• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

benide eklermisin bat 31 mayıs inşallah bu ay olur hepimizin :)

:nazar:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Hayırlısı olsun canım, aramıza hoşgeldin, inş bu topiğimiz sana da uğurlu gelir bizlere güzel haberlerle gelirsin.
:16:

inşallah hepimize uğurlu gelir yaa. arkadaşımda başlamıştı çalışmalara aynı hemde bizden sonra başlamıştı bugün haberini aldım daha çok küçükmüş 2 haftalık falan.çok sevindim onun adına. inş drsı başımıza. şu stres unsurunu def edebilsem daha kolay olurdu belki ama neyse :)

inşallah hepimize uğurlu gelir yaa. arkadaşımda başlamıştı çalışmalara aynı hemde bizden sonra başlamıştı bugün haberini aldım daha çok küçükmüş 2 haftalık falan.çok sevindim onun adına. inş drsı başımıza. şu stres unsurunu def edebilsem daha kolay olurdu belki ama neyse :)

sen ne zamandır istiyorsun northstar

Son düzenleme:
Şaka maka derken akşam oldu kızlar; kocalar geldi gelecek yavaş yavaş.
Benimki geldi bile. Hatta yemeğimizi yedik, kendisi şekerleme yapıyor bir yarım saate çayımızı içeriz :56:

Adamın erken gelmesi bir bakıma iyi,kaliteli zaman oluyor.

Bu gece 3 aylara giriyoruz. 3 ayların başlangıcı. İnanç meselesi tabii ama ben bu gece çalışma yapmayacağım, dua edeceğim.
İlerleyen saatlerde girebilir miyim topiğe bilmiyorum o yüzden şimdiden tüm dualarımın sizinle olduğunu bilmenizi istedim.Umarım bu gece avucunu yaradana açıp tüm kalbiyle ne dilerse canım arkadaşlarım, hepsi gerçek olur,tez zamanda kucaklarına düşer dualarının meyvesi :109: Allah her birimiz için yazgılar yazdı, inşallah her birimizinki herkes için hayırlı olandır.Bu gece tüm kalbinizle O'na yönelin,ne istiyorsanız ondan isteyin.
Allahım inşallah kapılarından dualarınızı içeri kabul eder.Hepinizi çok seviyorum.Her ne kadar sizleri yüzyüze tanımamış olsamda çok özel çok ince şeyler paylaştık, paylaşıyoruz.Sadece bu yüzden bile en yakınlarımdan bile daha yakınsınız şu aralar.Hepinizin hayatımda bir şekilde var olmasından dolayı çok mutluyum.
Hayırlı akşamlar dostlarım. Sevgiler
:54:

Şaka maka derken akşam oldu kızlar; kocalar geldi gelecek yavaş yavaş.
Benimki geldi bile. Hatta yemeğimizi yedik, kendisi şekerleme yapıyor bir yarım saate çayımızı içeriz :56:

Adamın erken gelmesi bir bakıma iyi,kaliteli zaman oluyor.

Bu gece 3 aylara giriyoruz. 3 ayların başlangıcı. İnanç meselesi tabii ama ben bu gece çalışma yapmayacağım, dua edeceğim.
İlerleyen saatlerde girebilir miyim topiğe bilmiyorum o yüzden şimdiden tüm dualarımın sizinle olduğunu bilmenizi istedim.Umarım bu gece avucunu yaradana açıp tüm kalbiyle ne dilerse canım arkadaşlarım, hepsi gerçek olur,tez zamanda kucaklarına düşer dualarının meyvesi :109: Allah her birimiz için yazgılar yazdı, inşallah her birimizinki herkes için hayırlı olandır.Bu gece tüm kalbinizle O'na yönelin,ne istiyorsanız ondan isteyin.
Allahım inşallah kapılarından dualarınızı içeri kabul eder.Hepinizi çok seviyorum.Her ne kadar sizleri yüzyüze tanımamış olsamda çok özel çok ince şeyler paylaştık, paylaşıyoruz.Sadece bu yüzden bile en yakınlarımdan bile daha yakınsınız şu aralar.Hepinizin hayatımda bir şekilde var olmasından dolayı çok mutluyum.
Hayırlı akşamlar dostlarım. Sevgiler
:54:

Allah niyetlreini kabul etsin inşallah Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

geçmişi hemen şöle bir gözden geçirdim yeni arkadaşlara h.g diyorum :16: bu arada hemen şunu söliyim moralim çok bozuk benimde hamişlik umudu hazirana kaldı :25: şu aralar tansiyon sorunum çıktı kızlar 2 haftadır tansiyonum çok yükseliyor pazar günü baktılar küçük 11 büyük 16 çıktı geçen haftada küçük 9 büyük 15 di :43: neden anlam veremedim ama eczacının dediğine göre acil kardiyolojiye görünmem gerekiyormuş o yüzden çalışmaları durdurduk yumurtlama günümde bu yüzden çalışma olmadı çünkü hamişlikte yüksek tansiyon çok riskliymiş :43: yani sonuç bu ay hüsran oldu bize... hemen girip sizinle paylaşmak istedim çok canım sıkıldı umarım önemli bişi çıkmaz, bu hafta gidip dr. görünücem artık herşeyin hayırlısı diyorum :25:

geçmişi hemen şöle bir gözden geçirdim yeni arkadaşlara h.g diyorum :16: bu arada hemen şunu söliyim moralim çok bozuk benimde hamişlik umudu hazirana kaldı :25: şu aralar tansiyon sorunum çıktı kızlar 2 haftadır tansiyonum çok yükseliyor pazar günü baktılar küçük 11 büyük 16 çıktı geçen haftada küçük 9 büyük 15 di :43: neden anlam veremedim ama eczacının dediğine göre acil kardiyolojiye görünmem gerekiyormuş o yüzden çalışmaları durdurduk yumurtlama günümde bu yüzden çalışma olmadı çünkü hamişlikte yüksek tansiyon çok riskliymiş :43: yani sonuç bu ay hüsran oldu bize... hemen girip sizinle paylaşmak istedim çok canım sıkıldı umarım önemli bişi çıkmaz, bu hafta gidip dr. görünücem artık herşeyin hayırlısı diyorum :25:

Canım önce saglık aman ihmal etme sen iyi ol bebek gelir inşallah

Ayy canim co gecmis olsun Insallah gelip gecici bir durumdur yada strese fln baglidirda cok detay birsey gerekmez. Sen once kendi sagligina odaklan sen iyi olki iyi saglikli bir bebis getirebilesin dunyaya :9:

Benim bel agrilarim devam ediyo gecmezde gecmez bu 10 gun :46:

mood-----------------------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89------------------------> 28 Mayıs
buzkalpli---------------------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------------------> 29 Mayıs
mania-----------------------------> 29 Mayıs
northstar--------------------------> 31 Mayıs
eylulgulu--------------------------> 31 Mayıs

lady_eliph ----------------------> 1 Haziran
funda30--------------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------------> 1 Haziran
orkide2---------------------------> 4 Haziran
evasude--------------------------> 5 Haziran
efsunn07--------------------------> 5 Haziran
ffakem----------------------------> 5 Haziran
candyshopp-----------------------> 6 Haziran
littlebirdie-------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012--------------------> 8 Haziran
uzul29----------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl----------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------> 14 Haziran
hayat365-------------------------> 15 Haziran
mavihayal-------------------------> 15 Haziran
esrapo----------------------------> 15 Haziran
hazan04--------------------------> 15 Haziran
lalearslan-------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim-------------------> 19 Haziran
sevincmerden----------------------> 20 Haziran

alanurnaz-------------------------> BAT'ı belli değil
masal07----------------------------> BAT'ı belli değil

Hayırlısı olsun canım, aramıza hoşgeldin, inş bu topiğimiz sana da uğurlu gelir bizlere güzel haberlerle gelirsin.
:16:

canımm en son ben mı yaaa insallah hazıranda kırarız şeytanın bacagını :)))) bu ay sogan kurunede baslıcam hayırlısıyla

Benimde bugün aksama kadar akıntı ve sislik devam ettim arada belime batmalar oluyor ilk hamileliğimde 10gun kala bel ağrılarım olmuştu şimdi 10 gün var ama öle ağrı yok offff gerçi gecen ay bütün belirtileri yasayip regli oldum neyse reglime 3 gün kala test yapmayı düşünüyorum ama emimde değilim

Back
X