• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Günaydın güzeller nasılsınız.....

Yahuuuu bu ne şiddet bu celal herkes bozuk kocişiyle....Ama ne tesadüfki bende limoniyim bay çok bişmişle.:63:
Ne yapalım bunları sizce:47::47::47:

dün biraz kızdım bende bizimkine ama gece uyumuştum baktım öpüyo dayanamadım bende bu aradanasılsınız cumanız mübarek olsun

günaydinnn hemşoo....valla dedigim giibii takmıycaksinn.onlarlada olmuyo onlarsızda

Haklısın tatlım ama valla çok kızdırıyor beni..Akşam yine ufaktan söyledim dr işini hiççç oralı değil bakarız diyip duruyor..Ama her ay bebiş varmı yinemi yok demesini de biliyor..Ne yapacağımı şaşırdım.Takmayayım diyorum yahuu yaş geçiyor onu ne yapayım..Çokkk zor benim iş çoookkkkkk:14:

Haklısın tatlım ama valla çok kızdırıyor beni..Akşam yine ufaktan söyledim dr işini hiççç oralı değil bakarız diyip duruyor..Ama her ay bebiş varmı yinemi yok demesini de biliyor..Ne yapacağımı şaşırdım.Takmayayım diyorum yahuu yaş geçiyor onu ne yapayım..Çokkk zor benim iş çoookkkkkk:14:

allahım ya sankiii tek bzi istiyoz bu bebişeriii....bunlar ciddi ciddiiii leylekler getirecek saniyolarr......bende yaşa takmış durumdayim....ödüm kopuyooo

allahım ya sankiii tek bzi istiyoz bu bebişeriii....bunlar ciddi ciddiiii leylekler getirecek saniyolarr......bende yaşa takmış durumdayim....ödüm kopuyooo

Bende bundan şüpheleniyorum...:1:Yada acaba benim yumurtlama olayını evdeki kanarya gibi olacağınımı düşünüyor:27:Allahımmmmm sabırrr:52:

Günaydın miniklerimm..

Valla zor kalktım yataktan. Dün gece en son yazdıktan sonra gidip yattım kendi başıma.Durdu durdu yatağa gelince kavga çıkarası tuttu.Gece 2ye kadar kavga ettik.Bir de susmazzz!!! Mutfağa kaçıyorum peşimden geliyo.Salona gelip yattım TV baktım geldi burda söylendi.Artık dayanamadım ağlamaya başladım... 2 saatte öyle geçti.Küs uyuduk dün gece.Bi şeyde olmadı tabii doğal olarak!
Saat 4 e geliyodu uyuyabildim. 6 buçukta geri kalktım ona kahvaltı hazırladım.Ama boğazım müthiş ağrıyo.Hiç halim yok.Hepside psikolojik çok eminim.Az önce aradı napıyosun diye! Öyle konuştuk.Dün en yoğun gündü,çöp oldu.Şimdi büyük bir hızla yoğunlaşmam düşücek.Haydi Temmuza kaldık iyi mi?

Tülayım hoşgeldin tekrar.Çok şükür rahim filmin temiz çıktı.Artık kafanı toplayıp kendine eziyet etmeden yavaş yavaş deneyeceksin.
Dr korun dediyse korunun ne olur ne olmaz çok yüksek oranda radyasyon aldın onu vücudundan atman uzun sürebilir bebeğinede zarar veme durduk yere sabrın sonu sekamet kuzum...

Teşekkür ederim kızlar hepiniz destek olmuşsunuz,iyiki varsınız.
Zaten birazda buna gıcık oluyo,her boş anında bilg eline alıyosun ne varsa şu sitede diyo :9: Erkek işte,baze cidden kafaları çalışmıy...

Hayırlı bir Cuma olsun,herkesin dileği gerçek olsun,herkesin şekerleri kavanozlarına düşsün inş.Seviyorum sizi,iyiki varsınız
...

Günaydın miniklerimm..

