başlarız bir an evvel:52:

adet olucam zaman ya elim ayağım buz kesiyor. ya çok sık tuvalete çıkıyorum. ya göğüslerim acıyor. ya belim ağrıyor. ama bunların bir kaçı bir arada olmuyor. her ay farklı bir belirti oluyor. sizde de böyle oluo mu

Berna benimde adet olacağıma yakın ateşim çıkıyor,ellerim ayaklarım çok terliyor.
Normalde tatlı sevmem ama canım sürekli şeker çikolata tarzı şeyler istiyor.Onun dışında çok terliyorum ve baş ağrım oluyo farkedilir derecede.Bunun dışında çok belirgin belirtim yok.Hatta sancım da olmaz,ne zaman kanamam başlar anca o zaman sancım başlar,öncesinden belimden kasığımdan ağrı sancı gelmez o yüzden hiç kestiremem ne zaman hastalanacağımı tam da bu nedendendir k,i, hep sokaklarda yakalanırım
:9: :16:

Aynı ben.Ben daha 40 olmadım tabide, bana 34 beden bile büyük gelirdi bazı kalıplarda. Bildiğin sıfır bedendim.Evlendiğim gün tartıldım tam 40 kiloydum.Sonraki ilk 2 ay(evliliğimin ilk 2 ayı) 38 kiloya kadar düştüm doğum kontrol hapından dolayı,bende zehirleme yapmış,bende içmeye devam ettim en son koma halinde hastaneye kaldırdılar.Dr bırakıcaksın dedi,bıraktım.Kontrol hapını bıraktıktan sonra deli iştahım açıldı, yiyemediğim aç gezdiğim 2 ayın acısı çıktı sanki.Şuan 51 kiloyum.Almaya da devam ediyorum kanımca,her gören biraz daha şişmişsin diyo.Hatta geçende kayınvalidemin ANTEP'li komşusu var çok tatlıdır dediki, Kız Elif doğru söyle hamile misin? Kız Ayten teyze öyle olsa niye sakliyim,nikahlı kocam bide nereye kadar saklayabilirim sence dedim.O derece şişiyorum yani.
Eskiden 34 beden büyük gelirken (LCW'nin 10-11 yaşını giyiyordum düşünün) Şimdi 36 bedenin dar geldiği oluyo.Bu beni mutlu ediyo ŞİMDİLİK çünkü bizim buranın tabiriyle AVRADA benzedim eskiden çocuk gibiydim
:9:

canim bana adet lcagim zaman ürperti gelirrrr..bianda üsürüm biyanda terlerimm.....bide çok huzursuz oluyorum karnım şişyoo.....ayaklarımı falanda yattıgım yerde saalamaya başlayınca adet oldugumu biliyom zatiii.ama ben ateş ölçtügüm için adet olcagimii biliyorum

Berna benimde adet olacağıma yakın ateşim çıkıyor,ellerim ayaklarım çok terliyor.
Normalde tatlı sevmem ama canım sürekli şeker çikolata tarzı şeyler istiyor.Onun dışında çok terliyorum ve baş ağrım oluyo farkedilir derecede.Bunun dışında çok belirgin belirtim yok.Hatta sancım da olmaz,ne zaman kanamam başlar anca o zaman sancım başlar,öncesinden belimden kasığımdan ağrı sancı gelmez o yüzden hiç kestiremem ne zaman hastalanacağımı tam da bu nedendendir k,i, hep sokaklarda yakalanırım
:9: :16:

Aynı ben.Ben daha 40 olmadım tabide, bana 34 beden bile büyük gelirdi bazı kalıplarda. Bildiğin sıfır bedendim.Evlendiğim gün tartıldım tam 40 kiloydum.Sonraki ilk 2 ay(evliliğimin ilk 2 ayı) 38 kiloya kadar düştüm doğum kontrol hapından dolayı,bende zehirleme yapmış,bende içmeye devam ettim en son koma halinde hastaneye kaldırdılar.Dr bırakıcaksın dedi,bıraktım.Kontrol hapını bıraktıktan sonra deli iştahım açıldı, yiyemediğim aç gezdiğim 2 ayın acısı çıktı sanki.Şuan 51 kiloyum.Almaya da devam ediyorum kanımca,her gören biraz daha şişmişsin diyo.Hatta geçende kayınvalidemin ANTEP'li komşusu var çok tatlıdır dediki, Kız Elif doğru söyle hamile misin? Kız Ayten teyze öyle olsa niye sakliyim,nikahlı kocam bide nereye kadar saklayabilirim sence dedim.O derece şişiyorum yani.
Eskiden 34 beden büyük gelirken (LCW'nin 10-11 yaşını giyiyordum düşünün) Şimdi 36 bedenin dar geldiği oluyo.Bu beni mutlu ediyo ŞİMDİLİK çünkü bizim buranın tabiriyle AVRADA benzedim eskiden çocuk gibiydim

vaoww elif hiç 36 bedene giremedim çocukluktan ergenliğe geçtiğimde bile 38dim
şimdi de 44e gidiyorum, durmam lazım

vaoww elif hiç 36 bedene giremedim çocukluktan ergenliğe geçtiğimde bile 38dim
şimdi de 44e gidiyorum, durmam lazım

Hahhahaha ben de evlenmeden önce 36 olabilmek için balıkyağları süt iğneleri falan oluyodum gece yatmadan mantı yiyip yatıyodum belki kilo alırım diye, ama hiç işe yaramadı hep 34 bedendim..
Keramet kocamın şevkatli kollarındaymışşş

Back
X