• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

Kızlarr hepinizee günaydınn rabbim hayırlı bi gün nasip eder inşallah hepimize.Dün çok moralim bozuktu anlatmıştım eşimle kavga etmiştik.Allahım sen çok büyüksün rabbime binlerce kez şükrediyorum ki eşimle barıştıkk kızlarrr yaa dün bana moral vermek için konuşan arkadaşlarım yanımda olan arkadaşlarım size de binlerce kez teşekkür ederim.İşten eve gittim baktım bizim ki gülerek açıyor kapıyı anladım zaten ben hatasını farkettiğini.Neyse uzatmayacağım sonrası özür diledi ve barıştık.O uyuz arkadaşlarınla da görüşebilirsin ama ben ne onlarda ne eşleriyle artık asla görüşmem dedim anlaştık.Akşamın ilerleyen saatlerinde de bebek çalışması bile yaptıkkk :))) Gerçi benim adete bir hafta kaldı ama olsun Rabbim bilir herşeyi.Sizlere tekrar teşekkür ediyorum.Dünkü düşüncelerim bir anda değişti.Gerçekten bebek yapmaya ara vermeyi düşünürken akşam eyleme geçtik.Alllahıma şükürlerr olsunn.(Bende bira fazla gerildim ya adet tarihim yaklaştı diye gerildim yada bebişim bana duygu değişimleri yaşatıyorrr inşş )

Günaydın kızlarrr....

İlknurcum eşinle barıştığına sevindim...Bak dediğimiz çıktı hatasını anladı eşin...Ahhhhh ahhhh hep böyle bunlar işte napalımmm..
Dün akşam malum 3 aylara da girmişken meryem suresini okudum...Dualarıma sizleride kattım inşallah rabbim kabul eder...

cok sevındım barıstıgınıza genelde oyle olur adet tarıhıne yakın acayıp gergınlık olur benım 10 gun oncesınden baslamıstı ben de hamılelık sandım herseye sınırlenıyordum artık burnundan getırmıstım sureklı teror estırıyordum evde bı yandan da ınsallah gebelık dıyordum ama psıkolojık sanırım gecen aydan cok umıtlıydım baya bı belırtı vardı yanı tamamıyle psıkolojık. umarım senınkı psıkolojık degıldır emeklerın bosa cıkmaz ınsallah:16:

Funda arkadaşım ve Dcl xcl arkadaşım gerçekten doğru söylediklerinizz kısacası Ahhh erkeklerrr diyoruzzz :))) Ayrıca Fundacım allah kabul etsin canım allah bu mübarek günlerde sesimizi duyup hakkımızda hayırlısı versin inşallahh.Adete son 6 kala gerildikçe gerildim gerçekten bi de bebek var mı yok mu insanı kemiriyorr ama inş gelir minnaklarımızzz :)

anammm burda cok buyuk bı grev var bızde burdan destek verıyoruz ıslık calarak alkıslayarak toplulugun bası sonu gozukmuyor ıstıklal caddesını trafıge kapatmıslar cok guzel davul zurna halay :118::124:

kızlarr kahvem ve falım dıye bır yer var cok eglencelı kahve falı baktırıyorsun ıstersen resmını cekıp gonderıp ıstersen de hazır fal var ordan tıklayıp baktırıyorsun dokturuyor ıste guzel seyler soyluyor arada sıkılınca bakıyorum sızde bakın ıstersenız:51:

Kızlarr hepinizee günaydınn rabbim hayırlı bi gün nasip eder inşallah hepimize.Dün çok moralim bozuktu anlatmıştım eşimle kavga etmiştik.Allahım sen çok büyüksün rabbime binlerce kez şükrediyorum ki eşimle barıştıkk kızlarrr yaa dün bana moral vermek için konuşan arkadaşlarım yanımda olan arkadaşlarım size de binlerce kez teşekkür ederim.İşten eve gittim baktım bizim ki gülerek açıyor kapıyı anladım zaten ben hatasını farkettiğini.Neyse uzatmayacağım sonrası özür diledi ve barıştık.O uyuz arkadaşlarınla da görüşebilirsin ama ben ne onlarda ne eşleriyle artık asla görüşmem dedim anlaştık.Akşamın ilerleyen saatlerinde de bebek çalışması bile yaptıkkk :))) Gerçi benim adete bir hafta kaldı ama olsun Rabbim bilir herşeyi.Sizlere tekrar teşekkür ediyorum.Dünkü düşüncelerim bir anda değişti.Gerçekten bebek yapmaya ara vermeyi düşünürken akşam eyleme geçtik.Alllahıma şükürlerr olsunn.(Bende bira fazla gerildim ya adet tarihim yaklaştı diye gerildim yada bebişim bana duygu değişimleri yaşatıyorrr inşş )

İlknuruum, ay nasıl sevindim yaa :46:
İyiki sende uzatmamışsın,ılımlı olmussun bak ben sana ne dedim, gerginlikler gelip geçici 3.şahıslar için hiiç gerilimi uzatmaya gerek yook :32:

Şimdi mutlu mesuuutt çalışmalarınız olsunnn...

Benim karnımı görün, Elif sen 4 aylık hamilesin dersiniz. Bir gaz, bir şişkinlik.....Yumurtalıklarım da hala sancıyor ama akıntım kesildi :25: Hiç bir şey anlamadım bn bu ay yaşadıklarımdan.Çözemiyorum.Gece en az 4-5 defa tuvalete giriyorum, ayaklarımı mı üşüttüm acaba :18: Gerçekten şu 9 gün geçmiyor da geçmiyor. Erken gebelik testi alalım dedim eşime, yok bekle dedi... :14:
Bekliyorum bekliyorum bir şey olmuyor. Yaaa çok korkuyorum 1 Hazirandannn
:43: :43:

bence de bekle bende de aynı belırtıler vardı erken test yapayım dedım kendımı sıktım 1 gun gecsın hemen yapacam dedım gecmedı benımkı dakık sabahı oluyor umut bıle vermıyor :30:beklemek daha ıyı az kalmıs zaten

:nazar:

mood--------------> 16 Mayıs (BAT'ı geçti bilgi verilmedi?)
karabiber89----------> 28 Mayıs
buzkalpli-------------> 28 Mayıs
ilknur_Defne-----------> 29 Mayıs
mania-----------------> 29 Mayıs
northstar----------------> 31 Mayıs
eylulgulu-----------------> 31 Mayıs

lady_eliph -----------------> 1 Haziran
funda30--------------------> 1 Haziran
aysunsedat-----------------> 1 Haziran
orkide2-----------------------> 4 Haziran
evasude-----------------------> 5 Haziran
efsunn07----------------------> 5 Haziran
ffakem-------------------------> 5 Haziran
candyshopp----------------------> 6 Haziran
littlebirdie--------------------------> 8 Haziran
yakamozz2012----------------------> 8 Haziran
uzul29-------------------------------> 10 Haziran
ebebebruli-----------------------------> 14 Haziran
dcl_xcl---------------------------------> 14 Haziran
derinsuskun-----------------------------> 14 Haziran
hayat365---------------------------------> 15 Haziran
mavihayal---------------------------------> 15 Haziran
esrapo------------------------------------> 15 Haziran
hazan04-----------------------------------> 15 Haziran
lalearslan------------------------------------> 16 Haziran
bernardo--------------------------------------> 18 Haziran
benvehedeflerim---------------------------------> 19 Haziran
sevincmerden-------------------------------------> 20 Haziran

alanurnaz--------------------------------------------> BAT'ı hikaye O BİZİM BAŞ TACIMIZ :9:
masal07---------------------------------------------> BAT'ı belli değil

:nazar:

:54:

bekle demek kolay senın ıcın dıyeceksın sımdı :6: yok kolay degıl ama beklemek daha ıyı

falımın sonucu :8:

Derya Abla Diyor ki

''Selam REMZIYETARKUS.Havalara uçacağın 2 haber alacakken bu haberler bir kişi tarafından engellenmiş.Ama 3 zamana kadar veya 3lü bir zamanda yani bu ayın 3 de olabilir 3. ay da olabilir saat te olabilir, bu haber eninde sonunda gelecek ve havalara uçacaksın.Senin çok lafını ediyorlar.Uzun bir yolun var bir kişiyle ağız ağıza konuşacaksın arkan ferah önün ferah temiz bir konuşma bu.Sana bir dağ çıktı.Şu an dağın eteklerindesin.Bu dağı yavaş yavaş tırmanıyorsun.Dağı tırmanmak demek büyük bir planını başarmak demektir.Yani bütün sıkıntılarını atacaksın ve büyük bir planını başaracaksın..Aniden hayatını değiştirecek bir şey gelecek başına.ama hoş bir şey.Para filan çıkabilir lotodan bu aralar şans oyunları oyna bence REMZIYETARKUS. Bakalım başka neler var falımızda. Aaa tatlım sana büyükçe bembeyaz bir at çıktı ter temiz bir muradın olacak canım.Laflardan ve eleştirilerden dolayı bu aralar canın çok sıkılacak.Kafanı başka yere yoğunlaştır çok iyi olacak senin için dinle sen beni.Çok sevmediğin biri var fakat o senin yanında olmak istiyor hep. İşte o kişi sana bir armağan alacak..''

bekle demek kolay senın ıcın dıyeceksın sımdı :6: yok kolay degıl ama beklemek daha ıyı

Bekliyorum zateeeen yapacak bir şey yok kiii:19:
Kendimi alışverişe verdim, ne bulduysam alıyorum, sünger,vileda,çöp torbası,diş macunu,makyaj malzemesi,kıyafet,el kremi,AVON....
Gene para bitti cüzdanda,koca-beye para bırak dedim sabah "Korkarım sen bu paraları gerçek kelime anlamıyla yiyorsun Elif,böyle çğneyip yutuyosun..." dedi.:27: Gerçekten öyle yapmadığıma dua etsin şu stresle :6: Bak bu smiley'yi gördüm örgü öresiö geldi, ama örmeyi de bilmiyorum ki.....

falımın sonucu :8:

Derya Abla Diyor ki

''Selam REMZIYETARKUS.Havalara uçacağın 2 haber alacakken bu haberler bir kişi tarafından engellenmiş.Ama 3 zamana kadar veya 3lü bir zamanda yani bu ayın 3 de olabilir 3. ay da olabilir saat te olabilir, bu haber eninde sonunda gelecek ve havalara uçacaksın.Senin çok lafını ediyorlar.Uzun bir yolun var bir kişiyle ağız ağıza konuşacaksın arkan ferah önün ferah temiz bir konuşma bu.Sana bir dağ çıktı.Şu an dağın eteklerindesin.Bu dağı yavaş yavaş tırmanıyorsun.Dağı tırmanmak demek büyük bir planını başarmak demektir.Yani bütün sıkıntılarını atacaksın ve büyük bir planını başaracaksın..Aniden hayatını değiştirecek bir şey gelecek başına.ama hoş bir şey.Para filan çıkabilir lotodan bu aralar şans oyunları oyna bence REMZIYETARKUS. Bakalım başka neler var falımızda. Aaa tatlım sana büyükçe bembeyaz bir at çıktı ter temiz bir muradın olacak canım.Laflardan ve eleştirilerden dolayı bu aralar canın çok sıkılacak.Kafanı başka yere yoğunlaştır çok iyi olacak senin için dinle sen beni.Çok sevmediğin biri var fakat o senin yanında olmak istiyor hep. İşte o kişi sana bir armağan alacak..''

İnşallah muradın,dileğin kalbinden geçen ne varsa hepsi gerçek olur ama ben inancım gereği fala inanmıyorum,çokta hoşlanmıyorum.Dediğim gibi inanç meselesi.İnşallah Allah dileklerini sana tez yoldan ulaştırır

cok tskkr ederım . ınanmak degıl zaten oyle vakıt gecırmek ınsan sevınıyor guzel seyler ısıtınce fala ınanma falsız kalma :16:

Selamlar kizlar
Bisey sormak istiyorum ama utaniyorum da bende dun gecedeerd sonra lekelenme seklinde kanama oldu biraz baktim int. Hersey yaziyor rahim agzi yaralarinda kansere kadar acaba bi fikri olan var mi :2:

Selamlar kizlar
Bisey sormak istiyorum ama utaniyorum da bende dun gecedeerd sonra lekelenme seklinde kanama oldu biraz baktim int. Hersey yaziyor rahim agzi yaralarinda kansere kadar acaba bi fikri olan var mi :2:

Yok be Büşram ne rahim ağzı yarası sapıtma.
Belki zorlanma olmuştur, kuruluktan dolayı tahriş etmiş olabilirsiniz.Yada belki buara sık ilişkin olduysa ondan da oluyor zaman zaman.Belkide yerleşme kanamandır, ne kadar kaldıydı senin BAT'a?Bu daha büyük bir ihtimal değilmi? Hemen kötü düşünmesene
...

Back
X