Valla zor kalktım yataktan. Dün gece en son yazdıktan sonra gidip yattım kendi başıma.Durdu durdu yatağa gelince kavga çıkarası tuttu.Gece 2ye kadar kavga ettik.Bir de susmazzz!!! Mutfağa kaçıyorum peşimden geliyo.Salona gelip yattım TV baktım geldi burda söylendi.Artık dayanamadım ağlamaya başladım... 2 saatte öyle geçti.Küs uyuduk dün gece.Bi şeyde olmadı tabii doğal olarak!
Saat 4 e geliyodu uyuyabildim. 6 buçukta geri kalktım ona kahvaltı hazırladım.Ama boğazım müthiş ağrıyo.Hiç halim yok.Hepside psikolojik çok eminim.Az önce aradı napıyosun diye! Öyle konuştuk.Dün en yoğun gündü,çöp oldu.Şimdi büyük bir hızla yoğunlaşmam düşücek.Haydi Temmuza kaldık iyi mi?

Tülayım hoşgeldin tekrar.Çok şükür rahim filmin temiz çıktı.Artık kafanı toplayıp kendine eziyet etmeden yavaş yavaş deneyeceksin.
Dr korun dediyse korunun ne olur ne olmaz çok yüksek oranda radyasyon aldın onu vücudundan atman uzun sürebilir bebeğinede zarar veme durduk yere sabrın sonu sekamet kuzum...

Zaten birazda buna gıcık oluyo,her boş anında bilg eline alıyosun ne varsa şu sitede diyo :9: Erkek işte,baze cidden kafaları çalışmıy...

Hayırlı bir Cuma olsun,herkesin dileği gerçek olsun,herkesin şekerleri kavanozlarına düşsün inş.Seviyorum sizi,iyiki varsınız
...

hoşbuldum canim benim.olsun çöpe gitsin.benimkide bu ay çöpte bizde temmuzda beraber kalırızz...hem belkiii biraz bu ay hoplar zıplarız gezeriz...tadini çıkarırızz.

mood-----------------------------> 16 Mayıs
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
lalearslan-------------------------> 13 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
bernardo--------------------------> BAT'ı belli değil

Günaydın miniklerimm..

...

Günaydın cnmm...Amannnn boşverrrrr hiç takma kafana..Hepsi böyle bunların.....Keyfini hiç bozma :16:

Canim Hic belli olmaz bu ay kafana takmazsin bi bakmisin hamilesin ummadigin anda neler olur herifide salla gitsin hepsi ayni iste:1:

İnşallahh öyledir.
Ama dün gece ne düşündüm biliyo musun, hani üzüldüm ya geçen ay hamile kalamadım diye; bak şimdiye belki 5-6 haftalık hamile olucaktım ve dün gece o kadar üzüldüm ağladımki; belkide bebeğime bişiy olucaktı.Gerçkten herşeyde bir hayır varmış İlk bu geldi aklıma..

Canim Hic belli olmaz bu ay kafana takmazsin bi bakmisin hamilesin ummadigin anda neler olur herifide salla gitsin hepsi ayni iste:1:

İnşallahh öyledir.
Ama dün gece ne düşündüm biliyo musun, hani üzüldüm ya geçen ay hamile kalamadım diye; bak şimdiye belki 5-6 haftalık hamile olucaktım ve dün gece o kadar üzüldüm ağladımki; belkide bebeğime bişiy olucaktı.Gerçkten herşeyde bir hayır varmış İlk bu geldi aklıma..

Öyle canım benim ama ilk aklıma ne geldi dün gece biliyo musun?
geçen ay hamile kalamadım diye çok üzülmüştüm, ama kalmış olsaydım şimdiye 5-6 haftalık olucaktı ve dün gece o kadar üzüldüm ki, belkide dün gece o üzüntü sıkıntıyla bebeğime bişey olucaktı.İlk bu geldi aklım herşeyde bir hayır vardır derler ya...Doğru...

Back
X