- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi lady_eliph
amann herkesin ki çeşit çeşit işte. keşke hiç belirti olma sa da hamile olsak. ama hamilelik belirtileri de aynı :) bu yüzdendir ki işte her ay kendimizi hamile sanmamız eheheheh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize bol bebişli günler inşşşşşşşş hepiniz anne olursunuz inşşşşşşşşş benide listeye ekleyin ben kimsal geblik gcirdim bu ay korunmicam bu ay da denemek istiyorum benim bat 15 haziran tahmin sadece kimyasaldan sonra değişe biliyor litede bende olmak isterim hepiniz için hayırlısı neyse o olsun
hepinize bol bebişli günler inşşşşşşşş hepiniz anne olursunuz inşşşşşşşşş benide listeye ekleyin ben kimsal geblik gcirdim bu ay korunmicam bu ay da denemek istiyorum benim bat 15 haziran tahmin sadece kimyasaldan sonra değişe biliyor litede bende olmak isterim hepiniz için hayırlısı neyse o olsun
canım inşşşşşş ALLAH BENDEN ÖNCE HİÇ OLMAYANA VERSİN BENİM BİR KIZIM VAR ilk gabaliğim mol sonra düşük sonra bir kız 3 yıldır yani kızım doğdu doğalı korunmuyor sayılırım son 2 2.5 yıldır tedavi görüyorum düşük kanamam dün bitti inşşşş bu ay hamile kalırım toplam 4 gebelik yaşadım bir yaşayanım var şükür
ben çok acı cektim kızıma bakarımda o anları benmi yaşadım diyorumm neler cektim neler şimdi kızım kardeş çok istiyor ben ondanda çok istiyorum
İşte buuda benim doğurmadığım kızımm, canım,bitanecik kardeşim, prensesim, kazandibimmm
Eki Görüntüle 416600
dua okumak iyi güzelde dua okuyarak hamile kalınmıyor maalesef.. öyle olsaydı zaten kimse bu kadar çabalamazdı değil mi
Kizlar nasilsiniz?
Ben iyi degilim aslinda Pazar aksami bi akrabamizi kaybettik Cok gencti 26 yasindaydi 1 yasinda oglu vardi olumu Cok ani oldu inanamiyorum ve intihar mi etti eceliyle mi oldu bilinmiyor karisi da 27 yasinda en zoruda ailesi turkiyede kendisi burda yasiyordu herkesi yakip gitti
Benim yazma amacim eger ki cocugumuz olmuyorsa allahin bi bildigi vardir bu olay bana tam ibret oldu ben Cok uzuluyorumdum cocugumuz olmayacak diye ama simdi o bebek Hic babasini tanimayacak karisi hem Anne hem baba olacak Cok zor bi Durum
başınız sağolsun. allah yardımcısı olsun karısının...
dua okumak iyi güzelde dua okuyarak hamile kalınmıyor maalesef.. öyle olsaydı zaten kimse bu kadar çabalamazdı değil mi
Kizlar nasilsiniz?
Ben iyi degilim aslinda Pazar aksami bi akrabamizi kaybettik Cok gencti 26 yasindaydi 1 yasinda oglu vardi olumu Cok ani oldu inanamiyorum ve intihar mi etti eceliyle mi oldu bilinmiyor karisi da 27 yasinda en zoruda ailesi turkiyede kendisi burda yasiyordu herkesi yakip gitti
Benim yazma amacim eger ki cocugumuz olmuyorsa allahin bi bildigi vardir bu olay bana tam ibret oldu ben Cok uzuluyorumdum cocugumuz olmayacak diye ama simdi o bebek Hic babasini tanimayacak karisi hem Anne hem baba olacak Cok zor bi Durum