Kızlar öncelikle Tünaydın. Mutlu haftalar olsun.Bol yumurtlamamızın olduğu; çokkk kaliteli verimli saatler geceler yaşayacağımız, bebişlerimizin rahimlerimize tutunduğu bir hafta olsun
Canım benim, hiç üzülme, inşallah bu ay sana uğurlu gelir.Böyle işlerde moral motivasyon çok önemli biliyosun; O yüzden hiç kendii üzüp de motivasyonunu düşürme.Her sefer ilk defa deniyormuş gibi heyecan ve merakla dene.İnan yardımı olucaktır.Ben öyle yapıyorum,en azından umudumu canlı tutuyor
Serpill,aynı durumdayım tam 1 hafta oldu,bi hatun 7 gün yumurtlar mı? Ben de anlamadım kendimi.Geçen hafta pazar akşamı yumurtlama dönemim başladı takvime göre gerçektende akıntım ve sancılarım oldu, hala devam ediyor biliyor musun?
Hiç dinlenmedik, en çok arada 1 gece ara verdik, eşime söz geçiremiyorum, her gece denemek istiyor.Acele ettiğinden değil o sadece fizyolojik olarak bakıyor.Belki taktik uyguluyor ben stresse girmiyeyim diye, Başlarım çocuğuna ben seni istiyorum diyo her seferinde.Sanırım mahsus yapıyo ben strese giripte etkilenmiyim diye.O yüzden bizim bu haftaki çalışmalarımızın sadece 1 yada 2 tanesi bebek amaçlıydı gerisi hep birbirimizi istediğimiz içindi.Belkide doğru yol budur, göreceğiz 9 gün sonra
Tattlıımmmm..Hoşgeldiinnnnn

Biz de çok istiyorrruz o dediğinden yaa hadı inşallah sen uğurlu gelirsin bu enerjiyle bu güzeel dileğinle hepimiz hamiş haberi alırrıızzzz
mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs
lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran